Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cassie to dobrze, czas Ci szybciej zleci;)
Sóweczka, zaciskam mocno kciuki za jutrzejszą temp.
Kotowa, ja stwierdziłam, że jednak każdy cykl mój jest inny, raz bolą piersi, raz nie, raz spada temperatura przed @ raz nie więc już mam zamiar niczym się nie sugerować.Kotowa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, u mnie dziś -
A sutki czerwone i bolą już chyba piąty dzień. Przez cały ten cykl jakoś tak byłam dziwnie spokojna i prawie pewna, że się udało. Sama nie wiem skąd takie przeczucie, ale jak widać mylne. Bo nie ma ani cienia cienia cienia...
-
Madziulek ewidentnie druga kreska jest wiec gratulacje.
Soweczka taki spadek to nie spadek- wciaz trzymam kciuki!
Radiszka 10dpo ma prawo jej jeszcze nie byc. Powodzenia.
Cassie nawet ci zazdroszcze bo ja sie musze nakombinowac zeby zajac czyms czas i mysli.
U nas tez szaro buro dzis ale nie pada... jeszcze. Chetnie wrocilabym do lozka ale musze dzieciaki odprawic do szkoly
Milego dnia dziewczyny! ! -
nick nieaktualny
-
Witam was dziewczyny!
Ja dzis w lozku siedze, bo te wredne chorobsko jeszcze sobie nie poszlo. Wczoraj caly dzien przelezalam i nic nie robilam. Ide potem do lekarza, aby sprawdzic co to za chorobsko. Tak sie boje, ze przez to ten cykl bedzie straconyCiekawe kiedy teraz ovu wyznaczy mi owulke. Sluz i testy wskazaly na wczoraj i tak w sumie czulam. No ale niezbyt moge podeprzec sie temp, bo bralam paracetamol i gripex. Co prawda ostatnio wczoraj rano, ale jednak. Ehh. Ale z drugiej strony choroba chyba nie powinna miec wplywu na poziom hormonow czy sluzu. Czy jednak ma??
Madziulek ogromne gratulacje! Widac kreske
Tak w ogole to fajne te wasze zyczenia! Ja za 2 tyg chce zobaczyc 2 kreski i zrobic rownie mily wieczor mezowi jak dziewczyny robilyBo nie mam pomyslu na prezent mikolajkowy
Dodatkowo zycze sobie, aby wszystkie z nas na swieta oglosily radosna nowine
I jak najbardziej jestem za przeniesieniem sie do watku sierpniowego
Ania24 ja tez mialam w planach testowac 2-3 grudnia, wiec moze zatestujemy razem?
Morwa dawaj znac jak tam sie czujesz po tych lekach.
Martika daj znac jak u ciebie wyszly testy ovu. -
madziulek wrote:Cześć Dziewczyny, rano testowałam i wyszła baaardzo blada druga kreska. Wrzucam zdj chociaż nie wiem czy coś zobaczycie
http://zapodaj.net/ce34d0e4bbad9.jpg.html -
Triss rozumiem Cię, też się nad tym zastanawiam, bo chociaż z dziewczynami pisało mi się tu bardzo fajnie i lubiłam nasze wieczorki to są też rzeczy, które mnie wkurzają. Taka koncentracja na płodności też pewnie nie służy. Ale może odpoczniesz trochę i wrócisz. Chociaż mam nadzieję, że jednak ten cykl okaże się pozytywnie zakończony u Ciebie
Agata, pewnie jeszcze będzie negatyw, raczej na pewno, nawet nie wiem czy nie za wcześnie zaczynam, bo nie chce dokupować nowego opakowania testów, mam nadzieję, ze te starczą.
-
nick nieaktualnyTriss nabierz nowych sił, odpocznij od tego wszystkiego i wróć do nas
najlepiej już z II kreseczkami na teście
doskonale Cię rozumię, bo ja tez ostatnio stwierdziłam, że nie mogę 24h mysleć tylko o owulacji, testach ciążowych, ciąży itd...może takie odstresowanie dobrze Ci zrobi
Madlene84 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, chciałam się przywitać i dołączyć do tych, które wierzą, że listopad będzie nasz
Testować powinnam koło 28-29 listopada, ale wyjeżdżamy 26 listopada na parę dni do Polski i pewnie się nie powstrzymam i zrobię 26 test…
Powodzenia dla wszystkich, jak tak patrzę po wątku, to całkiem sporo podwójnych kresek -
Madziulek powtórz test kiedy w zasadzie chcesz, ale kup jakiś inny test
możesz też iść na betę jak wolisz. Ogólnie to takie testy raczej się nie mylą i na 99% jesteś w ciąży!
Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*]