X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie laboratorium alab hcg Total
Odpowiedz

laboratorium alab hcg Total

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kiara12006 Koleżanka

Wysłany: 27 maja 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś korzysta z tego laboratorium?

Do tej pory robiłam oznaczenie pisze hcg total dziś mieli zepsute urządzenie i robili badania wysylkowo wynik który otrzymałam miał oznaczenie beta hcg. Widze ze sa całkiem inne normy. Czy myslycie ze te wyniki To te same badanie? Czy porównywać wyniki

/proszę edytować posty, a nie wklejać jeden pod drugim

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 czerwca 2015, 10:10

Kiara12006
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robiłam w alabie normalną betę. Może zadzwoń i spytaj o co chodzi. Ja sugerowałam się normami laboratorium.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ