KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ma tu się każda ładnie zarazić :*
Flowwer, emi2016, madzia8lenka, Amy333, Agniechaaaa, Psuła, nadzieja73, never_lose_hope, Sarna84, Maja84, Bocianiątko, Rucola, Meśka, nowa na dzielni, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
MamaLaury wrote:U mnie Beta spadła po 48 godzinach, dziś wynik bety 10,9 i u lekarza tez już byłam. Stwierdził bez badania ze do trzech dni powinnam poronic.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję Wam dziewczynki za gratulacje chociaż sama w to nie wierzę i widzę spisek bo dlaczego taki bladzioch 20dpo..
Mój lekarz ma urlop. Bety nie da się tu zrobic w labolatorium.Idę jutro do pierwszego lepszego ginekologa i będę błagać o betę.
MamaLaury bardzo mi przykro.
Raven gratulacje. Tak to w pierwszym cyklu po CLO.Raven lubi tę wiadomość
-
Zielona1911 wrote:Dziękuję Wam dziewczynki za gratulacje chociaż sama w to nie wierzę i widzę spisek bo dlaczego taki bladzioch 20dpo..
Mój lekarz ma urlop. Bety nie da się tu zrobic w labolatorium.Idę jutro do pierwszego lepszego ginekologa i będę błagać o betę.
MamaLaury bardzo mi przykro.
Raven gratulacje. Tak to w pierwszym cyklu po CLO.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Bo testy sikane to tylko kłamczuchy przy IVF nawet zabronione tylko beta wiarygodna. Nawet w 7 tyg ciąży niektórym wychodzi biel bo to zależy od stężenia w moczu.
Potwierdzam zabronili mo sikać na patyki ;pKarma88, Flowwer, Barbarka1984 lubią tę wiadomość