KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Maja84 wrote:No to mam wyniki tarczycowe, wszystko niby w normie ale ni w ząb nie wiem, nie znam się czy ogólnie ok czy nie ok
TSH 0,939 µlU/ml (0,550 — 4,780)
FT3 3,10 pg/ml (2,30 — 4,20)
FT4 1,12 ng/dl (0,89 — 1,76)
ATG 18,5 U/ml (< 60,0)
ATPO <28,0 U/ml (< 60,0)
Ja dopiero w przyszły piatek rano zrobię przed wizytą u gina.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Flowwer, to mój trzeci cykl z koenzymem. Kupiłam w ogóle jakiś mega drogi Swansona, ale jak widać efektów nie przyniósł więc chyba nie będę kontynuować.. chyba że jakąś tańszą wersję. Jaki Ty bierzesz?
-
Flowwer wrote:Na moje oko są super !!! Tylko się cieszyć ♡
Ja dopiero w przyszły piatek rano zrobię przed wizytą u gina.
No to się cieszę Ufff! To teraz został już tylko mój m. do przebadania, czyli trudniejszy temat, bo ja co bym nie zrobiła to w normie wychodzi Tylko kurza stopa fasolcia nie wychodzi.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Summer ja też 2 mies biorę Swanson a ze suplementów to jeszcze femibion, d3( 4000j) z K2Mk7, acerola,folic.
Q10 bede brać cały czas aż do procedury IVF jak oczywiście nie uda się naturalnie zajść w ciążę.
Ja jestem ze wschodu ale jeszcze Śląskinnamorata88 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Maja84 wrote:No to się cieszę Ufff! To teraz został już tylko mój m. do przebadania, czyli trudniejszy temat, bo ja co bym nie zrobiła to w normie wychodzi Tylko kurza stopa fasolcia nie wychodzi.
Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Summer ja też 2 mies biorę Swanson a ze suplementów to jeszcze femibion, d3( 4000j) z K2Mk7, acerola,folic.
Q10 bede brać cały czas aż do procedury IVF jak oczywiście nie uda się naturalnie zajść w ciążę.
Ja jestem ze wschodu ale jeszcze Śląsk
Ze swojej strony mogę polecić suplementy Solgar D3 w kropelkach robi robotę i obecnie jestem w połowie widełek, a startowałam z mocnego niedoboru poziom ładnie skoczył przez 1,5 miesiąca. Do tego warto suplementować się DHEA ładnie poprawia kondycję komórekMaja84 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:O to prawie po sąsiedzku my jesteśmy z Gliwic
Ze swojej strony mogę polecić suplementy Solgar D3 w kropelkach robi robotę i obecnie jestem w połowie widełek, a startowałam z mocnego niedoboru poziom ładnie skoczył przez 1,5 miesiąca. Do tego warto suplementować się DHEA ładnie poprawia kondycję komórek
Ja tez mam d3 solgara w kroplach i najlepsze co używam " formuła włosy, skóra i paznokcie " rewelacja !! Ale teraz jakoś się boję czy wskazane przy staraniach takie minerały.
Ja mam włosy długie do pasa ale strasznie po letrizolu wypadają w czasie stymulacji. Ale szczerze mam to gdzieś włosy urosną.
Kolejny skutek uboczny to nie mogę spać ale jeszcze się przemecze te 2 dni i tyleinnamorata88 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa a teraz mam pytanie za 1000 punktów jak to jest przy Crio ? Teraz czekasz na @ i pozniej co ? Na wyciszonym organizmie i pogesteron sztuczny bo ciałka żółtego nie ma. Jak to wygląda?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer, po letrozolu też są uboczne?
Mnie na CLO takie mdłości męczyły, że szok. Jeden dzień po odstawieniu i już było ok. Najgorsze jest to, że jednego dnia zjadłam jajecznicę później dopadły mnie mdłości i teraz już patrzeć na jajecznicę nie mogę
Moje menu przy diecie na IO i cukrzycę i tak jest ograniczone a tu jeszcze takie akcje. -
innamorata88 wrote:O to prawie po sąsiedzku my jesteśmy z Gliwic
Ze swojej strony mogę polecić suplementy Solgar D3 w kropelkach robi robotę i obecnie jestem w połowie widełek, a startowałam z mocnego niedoboru poziom ładnie skoczył przez 1,5 miesiąca. Do tego warto suplementować się DHEA ładnie poprawia kondycję komórekFlowwer, innamorata88 lubią tę wiadomość
Ninka-2009 po 12cs i wspomaganiem clo i duphaston
TSH-1,22
Pierwszy cykl z wiesiołkiem i w ogóle
Prolaktyna kiedys zbijana bromergonem a obecnie nie mam pojęcia czy mam z nią problem... próbujemy naturalnie
http://ovufriend.pl/graph/31aca3d8bbd64a4cdfc149ffc57a5afc -
summer86 wrote:Flowwer, po letrozolu też są uboczne?
Mnie na CLO takie mdłości męczyły, że szok. Jeden dzień po odstawieniu i już było ok. Najgorsze jest to, że jednego dnia zjadłam jajecznicę później dopadły mnie mdłości i teraz już patrzeć na jajecznicę nie mogę
Moje menu przy diecie na IO i cukrzycę i tak jest ograniczone a tu jeszcze takie akcje.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Flowwer jeszcze nie wiem nie dopytuje teraz na zapas Zeby głowy nie zamęczać
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a ja czekam już trzeci dzień za tą wredotą i nic myślę czy zatestować dla pewności ale na 100% jestem pewna,że nie jest. Chyba,że jakimś cudem udało się w ubiegłą sobotę,bo może owulacja się przesunęła. Nie wiem co mam myśleć ....
-
madzia8lenka wrote:Dziewczyny a ja czekam już trzeci dzień za tą wredotą i nic myślę czy zatestować dla pewności ale na 100% jestem pewna,że nie jest. Chyba,że jakimś cudem udało się w ubiegłą sobotę,bo może owulacja się przesunęła. Nie wiem co mam myśleć ....
madzia8lenka lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄