KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Barbarka1984 wrote:U mnie dzis 10dc. Monitoring dopiero we wtorek a ja juz czuje, ze oba jajniki pracuja i cos sie tam dzieje. M po badaniu defragmentacji DNA plemnika, teraz 2tyg czekania na wynik
Własnie wróciłam ze shoppingu aptekę pół wykupiłam i zahaczyłam o Rossmanna z zamiarem kupna jednego żółtego bobo testa a w koszyku znalazły się 2
Ryszam z wiesiołkiem, winem i orzechami oby sie to nie skończyło rozwolnieniemMaja84 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
summer86 wrote:Dziewczyny, od którego dnia cyklu jecie ananasa?
summer86 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny macie jakieś domowe sposoby na bolące piersi? Maści, żele, kremy cokolwiek dotknąć ich nie mogę tak się niedobre zbuntowały7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
bazylkove wrote:Dziewczyny macie jakieś domowe sposoby na bolące piersi? Maści, żele, kremy cokolwiek dotknąć ich nie mogę tak się niedobre zbuntowały
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Kochana nie kuś Też kupiłam szczęśliwego Bobo testa i czeka na mnie w łazience
a tak poważnie to kiedy beta może wyjść pozytywna? u mnie wg ovu dziś 7 dpo, a wg mnie 9 dpo7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
bazylkove wrote:Kochana nie kuś Też kupiłam szczęśliwego Bobo testa i czeka na mnie w łazience
a tak poważnie to kiedy beta może wyjść pozytywna? u mnie wg ovu dziś 7 dpo, a wg mnie 9 dpoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2017, 19:32
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Może głupie pytanie, ale jeszcze nigdy nie robiłam bety. Trzeba być na czczo czy nie?7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
bazylkove wrote:Może głupie pytanie, ale jeszcze nigdy nie robiłam bety. Trzeba być na czczo czy nie?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Witam sie w pierwszych dniach mojego pierwszego staraniowego cyklu po styczniowym poronieniu.
Przed nami miesiac pelen emocji, trzymam kciuki za kazda z Was, licze, ze wszystkie bedziemy mialy fantastyczny koniec roku (ewentualnie poczatek nastepnego).
Kochane, dlugo nie pisalam, ale czytalam prawie na biezaco, tylko oswieccie mnie, bo przegapilam ananasa...
Na zagniezdzenie, tak? Dedukuje tak po instrukcji zazywania po owu... Caly? Czy bez rdzenia? -
Sarna84 wrote:Witam sie w pierwszych dniach mojego pierwszego staraniowego cyklu po styczniowym poronieniu.
Przed nami miesiac pelen emocji, trzymam kciuki za kazda z Was, licze, ze wszystkie bedziemy mialy fantastyczny koniec roku (ewentualnie poczatek nastepnego).
Kochane, dlugo nie pisalam, ale czytalam prawie na biezaco, tylko oswieccie mnie, bo przegapilam ananasa...
Na zagniezdzenie, tak? Dedukuje tak po instrukcji zazywania po owu... Caly? Czy bez rdzenia?
A ananasa jemy na zagniezdzenie całego ze środkiem do pozytywnego testu.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
bazylkove wrote:Dziewczyny macie jakieś domowe sposoby na bolące piersi? Maści, żele, kremy cokolwiek dotknąć ich nie mogę tak się niedobre zbuntowały19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualnySarna84 wrote:Witam sie w pierwszych dniach mojego pierwszego staraniowego cyklu po styczniowym poronieniu.
Na zagniezdzenie, tak? Dedukuje tak po instrukcji zazywania po owu... Caly? Czy bez rdzenia?
Ananas po owu na zagnieżdżenie 3plasterki dziennie -
Meśka wrote:Mnie tez dzis bardzo bola piersi ,nie pamietam zebym tak kiedys miala.. czy to moglyby byc juz jakies pierwsze objawy czy przypadek i sama sie nakrecam ... czekam wlasnie na wyniki progesteronu maja byc po 21 na mailu...
Daj znać jaki wynik
U mnie ból piersi z reguły pojawiał się 2-3 dni przed @. Teraz jakoś tak wcześniej, nie wiem sama czy to objaw czy sama sobie wmawiam i niepotrzebnie się nakręcam.7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
Mam wyniki : TSH - 1,558mU/L , FT3 - 3,49 pg/ml, FT4 - 1,18 mg/dl
Progesteron (20 dc) - 8,18 ng/ml
Prolaktyna - 19,1 ng/ml
Testosteron - 0,58 ng/ml
Witamina D3 - 12,87 ng/ml.
Witamina D3 poniżej normy i to dużo a co myslicie o pozostałych ? ten progesteron chyba za niski....19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Meśka wrote:Mam wyniki : TSH - 1,558mU/L , FT3 - 3,49 pg/ml, FT4 - 1,18 mg/dl
Progesteron (20 dc) - 8,18 ng/ml
Prolaktyna - 19,1 ng/ml
Testosteron - 0,58 ng/ml
Witamina D3 - 12,87 ng/ml.
Witamina D3 poniżej normy i to dużo a co myslicie o pozostałych ? ten progesteron chyba za niski....
A progesteron niski ale on sie wacha w ciagu doby, można powtorzyć badanie w przyszłym cyklu jak się powtórzy do raczej dr powinien dupka właczyć.
Ja miałam 2x taki poziom i ovu była potwierdzona na monitoringu.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Jeszcze dodam że konską dawke brałam tej d3 2 mies powtorzylam badanie i poziom 58 zeszłam na dawkę 4000j w kwietniu powtórka badania czy taka dawka mi wystarcza.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄