LIPCOWE TESTOWANIE '18, czyli idealny czas na ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Renifera gratulacje kochana :*
Reniferra lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Renifera gratulacje
Siwulcu czekam na wiesci i kciukow nie puszczam
Malinka powodzenia na podgladzie kurnikaReniferra, Siwulec lubią tę wiadomość
-
Ja już po. Niby wszystko ok, a wyszłam jakaś podminowana. Nie wiem czemu.
16dc (przy cyklach 34-38)
W prawym jajniku pęcherzyk dominujący 16,3mm (na innym zdjęciu ten sam pęcherzyk 14,9mm). Endometrium 9,4mm.
Chyba nie mam czym się przejmować na tym etapie, no nie? Ale jakoś radości we mnje nie ma.
Dodatkowo mój mąż wrócił do domubz super newsem... Moja bardzo bliska koleżanka jest w ciąży. W trzeciej. Przy mężu przyjęłam to ze spokojem, ale w łazience się poryczałam. -
Malinka7 pęcherzyk i endo całkiem ok jak na 16dc przy dłuższych cyklach, takiego endo to ja jeszcze nie miewam u mnie standard 8-8,5.
A co do emocji to po ostatniej wizycie u nas małej księżniczki to mi też było cały czas przykro...
ale damy radę -
Wam również się pochwale moim szczęściem wspaniałym przyjmijcie po raz drugi już dzisiaj ode mnie wiruski (już wiem ze to męskie wirusy)
Jestem po prenatalnych
Wszystko jest w jak najlepszym porządku i przeziernosc karkowa i kość nosowa, nawet jakieś przepływy sprawdzał i tez jest dobrze
Pływał i machał do mnie rączka zakochałam się jeszcze bardziej (o ile to możliwe)
Przestawiam Wam Betuńka (chyba tak będzie brzmieć rodzaj męski zdrobniony )
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9237b4c11a9.jpg
Gosimaaa, Iga66, blue00, Olga_89, Reniferra, Ola_445, Patrycja20, Malinka7, ef36, MamaStasia, moyeu, Nadzieja22, madzi2506, Nat90, Tosia2323, patuniek86, Grzechotka2, moni05 lubią tę wiadomość
-
Siwulec wrote:Wam również się pochwale moim szczęściem wspaniałym przyjmijcie po raz drugi już dzisiaj ode mnie wiruski (już wiem ze to męskie wirusy)
Jestem po prenatalnych
Wszystko jest w jak najlepszym porządku i przeziernosc karkowa i kość nosowa, nawet jakieś przepływy sprawdzał i tez jest dobrze
Pływał i machał do mnie rączka zakochałam się jeszcze bardziej (o ile to możliwe)
Przestawiam Wam Betuńka (chyba tak będzie brzmieć rodzaj męski zdrobniony )
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a9237b4c11a9.jpgef36 lubi tę wiadomość
12.07 (9 dpo) - hcg 4,72.
14.07 (11 dpo) - hcg 17,72
16.07 ( 13 dpo) -hcg 44,38
18.07 (15 dpo) - hcg 124,97
22.07 (19 dpo) - hcg 969,09
27.07 - hcg 6280 -
Gosimaaa wrote:Ucięło mi wiadomość. Od jakiego imienia to skrót?
To skrót od Bety moja pierwsza beta miała wartość 2,24 i jedna z dziewczyn na forum powiedziała „jaka betunia” - spodobało mi się bardzo i została Betunia -
Hehe nie wpadłabym na to myślałam ze od Bartka. Ja mam bartusia i mówimy to niego Bartunia albo bartita
Siwulec lubi tę wiadomość
12.07 (9 dpo) - hcg 4,72.
14.07 (11 dpo) - hcg 17,72
16.07 ( 13 dpo) -hcg 44,38
18.07 (15 dpo) - hcg 124,97
22.07 (19 dpo) - hcg 969,09
27.07 - hcg 6280 -
Iga66 wrote:Malinka7 pęcherzyk i endo całkiem ok jak na 16dc przy dłuższych cyklach, takiego endo to ja jeszcze nie miewam u mnie standard 8-8,5.
A co do emocji to po ostatniej wizycie u nas małej księżniczki to mi też było cały czas przykro...
ale damy radę
-
Malgonia, pracujemy caly czas. Ale patrzac na to jak pracowalismy w poprzednich miesiacach i nic z tego nie bylo to wcale mi nie jest z tym łatwiej. Może mi minie to zle nastawienie.
Siwulec, Twoj Betuniek jest sliczniutki, a ten nosek... No cudny. :*Siwulec lubi tę wiadomość
-
Dziękuje dziewczyny :*
Nosek będzie z pewnością kartoflany
Życzę abyście czym prędzej tez pokazywały nam swoje szczęściaMalgonia, Malinka7, Reniferra lubią tę wiadomość
-
Nat przyrost przecież ok
Witam się po wizycie. U nas wszystko w porządku, Dzidzia ma 2,3 cm, serduszko 189 uderzeń na minutę.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f4228e342e2e.png
A tu nasz Dzieć w 3D
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c9c29d5adda7.pngmadzi2506, blue00, Ola_445, Malinka7, Reniferra, Gosimaaa, Patrycja20, patuniek86, moyeu, ef36 lubią tę wiadomość