X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie laboratorium alab hcg Total
Odpowiedz

laboratorium alab hcg Total

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kiara12006 Koleżanka

Wysłany: 27 maja 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś korzysta z tego laboratorium?

Do tej pory robiłam oznaczenie pisze hcg total dziś mieli zepsute urządzenie i robili badania wysylkowo wynik który otrzymałam miał oznaczenie beta hcg. Widze ze sa całkiem inne normy. Czy myslycie ze te wyniki To te same badanie? Czy porównywać wyniki

/proszę edytować posty, a nie wklejać jeden pod drugim

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 czerwca 2015, 10:10

Kiara12006
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robiłam w alabie normalną betę. Może zadzwoń i spytaj o co chodzi. Ja sugerowałam się normami laboratorium.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ