Lekkie kłócie podbrzusza, 7dpo. Czy ktoś tak miał?
-
Dziewczyny wiecie jak to jest, na testowanie nie pora, człowiek na te dni czeka z niecierpliwością bo szaleje... teraz nagle kłocie brzucha, jajnika ?nie bolesne ale zauważone. czy któraś tak miała ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2021, 18:34
-
Wszystko jest możliwe. Niestety nie pozostaje Ci nic innego jak jeszcze trochę zaczekać. Takie kłócia mogą zwiastować zagnieżdżenie jak również zbliżający się okres...
CzekamyNaDrugie lubi tę wiadomość
-
CzekamyNaDrugie wrote:Dziewczyny wiecie jak to jest, na testowanie nie pora, człowiek na te dni czeka z niecierpliwością bo szaleje... teraz nagle kłocie brzucha, jajnika ?nie bolesne ale zauważone. czy któraś tak miała ?
Mam podobnie jak Ty. Dzisiaj 9dpo, od wczoraj lekkie klucie/ciągnięcie w jajniku. Z mężem od 3 lat staramy się o dziecko i ciągle nic. Niestety ale musimy uzbroić się w cierpliwość i poczekać na testowanie -
Hej.
Ja jestem 5 dpo i dziś popolewa mnie podbrzusze,jajnik daje o sobie znać raz jeden raz drugi i strasznie bolą plecy. Nie mogę usiedzieć w jednej pozycji przez dłuższy czas.
Miała tak któraś z Was czy świruje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2021, 21:51
-
nick nieaktualny
-
Tez mnie kuly jajniki. Siusiam co chwila. Wczoraj przed wczoraj i przed przedwczoraj skurcze dwlikatne. W sobote gesty sluz i kulka kropel krwi. Codzien testuje i negatywne. Dzis godzine temu zrobilam test i deliaktna kreska. Za chowle znow zrobilam i niestety tak niewiem co myslec . Potem 3 i 4 widac ale slabiutko bardzo pod swiatlo. Mysle zeby niepic ze 2 godizny i zrobie znowu i zobaczymy
-
Jula😍🥰 wrote:Tez mnie kuly jajniki. Siusiam co chwila. Wczoraj przed wczoraj i przed przedwczoraj skurcze dwlikatne. W sobote gesty sluz i kulka kropel krwi. Codzien testuje i negatywne. Dzis godzine temu zrobilam test i deliaktna kreska. Za chowle znow zrobilam i niestety tak niewiem co myslec . Potem 3 i 4 widac ale slabiutko bardzo pod swiatlo. Mysle zeby niepic ze 2 godizny i zrobie znowu i zobaczymy
-
Witam. Ja wczoraj 8dpo i tak mnie kłuło podbrzusze jakby ktoś szpilki wbijał normalnie masakra podskakiwalam na fotelu...dziś w ciągu dnia też kłucia ale mniejsze. Nie wiem co o tym myśleć, okres ma przyjść za 4-5 dni ale póki co nie ma objawów ani okresu ani ciąży...do tego temperetura nie napawa optymizmem👩 39 lat
👨 37 lat
2008- diagnoza: endometrioza II stopnia
2011- 👦
2013- 👦
10.08.2020- 10tc 💔
18.10.2020- 5tc 💔
Wykryte mutacje PAI 4g hetero /MTHFR 1298c hetero
AMH 3,85
Homocysteina 6,6
B12 601
Kwas foliowy 30
Wit.D 39