X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Lekkie kłócie podbrzusza, 7dpo. Czy ktoś tak miał?
Odpowiedz

Lekkie kłócie podbrzusza, 7dpo. Czy ktoś tak miał?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • CzekamyNaDrugie Koleżanka

Wysłany: 6 marca 2021, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wiecie jak to jest, na testowanie nie pora, człowiek na te dni czeka z niecierpliwością bo szaleje... teraz nagle kłocie brzucha, jajnika ?nie bolesne ale zauważone. czy któraś tak miała ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2021, 18:34

• Wiolala Autorytet

Wysłany: 6 marca 2021, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko jest możliwe. Niestety nie pozostaje Ci nic innego jak jeszcze trochę zaczekać. Takie kłócia mogą zwiastować zagnieżdżenie jak również zbliżający się okres...

CzekamyNaDrugie lubi tę wiadomość

Zapominamy o tym co było złe bo jesteś już z nami Synku ♥️♥️♥️

age.png
  • OlaK Koleżanka

Wysłany: 7 marca 2021, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzekamyNaDrugie wrote:
    Dziewczyny wiecie jak to jest, na testowanie nie pora, człowiek na te dni czeka z niecierpliwością bo szaleje... teraz nagle kłocie brzucha, jajnika ?nie bolesne ale zauważone. czy któraś tak miała ?

Mam podobnie jak Ty. Dzisiaj 9dpo, od wczoraj lekkie klucie/ciągnięcie w jajniku. Z mężem od 3 lat staramy się o dziecko i ciągle nic. Niestety ale musimy uzbroić się w cierpliwość i poczekać na testowanie

• Moniiii Koleżanka

Wysłany: 7 marca 2021, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Ja jestem 5 dpo i dziś popolewa mnie podbrzusze,jajnik daje o sobie znać raz jeden raz drugi i strasznie bolą plecy. Nie mogę usiedzieć w jednej pozycji przez dłuższy czas.
    Miała tak któraś z Was czy świruje? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2021, 21:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2021, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzień przed pozytynym testem czułam takie jakby "bulgotanie" w macicy :) trzymam za Was kciuki! :)

• Jula😍🥰 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2021, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez mnie kuly jajniki. Siusiam co chwila. Wczoraj przed wczoraj i przed przedwczoraj skurcze dwlikatne. W sobote gesty sluz i kulka kropel krwi. Codzien testuje i negatywne. Dzis godzine temu zrobilam test i deliaktna kreska. Za chowle znow zrobilam i niestety tak niewiem co myslec . Potem 3 i 4 widac ale slabiutko bardzo pod swiatlo. Mysle zeby niepic ze 2 godizny i zrobie znowu i zobaczymy

• Moniiii Koleżanka

Wysłany: 9 marca 2021, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jula😍🥰 wrote:
    Tez mnie kuly jajniki. Siusiam co chwila. Wczoraj przed wczoraj i przed przedwczoraj skurcze dwlikatne. W sobote gesty sluz i kulka kropel krwi. Codzien testuje i negatywne. Dzis godzine temu zrobilam test i deliaktna kreska. Za chowle znow zrobilam i niestety tak niewiem co myslec . Potem 3 i 4 widac ale slabiutko bardzo pod swiatlo. Mysle zeby niepic ze 2 godizny i zrobie znowu i zobaczymy
    Chyba najlepiej robić rano :)

• Jula😍🥰 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2021, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniiii wrote:
    Chyba najlepiej robić rano :)
    Przygotowane na jutro sa testy tez 🥰

• aeniołek Przyjaciółka

Wysłany: 15 marca 2021, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Ja wczoraj 8dpo i tak mnie kłuło podbrzusze jakby ktoś szpilki wbijał normalnie masakra podskakiwalam na fotelu...dziś w ciągu dnia też kłucia ale mniejsze. Nie wiem co o tym myśleć, okres ma przyjść za 4-5 dni ale póki co nie ma objawów ani okresu ani ciąży...do tego temperetura nie napawa optymizmem :/

👩 39 lat
    👨 37 lat
    2008- diagnoza: endometrioza II stopnia
    2011- 👦
    2013- 👦
    10.08.2020- 10tc 💔
    18.10.2020- 5tc 💔
    Wykryte mutacje PAI 4g hetero /MTHFR 1298c hetero
    AMH 3,85
    Homocysteina 6,6
    B12 601
    Kwas foliowy 30
    Wit.D 39
    Zespół antyfosfolipidowy - brak
    KIR BX
    05.2021 - histeroskopia /usunięcie polipa endometrialnego

Walczymy dalej...
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ