Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
A mi przez kilka godzin pokazywało, że nie ma serwera! Wasze życzenia sprawiają mi wiele radości. Mam dziś podły nastój, ale z całych sił szukam tego, co mnie rozbawia. Była ciepła kąpiel, gorąca czekolada, oglądanie fotek moich chłopców z czasów dzidziusiowych. I czytanie tego, co przyniesie Wam radość.
Postanowiłam napisać coś poza ciążowego- chcę, żeby moja nowa książka została wydana, żeby mój patent dało się wyprodukować i osiągnąć zyski, chcę dom z ogrodem, dużą kuchnią, salonem z kominkiem (przed kominkiem futerko), siłownią w piwnicy. O! To mi poprawia humor, mam nadzieję, że Wam też!Madlene84, eM, EwaLauren, agata83 lubią tę wiadomość
-
A ja chcę saunę w piwnicy! I wkręcić się w scrapbooking chcem!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 14:20
sóweczka lubi tę wiadomość
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Dzięki dzięki :*
Bardzo bym chciała żeby to było to ale jakoś się boję nastawić pozytywnie
Tak myslę czy się nie wybrać na betę. Jutro powinnam dostać @ wg OF. Może poczkeać czy nadejdzie i dopiero potem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 14:46
-
Madziulek , czekamy na potwierdzenie beta
Karmar - Gratulacje! Ale sie ciesze,ze poniedzialek taki zielony
Mam nadzieje,ze wkrotce do Was dolacze. Zdrowka!
ps. testuje 28.11 kto do mnie dolacza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 17:08
karmar lubi tę wiadomość
-
Miło czytać, że do niektórych listopad należał . Komar gratulacje, ja jako założycielka wątku w 23 dniu cyklu już czuję się jakoś na @ więc czeka mnie założenie kolejnego wątku ehh..
-
Dziewczyny mogłaby któraś napisać o co to chodzi z tym winem, ananasami, orzechami brazylijskimi i innymi magicznymi produktami? Tzn w jakich ilościach, od którego do którego dnia cyklu to jeść czy pić czy może przez cały czas? Wiem, wiem było o tym wcześniej wspominane ale nie zanotowałam a teraz nie mogę znaleźć..
-
http://pl.tinypic.com/r/15pgzdv/8
Czesc! Jestem tu z Wami od połowy zeszłego cyklu:) powyżej jest link do zdjęcia mojego dzisiejszego testu. Rano była tylko jedna kreska, a teraz, po 6 godzinach pojawiła sie druga. Jak myślicie, mogę zacząć skakać z radości, czy lepiej jeszcze się wstrzymać? Dodam, że jutro powinnam dostać @, a dziś mam lekkie plamienie... -
bbls wrote:http://pl.tinypic.com/r/15pgzdv/8
Czesc! Jestem tu z Wami od połowy zeszłego cyklu:) powyżej jest link do zdjęcia mojego dzisiejszego testu. Rano była tylko jedna kreska, a teraz, po 6 godzinach pojawiła sie druga. Jak myślicie, mogę zacząć skakać z radości, czy lepiej jeszcze się wstrzymać? Dodam, że jutro powinnam dostać @, a dziś mam lekkie plamienie... -
Bbls test po kilku godzinach jest nie wazny. Mialam tak w zeszlym cyklu, po zrobieniu negatyw a po kilku godzinach druga kreska. Niestety 2 dni pozniej dostalam okres. Jak sie plamienie nie rozkreci to jutro znowu zatestuj tylko innej firmy, albo zrob bete. Powodzenia
Mati 16.07.2009