Listopad należy do nas
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewuszki, nie było mnie przez weekend wcale i nawet nie miałam jak Was czytać, bo byłam na wyjeździe bez neta. Ale teraz już Was nadrobiłam, tak więc:
Morwa, jak się czujesz, lepiej troche? Kuruj się!
Nusia Ty już po 3 dniu czujesz jajniki, a u mnie bez szału, w ogóle nie czuję, żeby coś się tam działo, a piję inofolic i ziółka, nie wiem, może powinnam zwiększyć do dwóch saszetek. Przykro mi, że masz doła, ściskam Cię serdecznie. Może spraw sobie jakieś zakupy na pocieszenie, spa domowe, albo jakiś wypad z mężem..
Klaudia, przykro mi z powodu @ i 3mam kciuki za nowy cykl
Cigaretta gratulacje:) Przykro mi z powodu infekcji
Sóweczka 3mam kciuki mocno
Agata zdrówka!
Patrycja wróciłaś Co u Ciebie?
Witajcie nowe dziewczyny, powodzenia!Nusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZetka no ale w sumie z drugiej strony to dobrze, że czuć jajniki, to znaczy że pracują i coś tam się dzieje....ja raczej nie miałam problemów z owulką, tylko że do tej pory funkcjonował mi tylko prawy jajnik, lewy był "uspiony" po operacjach sprzed kilku lat...potem po mega dużych dawkach leków do in vitro lewy jajnik się "obudził" i od 2 cykli czuję go wyraźnie, wcześniej owulka tylko i wyłącznie z prawego jajnika....
Martika to może powinnaś rzeczywiście 2 saszetki pić? A odnośnie mojego doła, to już mi przeszło chyba... kończymy teraz robić drugą łazienkię w domku, więc jutro cZekają nas zakupy typu umywalka, kobelek itd wcześniej pojadę sobie do galerii i pochodzę
miłego wieczorku Laseczki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Dziewczyny nic mi się dzisiaj nie chce , chce żeby ten dzień się jak najszybciej skończył i żeby kolejny był lepszy:( jestem dzisiaj zła jak osa na wszystkich się wdzieram z byle powodu aż mi głupio:( boli mnie prawa pierś i jestem straszne zmęczona, normalnie len patentowany wejście po schodach sprawia mi trudność czuje się jak stara baba:( Na samą myśli ze mam jutro wyjść z domu robi mi się niedobrze:( do tego miałam dzisiaj strasznie podłe sny wszystkie moje znajome były w ciąży i nic sobie z tego faktu nie robiły a ja byłam płaska jak decha i jeszcze w tym śnie mąż odmawiał mi seksu co mu się nigdy nie zdarza. Normalnie koszmary jak tra lala. właśnie zaparzylam sobie ziołka i jak przestygna to je wypije i kładę się spać ... mam nadzieje ze szybko zasnę i obudzi się jutro w lepszym stanie ciała i ducha ☺
Morwa Kochana a może to u Ciebie już 1 objaw ciąży? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNusia, nie wiem, ale słyszałam, że były przypadki, gdy dziewczyna uprawiała seks jeszcze w czasie miesiączki i zaszła w ciążę... nie wiem, czy to prawda, ale przecież Matka Natura potrafi zaskakiwać...
Przydałby się tu ktoś mądry, kto miał monitoring owu wcześnie i zobaczył dojrzały pęcherzyk wcześnie - ktoś, kto podzieliłby się z nami doświadczeniem.