KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ann89 wrote:Flowwer, jeszcze jedno pytanie- ile trwa srednio taka wizyta?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Dziewczyny coraz bliżej kwiecień zacznie sie tu na forum duuuuzo dziać oby tylko wszystko poszło w fioletowa stronę mocy
Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny a u mnie zaczyna się czas wielkiego oczekiwania, bo już chyba po wszystkim, chociaż nie liczę jakoś bardzo na ten cykl...Za bardzo się nakręciłam w poprzednim, ale podejrzewam że ponownie będzie powtórka z rozrywki a teraz czas mi tak szybko leci, zrobiło się cieplej i jest co robić -zaraz zabieram się za obiad dla męża a potem okna? może umyje:D
-
nick nieaktualnyFlowwer wrote:Czyli drugi lada chwile pęknie a dołek w temp to ovu a zatoka daglasa jak jest tam płyn to znaczy że była ovu i z pecherzyka wypłynął płyn ktory pomaga jajeczjowi przemieszczanie.
Teraz działaj ile fabryka dała !!!
Kurcze faktycznie wy wszystkie mega plodne bo po 2 pecherzyki macie !!! I teoretycznie każda z was ma szanse na bliźniaki ♡
Zapowiada się mega testowanie w kwietniu emocje bedą ♡
mój szef ma bliźniaki i z opowiadań wnioskuję, że ja bym chyba zwariowała z dwójką maluchów -
W moim wieku i z taką historią to bym się cieszyła bo o drugą ciążę już raczej szansy nie mam.
P.s niech zajdę i donoszę jednąWiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2017, 17:33
Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Hej
Na of jestem od kilku miesięcy, ale na forum pierwszy raz. Mogę do Was dołączyć?
Termin @ mam na 5 kwietnia więc już całkiem niedługo. Dziś poczułam wrażliwsze piersi i znów pojawiła się ta okropna nadzieja. A pewnie i tak będzie jak zawsze.
Z wami może będzie raźniejMaja84 lubi tę wiadomość
-
Tak, 6 cykl. Historii jako tako żadnej nie ma, staramy się na razie dać sobie po prostu trochę czasu i podejść do tego na tyle na ile się da na luzie.
U mnie cykle w normie (od grudnia prowadzę obserwacje), tarczyca też w normie, tabletek nigdy nie brałam, z hormonami wszystko się wydaje być w porządku. Mąż nie robił na razie żadnych badań, tak jak pisałam, chcemy sobie dać jeszcze trochę czasu.
Aczkolwiek każde rozczarowanie jest coraz smutniejsze, zresztą na pewno to znacie... -
nick nieaktualnyadmiralka wrote:Tak, 6 cykl. Historii jako tako żadnej nie ma, staramy się na razie dać sobie po prostu trochę czasu i podejść do tego na tyle na ile się da na luzie.
U mnie cykle w normie (od grudnia prowadzę obserwacje), tarczyca też w normie, tabletek nigdy nie brałam, z hormonami wszystko się wydaje być w porządku. Mąż nie robił na razie żadnych badań, tak jak pisałam, chcemy sobie dać jeszcze trochę czasu.
Aczkolwiek każde rozczarowanie jest coraz smutniejsze, zresztą na pewno to znacie...
Oj znamy aż za dobrze -
No niestety, ale najważniejsze to póki nie wpadnie się w wir badań zyć chwilą cieszyć się z tego co jest.
Póki co krótko się staracie i trzeba liczyć, że lada chwila Wam się uda.
Na pewno jesteśmy tu po to, aby się wspierać, aby dawać sobie siłę i pokazywać, że mimo trudów jakie każda z nas niewątpliwie ma nie poddawać się i dążyć do ciąży i przytulenia maleństwa.
A mogę się spytać ile masz lat?
Pochwalę się. Mamy wynik kolejnego badania męża - fragmentacja DNA plemników. Normy uszkodzeń DNA plemników: 0 - 15 % - nasienie prawidłowe
Mąż ma 6%.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2017, 18:46
Flowwer, Bocianiątko, Barbarka1984, Sarna84, Psuła, Maja84 lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyKarma88 wrote:Aj tam, jakby przyszło co do czego to dałabyś radę.
wiecie co mi się wydaje, że to przez moją nerwowość się nam nie udaje. Jestem strasznym nerwusem, ale co zrobić... czasem nie mogę nad tym zapanować, i żadna fasola nie chciałaby zamieszkać u takiego choleryka jak ja. -
Ja mam 25 lat (rocznikowo 26), a mój mąż ma za miesiąc 27 urodziny. Młodzi jesteśmy, ale po prawie 9 latach we dwójkę bardzo już pragniemy stworzenia prawdziwej rodziny.
Oczywiście trzymam też mocno kciuki za każdą z Was -
Izape91 wrote:Jestem strasznym nerwusem, ale co zrobić... czasem nie mogę nad tym zapanować, i żadna fasola nie chciałaby zamieszkać u takiego choleryka jak ja.
Nic nie mów. My oboje jesteśmy cholerykami i jak się kłócimy to talerze latają.
admiralka wrote:Młodzi jesteśmy, ale po prawie 9 latach we dwójkę bardzo już pragniemy stworzenia prawdziwej rodziny.
Oj doskonale Cię rozumiem. My razem co prawda dłużej, ale strasznie człowiek się za gówniarza cykał. A teraz jak chce to nie może zajść...
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyadmiralka wrote:Ja mam 25 lat (rocznikowo 26), a mój mąż ma za miesiąc 27 urodziny. Młodzi jesteśmy, ale po prawie 9 latach we dwójkę bardzo już pragniemy stworzenia prawdziwej rodziny.
Oczywiście trzymam też mocno kciuki za każdą z Was
O to jestes z roku mojego M ja rok młodsza -
nick nieaktualny