Lutowe staraczki.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLucy ja bym powiedziała że mnie brzuch boli i plamie, czasami lepiej troche nakłamać a lepiej zbadają.
Ja byłam u gim w 5tc też był tylko pęcherzyk i nic więcej (karte założyła w 7tc) mimo to dostałam luteine i myślę że to uratowała tą ciąże, bo mialam lekkie plamienia i ból brzucha.
Morisek- zmobilizowałaś mnie, pójdę do endo niech mi tą tarczyce przebadają -
Agurola wrote:Lucy ja bym powiedziała że mnie brzuch boli i plamie, czasami lepiej troche nakłamać a lepiej zbadają.
Ja byłam u gim w 5tc też był tylko pęcherzyk i nic więcej (karte założyła w 7tc) mimo to dostałam luteine i myślę że to uratowała tą ciąże, bo mialam lekkie plamienia i ból brzucha.
Morisek- zmobilizowałaś mnie, pójdę do endo niech mi tą tarczyce przebadają
Właśnie chciałam napisać to samo - jedź i ściemniaj, że Cię boli!
Morisek - co do prolaktyny to wiem, że od tego odchodzą ale zobaczymy co z tego wyjdzie i jak cała reszta. Usg miałam i niby wszystko ok -
nick nieaktualny
-
Hejka - ech cały dzień w niespodziewanych rozjazdach...
Monia, Hatfe - jestem z Wami!
Lucy - po luteinę czy duphaston marsz!
Jeżeli chodzi o nową listę - już zaczęłam nad nią pracować - może jutro uda mi się skończyć zaczniemy uzupełniać.
Jaki miał być tytuł naszego nowego wątku ? -
nick nieaktualny
-
AHHA...a tamto to wersja robocza - sprawdzam tylko jak wygląda - i usuwam na razie... dla mnie tez magia - w takiej formie - na co dzień troszkę bawię się tzw. językiem html (prowadzę stronę internetową ) - ale tutaj nie da się tego zastosować, więc idę wzorem zakoconej - niestety takie kombinacje są pracochłonne
-
Morisek28 wrote:To ja tylko taki nieudacznik ze nic nie potrafie
idę spac kochane;-) do jutra!
A DO TYŁKA CI NAKOPAĆ??!!!
poniekąd specyfika mojego zawodu wymaga znajomości takich dziwnych rzeczy...
nie zagłębiam się za bardzo - bo uważam, że Ci siedzący w programowaniu i projektowaniu z zamiłowania to całkiem normalni nie są
-
nick nieaktualny
-
Lucy, w pierwszej ciąży w 8 tyg mialam straszny ból podbrzusza i pojechałam na ostry dyżur. To tam pierwszy raz zobaczylam serduszko bijace. Dostalam luteine i nakaz leżenia plackiem przez tydzień. Potem była kontrola u mojego gin i było już ok. Więc jedz na ostry dyżur i dodaj, że masz bóle i plamienia i nie daj się zbyć...Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013