Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No zwłaszcza owulacji pewnie nie miała ... Boże, chyba zacznę być milsza dla mojej...bo wychodzi na to, że to taki jeszcze nieoszlifowany diament Z brzuchem dziś spokój...tzn cisza przed burzą...ale biały śluz się pojawił, więc małpa czyha za rogiem...Ja umieram przez pierwsze 4 godziny i później dopiero jakieś 1,5 dnia po rozpoczęciu - skurcze "ciągną" zrosty (pamiątka po lewym jajniku)- tak, że na nogę nie mogę stanąć...wrr
-
Morisek28 wrote:Tak ale zielonej herbaty nie mozna pic przy kwasie foliowhm bo wtedy to tak jakby sie kwasu foliowego nie łykało.
Dobrze wiedzieć, bo uwielbiam zieloną herbatę. Czy jest jescze coś co nie współgra z kwasem foliowym?
Co do ziół ojca Sroki. Piję od niedawna, nie wiem czy pomagają, ale smakują ok. Kupiłam w zielarskim każde zioło z osobna i sama mieszałam. Wyszło tego z pół tony. Mam jescze po pół każdej paczki (odważałam na wadze) może któraś z Was chce? -
nick nieaktualnyMam pytanie dotyczące prolaktyny. Pierwsze badanie wyszło ok. 14 a po obciążeniu ponad 140. Czy któraś z was tak miała? Co to może oznaczać? Pytałam lekarza, ale powiedziała, żeby prolaktyny nie brać pod uwagę dodam, że w mojej miejscowości nie ma specjalisty od leczenia niepłodności tylko zwykli ginekolodzy. A ja mam wrażenie, że powinnam brać Bromergon. Dodam, że biorę Letrox i Jodid na tarczycę. TSH mam około 2.
-
Morisek28 wrote:Ja mam juz na wyczerpaniu ten z dwoma miejscami po przecinku i jak sie bateria skonczy to juz sie przerzucę na zwykly porównam wykresy i zobaczę jak będzie.
a jaka zawsze mialas na początku cyklu temp.?
Morisek mi gin kazał mierzyć rtęciowym - podobno jest pewniejszy - ja mam wrażenie, że jak mierzyłam elektronicznym to wartości temperatury były niższe.Morisek28 lubi tę wiadomość
-
Justyna89 wrote:Mam pytanie dotyczące prolaktyny. Pierwsze badanie wyszło ok. 14 a po obciążeniu ponad 140. Czy któraś z was tak miała? Co to może oznaczać? Pytałam lekarza, ale powiedziała, żeby prolaktyny nie brać pod uwagę dodam, że w mojej miejscowości nie ma specjalisty od leczenia niepłodności tylko zwykli ginekolodzy. A ja mam wrażenie, że powinnam brać Bromergon. Dodam, że biorę Letrox i Jodid na tarczycę. TSH mam około 2.
Moja pierwsza prolaktyna - 26, a po obciążeniu 114. Od razu dostałam Bromergon.