KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Zielona1911 wrote:Dzień Dobry.
Wczoraj miałam 12 dc. (Clo 5-9dc).
Pęcherzyk dominujący 12mm,ale endometrium tylko 3mm.
Piłam wczoraj wino i jadłam orzechy może coś pomoże.
Za ile dni mogę spodziewać się dorodnego pęcherzyka? We wtorek mam kolejne usg.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Witajcie, niestety w marcu się nie udało, zatem dołączam do kwietniowego testowania.
Wstępnie OF wyznacza mi termin testowania na 25 kwietnia, proszę o dopisanie
Aniołek [*] 17.09.2016 9tc
Aniołek [*] 02.2018 5/6tc
01.12.2018 - Nasz Wielki Cud Czarek ❤
Starania o drugie bobo od 10.2019 -
Cześć Dziewczyny,
Melduje wyniki po pierwszym monitoringu, endometrium piękne i w normie jak na fazę przedowulacyjną, pęcherzyk dominujący na prawym jajniku 18mm.Przewidywany termin owulacji 27/28.03. Kolejny monitoring 30/03. Ponadto powtórka badan TSH i Prolaktyna-czekam na wyniki.Maja84 lubi tę wiadomość
35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok -
Maja84 wrote:Dziś już pierwsze żołnierzyki w nowym cyklu wpuszczone na zwiad Znów nastrój wraca po przestoju małpowym hihihi
Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
beatka_c wrote:Cześć Dziewczyny,
Melduje wyniki po pierwszym monitoringu, endometrium piękne i w normie jak na fazę przedowulacyjną, pęcherzyk dominujący na prawym jajniku 18mm.Przewidywany termin owulacji 27/28.03. Kolejny monitoring 30/03. Ponadto powtórka badan TSH i Prolaktyna-czekam na wyniki.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Który to dc ? Ovu już tuż tuż więc do dzieła ♡ a zastrzyk z pregnylu dostałaś?35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok
-
beatka_c wrote:To 11 dc, na razie bez zastrzyku, sprawdzamy czy natura działa
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Apetyt na przytulanki jest czyli wracamy ja wczoraj też ale zapowiedziałam M że do wtorku abstynencja a od środy działamy co 2 dni, mina emka bezcenna hihi taki będzie odstawiony
Biedny M. hahaha To mówisz, że stawiacie na jakość?
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
beatka_c wrote:To 11 dc, na razie bez zastrzyku, sprawdzamy czy natura działa
Piękny pęcherzyk Trzymam kciuki, żeby natura dała radę w końcu!
A ja chcę w środę iść na monitoring, to będzie mój 10dc.beatka_c lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
istnieje szansa że nie wypisuję się z kwietnia <3<3 M mówi że jest szansa na szkolenie w Katowicach pewnie się dowie dziś po pracy, Boże jakbym chciała go mieć na miejscu... całkiem niedawno M pracował w Belgii a od niedawna mieszkamy razem i wciaż nie mogę się nim nacieszyć a teraz znowu te 3 tygodnie nieszczęsne...
Maja84 lubi tę wiadomość
Ninka-2009 po 12cs i wspomaganiem clo i duphaston
TSH-1,22
Pierwszy cykl z wiesiołkiem i w ogóle
Prolaktyna kiedys zbijana bromergonem a obecnie nie mam pojęcia czy mam z nią problem... próbujemy naturalnie
http://ovufriend.pl/graph/31aca3d8bbd64a4cdfc149ffc57a5afc -
nick nieaktualnyDziewczyny dzwonili z kliniki jeden zarodek umarł ;( strasznie mi smutno, wiem, wiem mamy 5balwankow cudownej jakości ale i tak przykro mi, że ten jeden odszedł Pani mówi, że już wieczorem wczoraj widzieli, że coś słabo z nim biedny maluszek nie miał siły walczyć.
-
Maja84 wrote:Piękny pęcherzyk Trzymam kciuki, żeby natura dała radę w końcu!
A ja chcę w środę iść na monitoring, to będzie mój 10dc.Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny dzwonili z kliniki jeden zarodek umarł ;( strasznie mi smutno, wiem, wiem mamy 5balwankow cudownej jakości ale i tak przykro mi, że ten jeden odszedł Pani mówi, że już wieczorem wczoraj widzieli, że coś słabo z nim biedny maluszek nie miał siły walczyć.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny dzwonili z kliniki jeden zarodek umarł ;( strasznie mi smutno, wiem, wiem mamy 5balwankow cudownej jakości ale i tak przykro mi, że ten jeden odszedł Pani mówi, że już wieczorem wczoraj widzieli, że coś słabo z nim biedny maluszek nie miał siły walczyć.Ninka-2009 po 12cs i wspomaganiem clo i duphaston
TSH-1,22
Pierwszy cykl z wiesiołkiem i w ogóle
Prolaktyna kiedys zbijana bromergonem a obecnie nie mam pojęcia czy mam z nią problem... próbujemy naturalnie
http://ovufriend.pl/graph/31aca3d8bbd64a4cdfc149ffc57a5afc -
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Ale wynik jest rewelacyjny i tak bo są b.dobrej jakości na naturę nie poradzimy. Ile śnieźynek w następnym cyklu zabierasz ? Plus minus wiesz kiedy transfer?
1 bałwanek wraca z Nami w kwietniu. Kiedy nie mam pojecia. Umawiam sie na kontrole do gina na przyszły tydz zeby jeszcze sparwdzil jak tam mój brzuchol i bede wtedy sie z nim dogadywać -
starawyga wrote:istnieje szansa że nie wypisuję się z kwietnia <3<3 M mówi że jest szansa na szkolenie w Katowicach pewnie się dowie dziś po pracy, Boże jakbym chciała go mieć na miejscu... całkiem niedawno M pracował w Belgii a od niedawna mieszkamy razem i wciaż nie mogę się nim nacieszyć a teraz znowu te 3 tygodnie nieszczęsne...
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Jesteś szybsza odemie!!! Idziesz do zwykłego gina czy kliniki? A ja zaraz zbieram się po butelkę wina bo wczoraj mnie poniosło i znikła cała hihi
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml