KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Meśka wrote:Flowwer sama wlaczylas D3 i K2Mk7 czy wszystko zlecal Ci lekarz?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Witam Was serdecznie. Będzie mi bardzo miło jeśli mnie przygarniecie i wpiszecie na testowanie 16.04. Mam wrażenie, że dzięki Waszej pozytywnej energii będzie łatwiej. Pozdrawiam i życzę każdej, żeby na wiosnę mogła zobaczyć wymarzone dwie kreseczki
Maja84 lubi tę wiadomość
5 lat starań o pierwszą fasolkę.
05.2016 -poronienie zatrzymane 12 tc
Problem męski -
Psuła wrote:Witam Was serdecznie. Będzie mi bardzo miło jeśli mnie przygarniecie i wpiszecie na testowanie 16.04. Mam wrażenie, że dzięki Waszej pozytywnej energii będzie łatwiej. Pozdrawiam i życzę każdej, żeby na wiosnę mogła zobaczyć wymarzone dwie kreseczki
Witamy Cię bardzo serdecznie i oczywiście, że zaraz zapisuje oby okazało się, że ujrzysz upragnione dwie kreseczki tak jak każda z nas.Psuła lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dootka_86 wrote:Witam dziewczyny.
Ja testuję 1.04 póki co wiem, ze trzy piękne ciałka żółte:)
Z radością proszę o wpisanie na listę
Fasolki kwietniowe w drodze bedzie wysyp wiosenny ♡♡♡♡Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymycha91 wrote:Agniechaaa uwielbiam twoje balwanki w podpisie
A Dziekuje
Ja je tak mocno kocham, ze najchętniej wszystkie bym wzięła ze sobą na raz, ale to ani dla nich bezpieczne ani dla mnie oby tylko wszystkie chciały zostać juz na świecieFlowwer lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:Karolina90, powodzenia dzisiaj! Daj znać jak już będziesz po
Karolina90 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer, Agniechaaa dziekuje za instrukcje spozywania ananasa. W takim razie przed nastepnym weekendem musze sie w niego zaopatrzyc, a narazie pasę swoje endo winem, rybką i migdalami.
Flowwer nie znam przyczyny, tuz po bylam w wielkim amoku, chcialam mocno wierzyc w slowa lekarza o smutnej lecz prawdziwej statystyce, o madrosci matki natury, uspokajal mnie, ze mam starszego zdrowego syna i historie pierwszej bezproblemowej ciazy, nie zrobilismy w zwiazku z tym zadnych badan na wlasna reke. -
Sarna84 wrote:Flowwer, Agniechaaa dziekuje za instrukcje spozywania ananasa. W takim razie przed nastepnym weekendem musze sie w niego zaopatrzyc, a narazie pasę swoje endo winem, rybką i migdalami.
Flowwer nie znam przyczyny, tuz po bylam w wielkim amoku, chcialam mocno wierzyc w slowa lekarza o smutnej lecz prawdziwej statystyce, o madrosci matki natury, uspokajal mnie, ze mam starszego zdrowego syna i historie pierwszej bezproblemowej ciazy, nie zrobilismy w zwiazku z tym zadnych badan na wlasna reke.
Zobaczysz szybko będzie fasolka ♡Sarna84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Ja juz po nic nie bolało IUI była na pęknietym pęcherzyku teraz od poniedziałku luteina jestem dobrej myśli!
Dzięki DziewczynkiFlowwer, Bocianiątko lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Karolina trzymam kciuki.
Dziś zrobiłam test owu, ponoć wykrywa hcg szybciej i dupa.... nawet cienia drugiej kreski, a robilam z rannego moczu więc teoretycznie powinno być cokolwiek, bo wczoraj w dzień miałam chociaż cień. Załamka1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.
-
Karolina90, no to teraz wspólnie odliczamy Trzymam kciuki
A ananas powinien być świeży, koniecznie z tym twardym środkiem. -
nick nieaktualnykiniusia00 wrote:Karolina trzymam kciuki.
Dziś zrobiłam test owu, ponoć wykrywa hcg szybciej i dupa.... nawet cienia drugiej kreski, a robilam z rannego moczu więc teoretycznie powinno być cokolwiek, bo wczoraj w dzień miałam chociaż cień. Załamka
A w którym dniu cyklu jesteś ? Ja gdzieś czytałam, ze on nie wykrywa HCG tylko LH po zapłodnieniu sie utrzymuje, to ma jakiś związek z utrzymaniem ciąży. Mam nadzieje, ze nic nie pokręciłam. Sama jestem ciekawe bo roznie dziewczyna wychodza ja jestem w 4dpo i wczoraj miałam bladziocha, ale dwa dni temu nie miałam nic. Szczerze mówiąc, nie sadze zeby test owu powiedział cos wcześniej niż test ciazowy.