Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny ja dzisiaj znowu na chwilkę . Kena z niecierpliwością czekam na to co wymyslilas. Temat miał być bez miesiąca, wiec może jak pisałam wcześnie " jesteśmy fajne babeczki i będziemy miały dwie kreseczki". Zmykam spać bo jutro znowu do pracy ale już krócej.
Ps. W nakopaniu Moriskowi z chęcią pomogę. -
No to już chyba po raz ostatni w takiej wersji:
LUTY: malgo86, polkosia, lojkalojka, Zajsonek, lilmama, Hatfe, Lucy7, monia30,Viki, Natii
W lutym zakwitło 10 MACZKÓW
22.02 - KlaudiaN
24.02 - kasialora, Asiasia,
27.02 - Sanna
28. 02 - nikicia86,sniezka81
LEGENDA:
- hurra, maczek kwitnie!
- ta, której żadna nie chce! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiaj jest 11 dzień po ovu .. znowu mnie korci żeby testować pobolewa mnie podbrzusze jak na @ I do tego dochodzi kłucie jajników często też latam siusiu ale to pewnie dlatego że mnie strasznie suszy ostatnio i po prostu dużo piję heh we wtorek ma być @ zobaczymy ...
-
Potrzebuję rady dziewczyny, bo już się gubię w tym wszystkim. Robiłam testy owulacyjne od 11 dc bo od jakiegoś czasu mam je dość krótkie (24-26 dni). W 11 dc druga kreska była ledwo widoczna. 12 dc bardzo widoczna, 13 widoczna, ale bez szału, a dziś, 14 dc już słaba. Trochę to dziwne, bo skoro wzrost był w 12 dc to teoretycznie poziom powinien się utrzymywać jeszcze co najmniej 36h, a tu spada. Do tego temperatura podwyższona 37,2 co by wskazywało owulację. Dziwne to. Któraś z Was miała takie sprzeczne objawy?
-