X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie laboratorium alab hcg Total
Odpowiedz

laboratorium alab hcg Total

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kiara12006 Koleżanka

Wysłany: 27 maja 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś korzysta z tego laboratorium?

Do tej pory robiłam oznaczenie pisze hcg total dziś mieli zepsute urządzenie i robili badania wysylkowo wynik który otrzymałam miał oznaczenie beta hcg. Widze ze sa całkiem inne normy. Czy myslycie ze te wyniki To te same badanie? Czy porównywać wyniki

/proszę edytować posty, a nie wklejać jeden pod drugim

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 18 czerwca 2015, 10:10

Kiara12006
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robiłam w alabie normalną betę. Może zadzwoń i spytaj o co chodzi. Ja sugerowałam się normami laboratorium.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ