luteina dopochwowa a ból podbrzusza
-
Dziewczyny jestem po dwóch pporonieniach po tych wydarzeniach ginekolog przepisał mi luteine na wyregulowanie cyklu biorę od 16 -26 dc niezależnie od owulacji.
W tym cyklu owulacje po raz pierwszy z mega śluzem miałam już w 6 dc oczywiście staraliśmy się intensywnie
biorę luteine 3 dzień 2x1 I generalnie ciągle od dnia owulacji boli mnie podbrzusze a teraz jak biorę luteine to jeszcze bardziej. co mam o tym myśleć. Pamiętam ten ból podbrzusza zawsze wieczorem w tych dwóch pechowych ciążach. ... -
Nie wiem co to jest, ja też wczoraj po drugiej dawce (wieczornej) miałam taki ból. Najłatwiej go opisać jako ból taki jak na @. Nie wiem czy to dobrze wróży...Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim)
-
nick nieaktualnyGusik2901 wrote:Dziewczyny jestem po dwóch pporonieniach po tych wydarzeniach ginekolog przepisał mi luteine na wyregulowanie cyklu biorę od 16 -26 dc niezależnie od owulacji.
W tym cyklu owulacje po raz pierwszy z mega śluzem miałam już w 6 dc oczywiście staraliśmy się intensywnie
biorę luteine 3 dzień 2x1 I generalnie ciągle od dnia owulacji boli mnie podbrzusze a teraz jak biorę luteine to jeszcze bardziej. co mam o tym myśleć. Pamiętam ten ból podbrzusza zawsze wieczorem w tych dwóch pechowych ciążach. ...
Skontaktuj sie z lekarzem koniecznie nie ma na co czekać. Trzeba dmuchać na zimne ... znam ból po tej stracie i strach przed kolejna. -