LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny tel mi się psuje i mało jestem na forum a wizyta 5 min bo to nie moja gin (byłam dziś u tej którą mnie informowała o martwej ciąży...)
A więc tak dziś mam 15dc i endo wzrosło z 6 na 8 mm
A pęcherzyk jest dominujący wzrósł z 11 na 15mm
Także myślę że koło poniedziałku powinna być owulacja
We wtorek mam wizytę u swojej gin to będę wiedzieć co i jak
Aha na wiadomość że to dopiero 2 cykl pp to powiedziała że wg niej powinnam się wstrzymać dopiero w 4 się starać... A ja jej na to że moja gin (a jej szefowa) jest innego zdania i wyszłam hehFlowwer, Yoselyn82, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:Hej dziewczyny tel mi się psuje i mało jestem na forum a wizyta 5 min bo to nie moja gin (byłam dziś u tej którą mnie informowała o martwej ciąży...)
A więc tak dziś mam 15dc i endo wzrosło z 6 na 8 mm
A pęcherzyk jest dominujący wzrósł z 11 na 15mm
Także myślę że koło poniedziałku powinna być owulacja
We wtorek mam wizytę u swojej gin to będę wiedzieć co i jak
Aha na wiadomość że to dopiero 2 cykl pp to powiedziała że wg niej powinnam się wstrzymać dopiero w 4 się starać... A ja jej na to że moja gin (a jej szefowa) jest innego zdania i wyszłam heh
Tak się cieszę i koniec smutasów brać emka w obroty a na receptę masz ode mnie butelkę wina którą masz wypić z M.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:A nie mówiłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak się cieszę i koniec smutasów brać emka w obroty a na receptę masz ode mnie butelkę wina którą masz wypić z M.
A swoją drogą byłam pewna ze będzie bezowulacyjny cykl bo jajniki mało co bolą, ale najważniejsze że jest z prawego ostatnio było z lewego więc źle nie jestFlowwer lubi tę wiadomość
-
melunia91 wrote:No wlasnie ja pisalam wczoraj wam ze mnie to podbrzusze ciagnelo przy wieszaniu firanek. Ale tak centralnie po srodku nad wzgorkiem lonowym.
A poprasowane mam prawie wszystko. Tylko popakowac i czekac te 11 dni i mlody focha strzelil bo psa mi tarmosil i dwa razy piszczal. I musialam reprymende dac a ten juz 6 lat ma i wie wszystko najlepiej i on nigdy winny nie jest tylko wszyscy w okolo ;] dzis oczywiscie moja wina ze zapomnial zabawki do przedszkola
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Bajkaaa wrote:Oj ja nie pije alkoholu z mężem u nas to drazliwy temat a emka w obroty wezmę jutro bo wczoraj brałam to jutro go pomecze niech sobie dychnie bo i tak owu na pewno dziś nie będzie
A swoją drogą byłam pewna ze będzie bezowulacyjny cykl bo jajniki mało co bolą, ale najważniejsze że jest z prawego ostatnio było z lewego więc źle nie jest
Odrazu człowiekowi lżej na sercu. A wszystko wróciło do normy teraz to tylko kwestia złotego strzału!!Bajkaaa lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyBajka tak sie ciesze - teraz tylko intensywne starania
Flower - mnie to tez by sie złoty strzał przydał chociaż powiem Ci że w tym miesiacu jakos mniej emocjonalnie podchodze. Może dlatego że później przerwa bedzie i nie nastawiam sie az tak ze cos zaskoczy. Chociaz mamy zamiar intensywnie sie staracFlowwer lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny
Zobaczymy czy z tego cyklu coś będzie dziś się napatrzylam na ciężarówki u lekarza także może i zabrałam wiruski od nich no i może będę testować na urodziny emka mojego heh fajnie by było moc dać taki prezentFlowwer lubi tę wiadomość
-
[Bajka super wiadomosc to teraz do dziela ja tez zaczynam dzialac, nie czekam juz za stara jestem na czekanie
A ja tez dzis po wizycie a wiec wszystko dobrze, na usg pecherzyk 11mm, endo ladnie rosnie, wiec pewnie za ok tydzien bedzie owulacja
a najsmiechniejsze jest to ze czuje prawy jajnik a tam nie ma nic natomiast jest pecherzyk w lewym hahaFlowwer lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yosel no to jedziemy na tym samym wozie ja ovu też za tydz a jajka już pieką. Teraz musimy pooszczedzac M
Jednak coś w tym jest z tymi prawami jajnikami bolą bez powodu...
Ktory u ciebie dc ?
Intralipid kiedy bierzesz ? Ja w piątek
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Yosel no to jedziemy na tym samym wozie ja ovu też za tydz a jajka już pieką. Teraz musimy pooszczedzac M
Jednak coś w tym jest z tymi prawami jajnikami bolą bez powodu...
Ktory u ciebie dc ?
Intralipid kiedy bierzesz ? Ja w piątek
dzisiaj mam 14dc, ale ja mam cykle ok 35 dniowe...
Od nowego cyklu startuje z lekami i intralipidem ten cykl jeszcze czekam niech sam dziala od nowa..ciesze sie ze organizm wrocil do siebieFlowwer lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:dzisiaj mam 14dc, ale ja mam cykle ok 35 dniowe...
Od nowego cyklu startuje z lekami i intralipidem ten cykl jeszcze czekam niech sam dziala od nowa..ciesze sie ze organizm wrocil do siebieYoselyn82, summer86 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:No to kochana lecimy z tym koksem właśnie kolejna porcja letrizolu poszła
oczywiscie dzialam naturalnie w tym cyklu a ty bedziesz miala jakis monitorign ile masz tam jajeczek?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:oczywiscie dzialam naturalnie w tym cyklu a ty bedziesz miala jakis monitorign ile masz tam jajeczek?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ja mam zawsze monitoring co cykl wiec w piątek rano intralipid a po południu usg
aaa no to fajnie, a intralipid kto tobie wypisuje?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Flowwer wrote:Immunolog
bierzesz jedna butelke czy dwie? w pracy zakladaja tobie wenflon?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:bierzesz jedna butelke czy dwie? w pracy zakladaja tobie wenflon?
2x100 ml Intralipidu 20%
2x500 ml soliWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 23:34
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Immunolog wypisuje zlecenie i podają mi w Provita na oddziele.
2x100 ml Intralipidu 20%
2x500 ml soli
mi Pasnik mowil ze mam brac po 1 buteleczce, ze to wystarczy a dr Paliga wypisywala mi zlecenie na 2 butelki i sol.. wiec nie wiem kogo mam sluchac!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Dzień dobry drogie Panie
Ja dzień zaczęłam od wykorzystania emka więc humor już dobry wg kalendarzyka powinnam mieć dziś owu ale dzięki monitoringowi wiem że owu jeszcze nie było także mam jeszcze czad na działanie
Bocianiątko, Flowwer, Karma88 lubią tę wiadomość