Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPróbuje Was nadrobić bo wczoraj grolowalismy wszyscy %%% ja niec zaczęły sie plotki :p ale co tam póki sie nie powie wprost mogą tylko podejrzewać
Mamy poniedziałek i trzeba wymyślić jakiś sposób na utratę czasu mam sesje w ten weekend wiec bede sie uczyć
Pozdrawuam Was i całuje bede miedzy nauką zaglądaćinnamorata88, Aneczka12, Flowwer, Schmetterling, gg88, Rucola, Poziomka92, zubii, Sarna84, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Próbuje Was nadrobić bo wczoraj grolowalismy wszyscy %%% ja niec zaczęły sie plotki :p ale co tam póki sie nie powie wprost mogą tylko podejrzewać
Mamy poniedziałek i trzeba wymyślić jakiś sposób na utratę czasu mam sesje w ten weekend wiec bede sie uczyć
Pozdrawuam Was i całuje bede miedzy nauką zaglądaćAgniechaaaa lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
A ja dziś pierwszy raz w życiu zobaczyłam płodny śluz tak się ciągnie na kilometr. I to po tabletkach anty ha ha,
Aneczka12, Flowwer, nadzieja73, Barbarka1984, Lunaris, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Próbuje Was nadrobić bo wczoraj grolowalismy wszyscy %%% ja niec zaczęły sie plotki :p ale co tam póki sie nie powie wprost mogą tylko podejrzewać
Pozdrawuam Was i całuje bede miedzy nauką zaglądać
Przynajmniej czas ci szybko minie do następnej wizyty jak teraz w książkach siedzisz trzeba było sobie zrobić drinka bezalkoholowego ja jak nie chciałam pić bo testowanie było na dniach to właśnie mój M zawsz mi robił takiego drinka bo znajomi by od razu gadali że w ciązy itp. a chce uniknąć rozmów że się staramy ale nie wychodzi itp...tymbardziej po poronieniu stwierdziłąm ze powiem dopiero w II trymestrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2017, 13:37
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
hejka,
ja odpuscilam forum, ale zagladam, zeby zameldować, że jutro mam punkcje!
Mialam stymulacje Menopurem 225 i Orgalutran potem.
29.04. ostatnia @
30.04. start stymulacji w 2dc
4.05. włączenie antagonisty Orgalutran w 6dc
7.05. zakończenie pregnylem wieczorem w 9dc (sama robilam sobie zastrzyk domięśniowy )
9.05. punkcja w 11dc
14.05. prawdopodobny termin transferu, jesli będą zarodki..
Jakby co, to wywolujcie mnie u mnie pod wykresem, bo na wykres zagladam notować wszystko.
Kaczorka, staraczka1111, Agniechaaaa, Flowwer, summer86, Rucola, Lunaris, monia10291, Bocianiątko, Maja84, Sarna84 lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
bertha wrote:hejka,
29.04. ostatnia @
7.05. zakończenie pregnylem wieczorem w 9dc (sama robilam sobie zastrzyk domięśniowy )
9.05. punkcja w 11dc
Jakby co, to wywolujcie mnie u mnie pod wykresem, bo na wykres zagladam notować wszystko.Mikołaj 25.04.2011
-
Flowwer wrote:Czyli od dziś stymulacja bo 5dc to chyba max
Nie wiem, nie znam się ;P pierwszy raz będę czymkolwiek stymulowana ale ja mam owulkę na ogół 15-16 dc więc obstawiam, że dlatego tak późno👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
bertha wrote:hejka,
29.04. ostatnia @
9.05. punkcja w 11dc
Jakby co, to wywolujcie mnie u mnie pod wykresem, bo na wykres zagladam notować wszystko.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
innamorata88 wrote:Ile jajeczek wyhodowaliście?
Są 4 pecherzyki, 3 sensowne, a jeden dajacy jeszcze nadzieje.
2.2cm,2.1cm, 1.7cm i 1.6cm.
Lewy jajnik w ogole nie dziala, po wycieciu torbieli..
Endometrium ładne 11.6mm.
zastanawialismy sie nawet czy nie przerwac stymulacji i nie jechac na punkcje, tylko sprobowac w nastepnym cyklu. ale gin mowi, ze nie ma pewnosci, ze w przyszlym cyklu bedzie lepiej, wiecej.. Ze teraz sa dobre warunki i gdyby mialo byc zle, to by mnie nie wysylal na procedure.
takze jedziemy!innamorata88 lubi tę wiadomość
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
bertha wrote:Niestety bardzo mało. bylam tym zalamana.
zastanawialismy sie nawet czy nie przerwac stymulacji i nie jechac na punkcje, tylko sprobowac w nastepnym cyklu. ale gin mowi, ze nie ma pewnosci, ze w przyszlym cyklu bedzie lepiej, wiecej.. Ze teraz sa dobre warunki i gdyby mialo byc zle, to by mnie nie wysylal na procedure.
takze jedziemy!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
bertha wrote:Niestety bardzo mało. bylam tym zalamana.
takze jedziemy!Mikołaj 25.04.2011
-
Tak, jesli bedzie co transferowac, to bedzie transfer swiezy
z taka niewielka iloscia pecherzykow hiperka mi nie groziinnamorata88 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Hej chcę się dołaczyć. MAJ MIESIĄCEM EMOCJI
W 10 dniu cyklu kochałam,się z męzem ,mialam dni płodne ,skończył we mnie
Na drugi dzień
- boł jajników
-uczucie ucisku pod brzuchem (po 2 dniach )
-ból pod brzuchem jak przy okresie
- słabości
-Mam od 3 dni podwyższoną temperaturę
- 7 dnia bóle krzyża nie mogłam przejść kilku kroków na spcerze i az zrobilo mi się słabo ,7 dnia wszytsko nasiliło się
Podejrzewam też owulację,lecz nigdy wczesniej tak mocno jej nie odczuwalam a zazwyczaj w ogóle
Jak myślicie czy możliwe abym nagle przechodzila owulację trak mocno ją odczuwając ?
Mineło już 8 dni czekam do 9 i spróbuję zrobić pierwszy test
Staram si enie mysleć o tym ale naprawdę jest ciężko
Dam znać gdy zrobię
A jak u was było ? jest?
Czy moj temat trafil do dobrego wątku ?
Pozdrawiam zagubione kobietki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2017, 14:22
ZAGUBIONA -
Cześć Zaguion, dobrze trafiłaś, bo my tutaj jesteśmy ekspertkami w wyszukiwaniu wszelkich symptomów wczesnej ciąży. Myślę, że jest jeszcze za wcześnie, żeby u Ciebie coś było wiadomo, ale dopóki nie ma @ to jest nadzieja!
malka, ZAGUION lubią tę wiadomość
-
Kochane, dostałam wynik dzisiejszej bety - 148 pierwszy przyrost był 500%, teraz 242%, mam nadzieje, ze to normalne, ze troche zwalnia. W sobotę pójdę chyba jeszcze raz, tak dla uspokojenia
Aneczka12, Agniechaaaa, Flowwer, Meśka, be_aduska, Pooziomka, Lunaris, monia10291, Ollys, madzia8lenka, Karma88, KaMiszka, aishee, Sarna84, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Melevis wrote:Kochane, dostałam wynik dzisiejszej bety - 148 pierwszy przyrost był 500%, teraz 242%, mam nadzieje, ze to normalne, ze troche zwalnia. W sobotę pójdę chyba jeszcze raz, tak dla uspokojenia
Provita-Paliga
⛄⛄⛄