Forum W oczekiwaniu na testowanie KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
Odpowiedz

KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017

Oceń ten wątek:
  • Flowwer Autorytet
    Postów: 11451 12947

    Wysłany: 23 marca 2017, 18:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maja84 wrote:
    No to mam wyniki tarczycowe, wszystko niby w normie ale ni w ząb nie wiem, nie znam się czy ogólnie ok czy nie ok ;)
    TSH 0,939 µlU/ml (0,550 — 4,780)
    FT3 3,10 pg/ml (2,30 — 4,20)
    FT4 1,12 ng/dl (0,89 — 1,76)
    ATG 18,5 U/ml (< 60,0)
    ATPO <28,0 U/ml (< 60,0)
    Na moje oko są super !!! Tylko się cieszyć ♡
    Ja dopiero w przyszły piatek rano zrobię przed wizytą u gina.

    kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Flowwer Autorytet
    Postów: 11451 12947

    Wysłany: 23 marca 2017, 18:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tutaj link dla tych co są zainteresowane
    http://parens.pl/artykul/koenzym/

    kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 23 marca 2017, 18:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    A tutaj link dla tych co są zainteresowane
    http://parens.pl/artykul/koenzym/


    Kochana z krk jestes ? :D

  • summer86 Autorytet
    Postów: 8561 7927

    Wysłany: 23 marca 2017, 18:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer, to mój trzeci cykl z koenzymem. Kupiłam w ogóle jakiś mega drogi Swansona, ale jak widać efektów nie przyniósł ;) więc chyba nie będę kontynuować.. chyba że jakąś tańszą wersję. Jaki Ty bierzesz?

    3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Maja84 Autorytet
    Postów: 1674 1847

    Wysłany: 23 marca 2017, 18:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Na moje oko są super !!! Tylko się cieszyć ♡
    Ja dopiero w przyszły piatek rano zrobię przed wizytą u gina.

    No to się cieszę :D Ufff! To teraz został już tylko mój m. do przebadania, czyli trudniejszy temat, bo ja co bym nie zrobiła to w normie wychodzi :P Tylko kurza stopa fasolcia nie wychodzi.

    2nn3dqk32lub7s72.png
    16cs - szczęśliwy! <3
    27.11 - beta 462 mlU/ml
    29.11 - beta 1114 mlU/ml
    01.12 - beta 2901 mlU/ml
    04.12 - beta 7617 mlU/ml
  • Flowwer Autorytet
    Postów: 11451 12947

    Wysłany: 23 marca 2017, 19:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Kochana z krk jestes ? :D
    Nie ja z południa ale druga strona ;)

    kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • summer86 Autorytet
    Postów: 8561 7927

    Wysłany: 23 marca 2017, 19:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer, na wschod czy na zachód? ;)

    3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Flowwer Autorytet
    Postów: 11451 12947

    Wysłany: 23 marca 2017, 20:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer ja też 2 mies biorę Swanson a ze suplementów to jeszcze femibion, d3( 4000j) z K2Mk7, acerola,folic.
    Q10 bede brać cały czas aż do procedury IVF jak oczywiście nie uda się naturalnie zajść w ciążę.
    Ja jestem ze wschodu ale jeszcze Śląsk ;)

    innamorata88 lubi tę wiadomość

    kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Flowwer Autorytet
    Postów: 11451 12947

    Wysłany: 23 marca 2017, 20:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maja84 wrote:
    No to się cieszę :D Ufff! To teraz został już tylko mój m. do przebadania, czyli trudniejszy temat, bo ja co bym nie zrobiła to w normie wychodzi :P Tylko kurza stopa fasolcia nie wychodzi.
    Majuś u Ciebie to na moje nieudolnie oko kwestia czasu ale podejdz oczkami kociaka do rozumku M ;)

    Maja84 lubi tę wiadomość

    kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • innamorata88 Autorytet
    Postów: 4329 4635

    Wysłany: 23 marca 2017, 20:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Summer ja też 2 mies biorę Swanson a ze suplementów to jeszcze femibion, d3( 4000j) z K2Mk7, acerola,folic.
    Q10 bede brać cały czas aż do procedury IVF jak oczywiście nie uda się naturalnie zajść w ciążę.
    Ja jestem ze wschodu ale jeszcze Śląsk ;)
    O to prawie po sąsiedzku :D my jesteśmy z Gliwic :)

    Ze swojej strony mogę polecić suplementy Solgar :) D3 w kropelkach robi robotę :) i obecnie jestem w połowie widełek, a startowałam z mocnego niedoboru :) poziom ładnie skoczył przez 1,5 miesiąca. :) Do tego warto suplementować się DHEA :) ładnie poprawia kondycję komórek :D

    Maja84 lubi tę wiadomość

    Mikołaj 25.04.2011

    08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • Flowwer Autorytet
    Postów: 11451 12947

    Wysłany: 23 marca 2017, 20:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:
    O to prawie po sąsiedzku :D my jesteśmy z Gliwic :)

    Ze swojej strony mogę polecić suplementy Solgar :) D3 w kropelkach robi robotę :) i obecnie jestem w połowie widełek, a startowałam z mocnego niedoboru :) poziom ładnie skoczył przez 1,5 miesiąca. :) Do tego warto suplementować się DHEA :) ładnie poprawia kondycję komórek :D
    No to jesteśmy po sąsiedzku :)
    Ja tez mam d3 solgara w kroplach i najlepsze co używam " formuła włosy, skóra i paznokcie " rewelacja !! Ale teraz jakoś się boję czy wskazane przy staraniach takie minerały.
    Ja mam włosy długie do pasa ale strasznie po letrizolu wypadają w czasie stymulacji. Ale szczerze mam to gdzieś włosy urosną.
    Kolejny skutek uboczny to nie mogę spać ale jeszcze się przemecze te 2 dni i tyle

    innamorata88 lubi tę wiadomość

    kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Flowwer Autorytet
    Postów: 11451 12947

    Wysłany: 23 marca 2017, 20:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa a teraz mam pytanie za 1000 punktów jak to jest przy Crio ? Teraz czekasz na @ i pozniej co ? Na wyciszonym organizmie i pogesteron sztuczny bo ciałka żółtego nie ma. Jak to wygląda?

    kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • summer86 Autorytet
    Postów: 8561 7927

    Wysłany: 23 marca 2017, 20:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer, po letrozolu też są uboczne?
    Mnie na CLO takie mdłości męczyły, że szok. Jeden dzień po odstawieniu i już było ok. Najgorsze jest to, że jednego dnia zjadłam jajecznicę później dopadły mnie mdłości i teraz już patrzeć na jajecznicę nie mogę :(
    Moje menu przy diecie na IO i cukrzycę i tak jest ograniczone a tu jeszcze takie akcje.

    3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • starawyga Przyjaciółka
    Postów: 84 30

    Wysłany: 23 marca 2017, 20:44

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:
    O to prawie po sąsiedzku :D my jesteśmy z Gliwic :)

    Ze swojej strony mogę polecić suplementy Solgar :) D3 w kropelkach robi robotę :) i obecnie jestem w połowie widełek, a startowałam z mocnego niedoboru :) poziom ładnie skoczył przez 1,5 miesiąca. :) Do tego warto suplementować się DHEA :) ładnie poprawia kondycję komórek :D
    Mam koleżankę w Gliwicach :) ja w sumie okolice bo Zagłębie :)

    Flowwer, innamorata88 lubią tę wiadomość

    Ninka-2009 po 12cs i wspomaganiem clo i duphaston
    TSH-1,22
    Pierwszy cykl z wiesiołkiem i w ogóle ;)
    Prolaktyna kiedys zbijana bromergonem a obecnie nie mam pojęcia czy mam z nią problem... próbujemy naturalnie
    http://ovufriend.pl/graph/31aca3d8bbd64a4cdfc149ffc57a5afc
  • Flowwer Autorytet
    Postów: 11451 12947

    Wysłany: 23 marca 2017, 20:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Flowwer, po letrozolu też są uboczne?
    Mnie na CLO takie mdłości męczyły, że szok. Jeden dzień po odstawieniu i już było ok. Najgorsze jest to, że jednego dnia zjadłam jajecznicę później dopadły mnie mdłości i teraz już patrzeć na jajecznicę nie mogę :(
    Moje menu przy diecie na IO i cukrzycę i tak jest ograniczone a tu jeszcze takie akcje.
    Ja mam straszne uderzenia gorąca i niestety to lek " chemia na raka piersi" ;) i inaczej działa niż Clo. Mdłości nie mam na szczęście.

    kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 23 marca 2017, 21:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer jeszcze nie wiem :) nie dopytuje teraz na zapas Zeby głowy nie zamęczać :)

  • Flowwer Autorytet
    Postów: 11451 12947

    Wysłany: 23 marca 2017, 21:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaaa wrote:
    Flowwer jeszcze nie wiem :) nie dopytuje teraz na zapas Zeby głowy nie zamęczać :)
    Ja to ciekawska wrona ;) Mój doktorek nie ma ze mną lekko hahahhaha

    kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 23 marca 2017, 21:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Ja to ciekawska wrona ;) Mój doktorek nie ma ze mną lekko hahahhaha


    Ja przy ivf odpuściłam na zapas bo juz zwarjowac szło :/

  • madzia8lenka Autorytet
    Postów: 693 1138

    Wysłany: 23 marca 2017, 21:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja czekam już trzeci dzień za tą wredotą i nic :/ myślę czy zatestować dla pewności ale na 100% jestem pewna,że nie jest. Chyba,że jakimś cudem udało się w ubiegłą sobotę,bo może owulacja się przesunęła. Nie wiem co mam myśleć ....

    13 stycznia - 3450g Szczęścia ❤
    Marcelinka ❤❤❤
    bl9cp07w03m965a1.png
  • Flowwer Autorytet
    Postów: 11451 12947

    Wysłany: 23 marca 2017, 21:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia8lenka wrote:
    Dziewczyny a ja czekam już trzeci dzień za tą wredotą i nic :/ myślę czy zatestować dla pewności ale na 100% jestem pewna,że nie jest. Chyba,że jakimś cudem udało się w ubiegłą sobotę,bo może owulacja się przesunęła. Nie wiem co mam myśleć ....
    Zatestuj bo może akurat !!! Z tym nigdy do końca nie wiadomo a nadzieja umiera wraz z @

    madzia8lenka lubi tę wiadomość

    kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
‹‹ 21 22 23 24 25 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego