KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnystarawyga wrote:ja sie zastanawiam nad Wielkanocą... jedziemy do rodziny M i poznam ich w końcu, choć czuję już od dawna jakbym ich znała bardzo długo bo mamy swietny kontakt telefoniczny, nie chcielismy jechać wcześniej bo kilka domów od jego rodziny mieszka była żona z jego synami i uznalismy że jeszcze nie pora aby mnie poznali choć wiedzą o mnie, to był trudny czas dla nich bo niedlugo przed naszym poznaniem rozstał się z żoną ( ok 5 mc) ja też jakbym czekała na znak że to pora odpowiednia i chyba skorzystamy z zaproszenia jego siostry na święta i może bym zatestowała wcześniej... ale z drugiej strony tak poznać i odrazu walić że w ciązy jestem...
Nikt nie kaze odrazu chwalić sie ciaza jeżeli tego nie chcesz
My np do 12tyg nie mówimy nikomu, potem dowie sie rodzinka a cała reszta jak juz bedzie po mnie widać. Tacy zapobiegawczy jestesmy -
Agniechaaaa wrote:Nikt nie kaze odrazu chwalić sie ciaza jeżeli tego nie chcesz
My np do 12tyg nie mówimy nikomu, potem dowie sie rodzinka a cała reszta jak juz bedzie po mnie widać. Tacy zapobiegawczy jestesmyNinka-2009 po 12cs i wspomaganiem clo i duphaston
TSH-1,22
Pierwszy cykl z wiesiołkiem i w ogóle
Prolaktyna kiedys zbijana bromergonem a obecnie nie mam pojęcia czy mam z nią problem... próbujemy naturalnie
http://ovufriend.pl/graph/31aca3d8bbd64a4cdfc149ffc57a5afc -
Madziu wpisz mnie na 25.04 jeżeli będę mieć transfer w przyszłym cyklu to chciałabym testować w urodziny pierworodnego.
Flowwer, Maja84, summer86 lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Agniechaaaa wrote:Juuuupi!!!!!' 4 zarodki bardzo wysokiej jakości zostały dzis zamrożone Pani mówiła, ze naprawdę pięknie sie rozwijały 2jeszcze czekają do jutra zeby rozwinęły sie bardziej !!!!!'
Nasze maluchy -
innamorata88 wrote:Madziu wpisz mnie na 25.04 jeżeli będę mieć transfer w przyszłym cyklu to chciałabym testować w urodziny pierworodnego.
Proszę bardzo już zrobione, aby ten dzień okazał się dla Ciebie szczęśliwyinnamorata88, Maja84 lubią tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:Madziu wpisz mnie na 25.04 jeżeli będę mieć transfer w przyszłym cyklu to chciałabym testować w urodziny pierworodnego.
innamorata88, Maja84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Cudowny będzie prezent ♡♡♡
Maja84, Flowwer lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Ogólnie zapowiadają się emocje.
Inna stymulacja i transfer ♡
Agniechaaaa transfer i beta ♡
Kama, Summer, Staraczka trzymam kciuki za IUI !!!
Maja powoli kończymy @ i walczymy bo nie mam zamiaru mieć na Święta @innamorata88, Maja84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
I duuupa blada (( smutno mi... moj M wylatuje na szkolenie w niedzielę... niby powinnam sie cieszyć bo on liczył na to szkolenie i mowa o większej wypłacie po szkoleniu takim itp. chce sie rozwijać... a mi smutno to 3 tygodnie... i cykl bez starań... muszę się nim nacieszyć...Ninka-2009 po 12cs i wspomaganiem clo i duphaston
TSH-1,22
Prolaktyna kiedys zbijana bromergonem a obecnie nie mam pojęcia czy mam z nią problem... próbujemy naturalnie
Agniechaaaa wrote:Juuuupi!!!!!' 4 zarodki bardzo wysokiej jakości zostały dzis zamrożone Pani mówiła, ze naprawdę pięknie sie rozwijały 2jeszcze czekają do jutra zeby rozwinęły sie bardziej !!!!!'
Nasze maluchy -
starawyga wrote:I duuupa blada (( smutno mi... moj M wylatuje na szkolenie w niedzielę... niby powinnam sie cieszyć bo on liczył na to szkolenie i mowa o większej wypłacie po szkoleniu takim itp. chce sie rozwijać... a mi smutno to 3 tygodnie... i cykl bez starań... muszę się nim nacieszyć...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2017, 15:20
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Ja przemyślałam ten kwiecień i dupa - i z badaniem, i z testowaniem, i z wielkim staraniem bo mam ogrom pracy, gości na 2 tygodnie, wyjazdowe święta i jeszcze męża wiecznie w rozjazdach. No ale będę zaglądać od czasu do czasu zobaczyć co się u Was dzieje i zarazić się nowymi wiruskami. No i oczywiście dam znać jak tam się zakończy cykl kwietniowy .2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Byłam u gila. Wszystko ładnie pękło, endo bardzo ładne, dała mi recepte lutinus 2 razy na dzień po jednej tabletce, cena mnie po raz kolejny zabiła, ale cóż się nie zrobi dla marzeń
Flowwer lubi tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:Byłam u gila. Wszystko ładnie pękło, endo bardzo ładne, dała mi recepte lutinus 2 razy na dzień po jednej tabletce, cena mnie po raz kolejny zabiła, ale cóż się nie zrobi dla marzeń
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Teraz odliczanie !!! A mogę wiedzieć ile on kosztuje ?
-
Flowwer wrote:Czasem warto zrobić jeden cykl ma luzie na regrnerowanie sił tych bardziej psychicznych. Taki awans sie przyda bo M bedzie mieć czwórkę na utrzymaniu;)Ninka-2009 po 12cs i wspomaganiem clo i duphaston
TSH-1,22
Agniechaaa super wieści, Inna u ciebie tez fajnie się dzieje Oby teraz się udało czego wszystkim życzę1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.
-
Bea_ wrote:Cześć, dziś rano miałam czwartą IUI i chętnie dopiszę się na 5 kwietnia. Termin jeszcze nieobsadzony
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
No to mam wyniki tarczycowe, wszystko niby w normie ale ni w ząb nie wiem, nie znam się czy ogólnie ok czy nie ok
TSH 0,939 µlU/ml (0,550 — 4,780)
FT3 3,10 pg/ml (2,30 — 4,20)
FT4 1,12 ng/dl (0,89 — 1,76)
ATG 18,5 U/ml (< 60,0)
ATPO <28,0 U/ml (< 60,0)
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Agniechaaaa ale cudownie. Trzymam kciuki za Twoje bałwanki! Niech pozostałe dwa szybko do nich dołączą i czekają na mamusię
Inna, trzymam kciuki żeby wszystko ładnie się wchłonęło i żeby kolejny cykl był dla Was tym wyczekanym i upragnionym.
Mam straszny sentyment do Was obu, bo kojarzę Was od początku jak dołączyłam do OF. Zdałam sobie sprawę, że wkrótce też będzie pora pomyśleć na poważniej o IVF. Zresztą mój lekarz coś przebąknął w temacie na ostatniej wizycie, gdy mowa była o laparo.
Karolina90, ciesze się, że zostałaś jesteś już po zastrzyku?
Floweer, super, że @ już się kończy. Kiedy masz wizytę u lekarza? Moooocno kibicuję
Maja84, nie jestem specjalistką ale moim zdaniem wyniki wyglądają ok TSH super.
Byłam dziś na zakupach, obkupiłam się w ananasa i suszone morele. Ale zapobiegawczo zrobiłam też zapas migdałów na kolejny cykl. Zaraz chyba będę raczyć się jeszcze winkiem, żeby endo trochę wspomóc. Jutro chyba już odstawię.