KWIETNIOWE TESTOWANKO ;) 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
madzia8lenka wrote:Cześć dziewczyny,ja od wczoraj zaczynam nowy cyll po @ idę do gina pytać się czy mogę starać się po tym półpaścu aby mieć głowe spokojną o dzidzie. Jeśli da zielone światełko to w święta będę M terroryzować. praktycznie już od wielkoego Czwartku zacznę w ostatni dzień kwietnia będę testować,ewentualnie w maju. Miejmy nadzieję,że mojej małej córeczce na urodziny powiem i zrobimy niespodziankę z rodzeństwem.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ale i tak blado wypadam przy dziewczynach
Jakie blado, jakie blado! Jajo jest? - jest! Rośnie? - rośnie! Więc i szanse są nie mniejsze To kwestia szczęścia, bo z dwóch jajek może nie być fasolki a z jednego będzie. Ilość tu nic nie zmienia Musisz wierzyć w swoje jajeczko i żołnierzyki A M. niech hoduje armię, napełnia zbiornikiKarma88 lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Flowwer wrote:Idz koniecznie nawet jak był by to cykl bez starań to warto sprawdzić na monitoringu czy owu jest oraz hormony sprawdz jutro
Dobrze sprawdzę a hormony to progesteron i jakie jeszcze? A lekarz rodzinny wypisałby mi skierowanie? -
OjMaryś wrote:Ja tez jeszcze przedwczoraj czekalam na @ i mialam wrazenie ze wszystko jest nie tak nawet sie pobeczalam zreszta od czwartku przynajmniej raz dziennie sobie poplacze to mi lżej a dzisiaj rano test z allegro biel kompletna ale sobie mysle a co mi tam zrobie jeszcze ten drugi i wyszlo co widac na zdjęciach
Dzisiaj z mężem przyjemnie spędziliśmy dzień w Ojcowie, także trochę mi lepiej, ale z tyłu głowy rozczarowanie tymi wszystkimi procedurami i kliniką (pierwszy raz), podczas tego cyklu badały mnie 3 osoby. Nawet nie prosił, żebym przyszła po inseminacji i ovitrelle, żeby sprawdzić czy w ogóle pęknął jakiś pęcherzyk... Jutro pójdę na usg, mam nadzieję, że nie zrobiła się jakaś torbiel... Mąż właśnie kupił fajki, a odstawił 4 miesiące temu, denerwuje się chłopina. A odpowiadając na Twoje pytanie staramy się teraz równy rok , także nie tak długo, ale też nie krótko.
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
madzia8lenka wrote:Dobrze sprawdzę a hormony to progesteron i jakie jeszcze? A lekarz rodzinny wypisałby mi skierowanie?
7-8 dpo progesteron
Prócz tego D3, Homocysteina
Zapytaj się moze na niektóre ci wipisze
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Malwas wrote:Dzisiaj z mężem przyjemnie spędziliśmy dzień w Ojcowie, także trochę mi lepiej, ale z tyłu głowy rozczarowanie tymi wszystkimi procedurami i kliniką (pierwszy raz), podczas tego cyklu badały mnie 3 osoby. Nawet nie prosił, żebym przyszła po inseminacji i ovitrelle, żeby sprawdzić czy w ogóle pęknął jakiś pęcherzyk... Jutro pójdę na usg, mam nadzieję, że nie zrobiła się jakaś torbiel... Mąż właśnie kupił fajki, a odstawił 4 miesiące temu, denerwuje się chłopina. A odpowiadając na Twoje pytanie staramy się teraz równy rok , także nie tak długo, ale też nie krótko.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:W 3dc TSH,FSH,LH,testosteron, prolaktyna, AMH,estradiol,anty-tpo, glukoza, insulina (na czczo)
7-8 dpo progesteron
Prócz tego D3, Homocysteina
Zapytaj się moze na niektóre ci wipisze
Dziękuje zapisze sobie i się jutro dowiem co i jak ;* Kochane jesteście.Flowwer lubi tę wiadomość
-
Maja84 wrote:Jakie blado, jakie blado! Jajo jest? - jest! Rośnie? - rośnie! Więc i szanse są nie mniejsze To kwestia szczęścia, bo z dwóch jajek może nie być fasolki a z jednego będzie. Ilość tu nic nie zmienia Musisz wierzyć w swoje jajeczko i żołnierzyki A M. niech hoduje armię, napełnia zbiorniki
Ciąży z tego ma 99,99% nie będzie ale ile frajdy hahahah
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:A gdzie się leczysz?
Artvimed w Krakowie, polecono mi dr Chrostowskiego, który faktycznie ma bardzo dużą wiedzę, ale niestety nie zawsze akurat wtedy kiedy ja musiałam przyjść na wizytę był w gabinecie.
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Malwas wrote:Artvimed w Krakowie, polecono mi dr Chrostowskiego, który faktycznie ma bardzo dużą wiedzę, ale niestety nie zawsze akurat wtedy kiedy ja musiałam przyjść na wizytę był w gabinecie.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
madzia8lenka wrote:Flowwer a gdyby nie wypisała to ile takie badania mogą kosztować?
Niepłodności boli w sercu i po kieszeni
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Amy333 wrote:a ja dopadlam wlasnie mojego tak za dnia, hehehe , nie czesto nam sie to zdarza;-))
Maja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Malwas, zawsze masz taką długą fazę lutelną? Trzymam kciuki za wtorkowe testowanie!
Trochę tu nas jest w tym miesiącu po pierwszych IUI -
Ale mnie małżonek zszokował przed chwilą tekstem że jak uda się zajść w ciążę w tym roku do odrazu po połogu mam iść do kliniki po tabletki i majstrujemy drugie. Zszokował mnie
Biedny musiałam jak zawsze go zdołować niech jedno szczęśliwie urodze to zobaczymy co dalej. On jedynka nie chce
..Maja84, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Malwas wrote:Flowwer , we wtorek to będzie 16 dzień po inseminacji i 17 po ovitrelle
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
summer86 wrote:Malwas, zawsze masz taką długą fazę lutelną? Trzymam kciuki za wtorkowe testowanie!
Trochę tu nas jest w tym miesiącu po pierwszych IUI
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo;