Forum W oczekiwaniu na testowanie KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
Odpowiedz

KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017

Oceń ten wątek:
  • Flowwer Autorytet
    Postów: 11449 12939

    Wysłany: 31 marca 2017, 11:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:
    Uuuu no to działaj :D czekamy na bliźniaki. :D
    Właśnie mój M czytaj "pusia" strzeliła focha ...

    kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • innamorata88 Autorytet
    Postów: 4329 4634

    Wysłany: 31 marca 2017, 11:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Jak bym słyszała swoją przyjaciółkę?!! Cały czas mi mowi ze ktoś nas przeklą, ja jak i ona nie mamy dzieci jej mąż bezplodny całkowicie po śwince...
    Inna wiesz kup czerwoną wstarzeczkę i noś zawiazaną na nadgarstku. Działa to antyczary !!!
    Chyba zacznę nosić, bo serio poziom tego jak mam za przeproszeniem przejebane w ostatnich miesiącach to już przechodzi ludzkie pojęcie. :P

    Mikołaj 25.04.2011

    08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • innamorata88 Autorytet
    Postów: 4329 4634

    Wysłany: 31 marca 2017, 11:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Właśnie mój M czytaj "pusia" strzeliła focha ...
    Kurna :D no to wyczuł moment, nie ma co :D

    Mikołaj 25.04.2011

    08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • Maja84 Autorytet
    Postów: 1674 1847

    Wysłany: 31 marca 2017, 11:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Nienasycona lwica !!! A ja spać nie mogę ehh
    I jeśli dobrze liczę to estradiol pokazuje mi 2 pecherzyki bo przy letrizolu przypada 100 na 1 dojrzały. Poprzednich cyklach miałam 105 do 115 ;)

    No właśnie chciałam pisać, żebyś zinterpretowała od razu swoje wyniki :D Bo jesteś w tym najlepsza <3 :D
    Ej no to super, to wszystkie mamy zatrzęsienie jajec :D W końcu Wielkanoc za pasem to nie ma co się dziwić :P

    Bocianiątko, Amy333 lubią tę wiadomość

    2nn3dqk32lub7s72.png
    16cs - szczęśliwy! <3
    27.11 - beta 462 mlU/ml
    29.11 - beta 1114 mlU/ml
    01.12 - beta 2901 mlU/ml
    04.12 - beta 7617 mlU/ml
  • Maja84 Autorytet
    Postów: 1674 1847

    Wysłany: 31 marca 2017, 11:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:
    Mały update u mnie: Niestety stymulacja odsunięta do następnego cyklu - torbiel jak była tak jest i dalej ma 21mm. Dostałam czopki i mam się pokazać za 2 tygodnie. :(

    Kuźwa bez sensu :( Jak pod górę to po całości. Zawsze tak jest, życie za bardzo czasem daje w kość. Trzymam kciuki żeby czopki pomogły jak najszybciej!

    2nn3dqk32lub7s72.png
    16cs - szczęśliwy! <3
    27.11 - beta 462 mlU/ml
    29.11 - beta 1114 mlU/ml
    01.12 - beta 2901 mlU/ml
    04.12 - beta 7617 mlU/ml
  • Maja84 Autorytet
    Postów: 1674 1847

    Wysłany: 31 marca 2017, 11:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Właśnie mój M czytaj "pusia" strzeliła focha ...

    Jak to? Fochy niech sobie na później schowa! A teraz do roboty!!! Bo są prawdopodobnie 2 jajca do zaatakowania :D

    2nn3dqk32lub7s72.png
    16cs - szczęśliwy! <3
    27.11 - beta 462 mlU/ml
    29.11 - beta 1114 mlU/ml
    01.12 - beta 2901 mlU/ml
    04.12 - beta 7617 mlU/ml
  • Flowwer Autorytet
    Postów: 11449 12939

    Wysłany: 31 marca 2017, 11:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maja84 wrote:
    Jak to? Fochy niech sobie na później schowa! A teraz do roboty!!! Bo są prawdopodobnie 2 jajca do zaatakowania :D
    Chodzi gdzieś po ogrodzie i szuka chyba wczorajszego dnia ehhh
    Ale dobrze że zrobiłam te badania bo przynajmiej wiem że piku lh nie było

    innamorata88 lubi tę wiadomość

    kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Maja84 Autorytet
    Postów: 1674 1847

    Wysłany: 31 marca 2017, 11:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Chodzi gdzieś po ogrodzie i szuka chyba wczorajszego dnia ehhh
    Ale dobrze że zrobiłam te badania bo przynajmiej wiem że piku lh nie było

    To bierz go w ogrodzie :D

    KateHawke lubi tę wiadomość

    2nn3dqk32lub7s72.png
    16cs - szczęśliwy! <3
    27.11 - beta 462 mlU/ml
    29.11 - beta 1114 mlU/ml
    01.12 - beta 2901 mlU/ml
    04.12 - beta 7617 mlU/ml
  • Maja84 Autorytet
    Postów: 1674 1847

    Wysłany: 31 marca 2017, 11:25

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak Boga kocham pierwszy raz chyba mi tak dokuczają jajka, to nie ledwo wyczuwalne kłucia, cała lewa strona po prostu boli, jakby mi kto w nie przygrzmocił i dziwne bo im bardziej boli tym mniej ochoty na <3 a przecież powinno być odwrotnie hmmm...

    innamorata88, Flowwer lubią tę wiadomość

    2nn3dqk32lub7s72.png
    16cs - szczęśliwy! <3
    27.11 - beta 462 mlU/ml
    29.11 - beta 1114 mlU/ml
    01.12 - beta 2901 mlU/ml
    04.12 - beta 7617 mlU/ml
  • Flowwer Autorytet
    Postów: 11449 12939

    Wysłany: 31 marca 2017, 11:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maja84 wrote:
    To bierz go w ogrodzie :D
    Zaliczony ;)

    Karma88, Bocianiątko, Amy333, Maja84, KateHawke, Barbarka1984 lubią tę wiadomość

    kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • innamorata88 Autorytet
    Postów: 4329 4634

    Wysłany: 31 marca 2017, 11:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Zaliczony ;)
    W ogrodzie? :D

    Bocianiątko, Maja84 lubią tę wiadomość

    Mikołaj 25.04.2011

    08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 31 marca 2017, 12:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:
    W ogrodzie? :D

    A co, ze niby ogrod jest gorszy od lozka?? :P

    Bocianiątko, Maja84 lubią tę wiadomość

  • Flowwer Autorytet
    Postów: 11449 12939

    Wysłany: 31 marca 2017, 12:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    innamorata88 wrote:
    W ogrodzie? :D
    Hahahah nie w taką pogodę ;) sąsiedzi by mieli niezły widok hihihi

    innamorata88, Maja84 lubią tę wiadomość

    kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Flowwer Autorytet
    Postów: 11449 12939

    Wysłany: 31 marca 2017, 12:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maja84 wrote:
    Jak Boga kocham pierwszy raz chyba mi tak dokuczają jajka, to nie ledwo wyczuwalne kłucia, cała lewa strona po prostu boli, jakby mi kto w nie przygrzmocił i dziwne bo im bardziej boli tym mniej ochoty na <3 a przecież powinno być odwrotnie hmmm...
    Dobrze że bolą czyli dziś pękły!!!!
    Ja dostane ok 16 prygnal w pupe więc ovu jutro wieczorem.

    Amy333, Maja84 lubią tę wiadomość

    kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Amy333 Autorytet
    Postów: 2509 3868

    Wysłany: 31 marca 2017, 12:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bocianiątko wrote:
    Kochana jeśli chodzi o tarczycę, to u mnie jest tak:
    Mam Hashi, na razie bez niedoczynności (tylko przeciwciała anty-tpo i usg) mój endo przy staraniach karze badać tsh co 3 m-ce. Pol roku temu miałam piękne 1,5, 2 miesiące temu ok 2 i endo powiedział ze teraz jak wzrośnie to dostanę mała dawkę leków. Ja bym trzymała się tego co mówi gin ale przede wszystkim musisz pilnować czy nie rośnie bo jesteś na granicy (2,5 to max w ciazy)... i koniecznie sprawdź tsh jak zafasolkujesz!

    P.S. Flowwer, Maja jak sobie poczytałam Wasze nocne dyskusje to od razu dzień mi się dobrze zaczął! Miłego dnia Kobietki! <3

    Dzieki Kochana!:)
    Bylam dzisiaj u endokrynologa, powiedziała ze przy tym tsh: 2,6-2,8 da się zajść w ciaze, ale dla swietego spokoju da mi najnizsza dawke leku żeby trochę obnizyc. Ale najpierw usg tarczycy i badanie poziomu kortyzolu. Lece się umawiac na kolejne badania. Kurcze, ja to chyba lubie, hehe , mam poczucie ze cos robie w kierunku zafasolkowania, a nie tylko siedze i czekam ;-)

    Bocianiątko, innamorata88, Maja84 lubią tę wiadomość

    14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • Amy333 Autorytet
    Postów: 2509 3868

    Wysłany: 31 marca 2017, 12:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    gg88 wrote:
    no no no szalejecie dziewczyny :) ja też muszę się przyznać do sprawdzania daty porodu itp. :) mi wychodzi termin w urodziny M na 27.12 - chociaż ten cykl jest jakiś masakryczny dużo plamień, temperatura za wysoka jak na moją pierwszą fazę, a testy owu też wyszły dużo wcześniej pozytywne a do lekarza dostałam się dopiero na przyszły tydzień i nic nie mogę podglądać czy owu była czy będzie czy co tam się dzieje. Dobrze ze wczoraj wróciłam z delegacji i dopadłam M ;p hihi więc jakieś szanse są na grudzień

    Dziewczyny a jak sprawdzacie date porodu? To się na naszych wykresikach chyba pojawia, tak? ale od ktoregos dc pewnie dopiero?
    Ja jestem na początku cyklu i takiej opcji nie widze.

    innamorata88 lubi tę wiadomość

    14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • Flowwer Autorytet
    Postów: 11449 12939

    Wysłany: 31 marca 2017, 12:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    gg88 wrote:
    no no no szalejecie dziewczyny :) ja też muszę się przyznać do sprawdzania daty porodu itp. :) mi wychodzi termin w urodziny M na 27.12 - chociaż ten cykl jest jakiś masakryczny dużo plamień, temperatura za wysoka jak na moją pierwszą fazę, a testy owu też wyszły dużo wcześniej pozytywne a do lekarza dostałam się dopiero na przyszły tydzień i nic nie mogę podglądać czy owu była czy będzie czy co tam się dzieje. Dobrze ze wczoraj wróciłam z delegacji i dopadłam M ;p hihi więc jakieś szanse są na grudzień
    Pamiętam taki wykres jak góry i doliny zakończony zielonym kropkiem.
    Czasem dobrze wrzucić na luz i cieszyć się sobą.

    Maja84, Roxanne lubią tę wiadomość

    kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • innamorata88 Autorytet
    Postów: 4329 4634

    Wysłany: 31 marca 2017, 12:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy333 wrote:
    Dziewczyny a jak sprawdzacie date porodu? To się na naszych wykresikach chyba pojawia, tak? ale od ktoregos dc pewnie dopiero?
    Ja jestem na początku cyklu i takiej opcji nie widze.
    Wystarczy w jakimkolwiek kalkulatorze daty porodu wstawić datę ostatniej miesiączki i z automatu wyskakuje Ci data porodu. :) Ja to się zastanawiam, czy w tym cyklu ostatni raz chłopa nie wziąć w obroty i na naturalsie spróbować :D - wiem głupia się łudzę, ale to będzie taki ostatni, symboliczny zryw. :D

    Amy333, Maja84 lubią tę wiadomość

    Mikołaj 25.04.2011

    08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
    27.02 3480g Michaś 56cm długości <3
  • Flowwer Autorytet
    Postów: 11449 12939

    Wysłany: 31 marca 2017, 12:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy333 wrote:
    Dzieki Kochana!:)
    Bylam dzisiaj u endokrynologa, powiedziała ze przy tym tsh: 2,6-2,8 da się zajść w ciaze, ale dla swietego spokoju da mi najnizsza dawke leku żeby trochę obnizyc. Ale najpierw usg tarczycy i badanie poziomu kortyzolu. Lece się umawiac na kolejne badania. Kurcze, ja to chyba lubie, hehe , mam poczucie ze cos robie w kierunku zafasolkowania, a nie tylko siedze i czekam ;-)
    Dobrze że robisz badania jakoś to wewnętrznie uspakaja jak wszystko ok a co do TSH to trochę racji miałam ;) ale expertem od tarczycy nie jestem.

    kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Maja84 Autorytet
    Postów: 1674 1847

    Wysłany: 31 marca 2017, 12:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Zaliczony ;)

    Mój też zaliczony :P A raczej ja zaliczona hahaha :D Przyjechał z pracy specjalnie dla moich bolących jaj :P

    Flowwer, kaha, Bocianiątko lubią tę wiadomość

    2nn3dqk32lub7s72.png
    16cs - szczęśliwy! <3
    27.11 - beta 462 mlU/ml
    29.11 - beta 1114 mlU/ml
    01.12 - beta 2901 mlU/ml
    04.12 - beta 7617 mlU/ml
‹‹ 60 61 62 63 64 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego