Luteina / Progesteron - dużo śluzu?
-
To mój pierwszy cykl z luteiną dowcipną 😜. Ginekolog mówił, że może się wydzielać biały kremowy śluz, który będzie jakby pozostałością tabletki - okej, tak było przez pierwsze dni. Od wczoraj mam wrażenie jakbym się posikała (!) tak jest mokro. Nie wiem czy to śluz, bo się nie klei, nie ciągnie... i jest biała wydzielina (typowa tabletka) plus mokro mocno.
Też tak macie?
Dodam, że obecnie jestem w 8dpoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2022, 17:31
-
Hej, ja też biorę luteinę i mam identycznie. Na razie póki co zrobiłam sobie badanie progesteronu w 22 dc (polecił mi ginekolog). Wynik to 29 ng/ml ale na pewno podbiła to przyjmowana luteina... Zaczekam kilka dni, żeby sprawdzić czy pojawi się @ ...
Mam nadzieję, że u Ciebie będzie okWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2022, 19:42
Aypis lubi tę wiadomość
-
Też tak mam. Cały czas mi strasznie mokro. A że tworzę na bieżąco teorie to mam taką - organizm wydziela wodę żeby wypłukać resztki tabletki.starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
A jak u Was z temperaturą? Poszła w górę? I kiedy?starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Dziewczyny ja jak aplikowalam luteinę w ciąży to miałam taki potop ze wkładki musiałam zmieniać co pół godziny. Myślałam ze się wykoncze z nią. 😪
-