Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cassie to dobrze, czas Ci szybciej zleci;)
Sóweczka, zaciskam mocno kciuki za jutrzejszą temp.
Kotowa, ja stwierdziłam, że jednak każdy cykl mój jest inny, raz bolą piersi, raz nie, raz spada temperatura przed @ raz nie więc już mam zamiar niczym się nie sugerować.Kotowa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, u mnie dziś - A sutki czerwone i bolą już chyba piąty dzień. Przez cały ten cykl jakoś tak byłam dziwnie spokojna i prawie pewna, że się udało. Sama nie wiem skąd takie przeczucie, ale jak widać mylne. Bo nie ma ani cienia cienia cienia...
-
Madziulek ewidentnie druga kreska jest wiec gratulacje.
Soweczka taki spadek to nie spadek- wciaz trzymam kciuki!
Radiszka 10dpo ma prawo jej jeszcze nie byc. Powodzenia.
Cassie nawet ci zazdroszcze bo ja sie musze nakombinowac zeby zajac czyms czas i mysli.
U nas tez szaro buro dzis ale nie pada... jeszcze. Chetnie wrocilabym do lozka ale musze dzieciaki odprawic do szkoly
Milego dnia dziewczyny! ! -
nick nieaktualny
-
Witam was dziewczyny!
Ja dzis w lozku siedze, bo te wredne chorobsko jeszcze sobie nie poszlo. Wczoraj caly dzien przelezalam i nic nie robilam. Ide potem do lekarza, aby sprawdzic co to za chorobsko. Tak sie boje, ze przez to ten cykl bedzie stracony Ciekawe kiedy teraz ovu wyznaczy mi owulke. Sluz i testy wskazaly na wczoraj i tak w sumie czulam. No ale niezbyt moge podeprzec sie temp, bo bralam paracetamol i gripex. Co prawda ostatnio wczoraj rano, ale jednak. Ehh. Ale z drugiej strony choroba chyba nie powinna miec wplywu na poziom hormonow czy sluzu. Czy jednak ma??
Madziulek ogromne gratulacje! Widac kreske
Tak w ogole to fajne te wasze zyczenia! Ja za 2 tyg chce zobaczyc 2 kreski i zrobic rownie mily wieczor mezowi jak dziewczyny robily Bo nie mam pomyslu na prezent mikolajkowy Dodatkowo zycze sobie, aby wszystkie z nas na swieta oglosily radosna nowine I jak najbardziej jestem za przeniesieniem sie do watku sierpniowego
Ania24 ja tez mialam w planach testowac 2-3 grudnia, wiec moze zatestujemy razem ?
Morwa dawaj znac jak tam sie czujesz po tych lekach.
Martika daj znac jak u ciebie wyszly testy ovu. -
madziulek wrote:Cześć Dziewczyny, rano testowałam i wyszła baaardzo blada druga kreska. Wrzucam zdj chociaż nie wiem czy coś zobaczycie
http://zapodaj.net/ce34d0e4bbad9.jpg.html -
Triss rozumiem Cię, też się nad tym zastanawiam, bo chociaż z dziewczynami pisało mi się tu bardzo fajnie i lubiłam nasze wieczorki to są też rzeczy, które mnie wkurzają. Taka koncentracja na płodności też pewnie nie służy. Ale może odpoczniesz trochę i wrócisz. Chociaż mam nadzieję, że jednak ten cykl okaże się pozytywnie zakończony u Ciebie
Agata, pewnie jeszcze będzie negatyw, raczej na pewno, nawet nie wiem czy nie za wcześnie zaczynam, bo nie chce dokupować nowego opakowania testów, mam nadzieję, ze te starczą.
-
nick nieaktualnyTriss nabierz nowych sił, odpocznij od tego wszystkiego i wróć do nas najlepiej już z II kreseczkami na teście doskonale Cię rozumię, bo ja tez ostatnio stwierdziłam, że nie mogę 24h mysleć tylko o owulacji, testach ciążowych, ciąży itd...może takie odstresowanie dobrze Ci zrobi
Madlene84 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, chciałam się przywitać i dołączyć do tych, które wierzą, że listopad będzie nasz
Testować powinnam koło 28-29 listopada, ale wyjeżdżamy 26 listopada na parę dni do Polski i pewnie się nie powstrzymam i zrobię 26 test…
Powodzenia dla wszystkich, jak tak patrzę po wątku, to całkiem sporo podwójnych kresek -
Madziulek powtórz test kiedy w zasadzie chcesz, ale kup jakiś inny test możesz też iść na betę jak wolisz. Ogólnie to takie testy raczej się nie mylą i na 99% jesteś w ciąży!Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]