LIPCÓWKI :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to i ja się już dopisuje na 2.07 stara gwardia kończy z II kreseczkami w lipcu nie ma innej opcji czas tu zrobić miejsce świeżym dziewczynom
Flowwer, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Hej, ja również zapisuję się na 6.07 . Fajnie że tak pozytywnie myślicie dziewczyny, może trochę tej pozytywnej energii przejmę od was .
Flowwer lubi tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Mogę prosić o dopisanie z testowaniem na 6 lipca?
Mam imieniny 7.07 więc może taki prezent z dwoma kreseczkami mi się trafi.Flowwer, Lunaris lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Witam Was Kochane. Co prawda jeszcze @ nie ma ale czuje ze najpóźniej jutro będzie więc poproszę o wpisanie na 4 lipca - Dzień Niepodległości u Amerykanów, może i ja będę miała co świętować19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, trzymam za Was mocno kciuki Lipiec to piękny miesiąc na dwie kreseczki! a poród w marcu to chyba idealny moment.
-
summer86 wrote:Dziewczyny, trzymam za Was mocno kciuki Lipiec to piękny miesiąc na dwie kreseczki! a poród w marcu to chyba idealny moment.
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Też uwielbiałam tą bajkę potrafiłam zrywać się w podstawówce z końcówki lekcji, żeby zdążyć na nowy odcinek
Lunaris lubi tę wiadomość
-
nadzieja73 wrote:Ja również wpisuję sie.Poproszę na 7.07.2017.trzy siódemki
Ja o lipiec może i dwa razy zahaczę, pierwszego i ostatniego A co!Czarna81
22 cs. -
summer86 wrote:Też uwielbiałam tą bajkę potrafiłam zrywać się w podstawówce z końcówki lekcji, żeby zdążyć na nowy odcinek
-
Czrna 81 wrote:Ja brałam ślub 07.07.2007 i była to dla nas szczęśliwa data! Życzę Ci aby kumulacja siódemek przyniosła także Tobie szczęście!
Ja o lipiec może i dwa razy zahaczę, pierwszego i ostatniego A co!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2017, 21:34
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Bajkaaa wrote:No my podobne roczniki bo ja 87 ja u siebie w tv nie miałam kanału który to puszczal ale chodziłam do koleżanki oglądać myśmy wybieraly która z czarodziejek jesteśmy i ja byłam ta z Merkurego bodajże
My tak samo wybierałyśmy, którą jesteśmy.. ja byłam z księżyca paamiętam, że miałam taką fazę, że nawet śniło mi się, że jestem czarodziejkąCzrna 81, Bajkaaa lubią tę wiadomość