Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
innamorata88 wrote:Nieznacznie 1-2 dni, do tego cykle bezowu mimo wszelkich objawów owulacji. Torbiel Ok 2 cm, a menda ani drgnie03.2015 - początek starań
13.01.17r - laparoskopia ( niedrożne jajowody, endometrioza 1 st.- naprawione)
Czekamy na efekty -
monia10291 wrote:http://spelnionezycie.pl/# dla wszystkich zainteresowanych. Zapowiada się fajna konferencja, którą można obejrzeć na żywo. Dla nas staraczek jak znalazł
monia10291 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny! Ja wiem że ten temat powraca jak bumerang. Ale znowu mam kreskę po czasie. Tylko że tym razem na bobotescie! Któraś tak miała? Wychodziłam do pracy nie bylo a jak wróciłam to jest. Poprzednio taką sytuację miałam na pinkteście.
Flowwer, Pooziomka lubią tę wiadomość
-
malka wrote:Dziewczyny! Ja wiem że ten temat powraca jak bumerang. Ale znowu mam kreskę po czasie. Tylko że tym razem na bobotescie! Któraś tak miała? Wychodziłam do pracy nie bylo a jak wróciłam to jest. Poprzednio taką sytuację miałam na pinkteście.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny nie przejmujcie sie brakiem objawów na początku
Mi od terminu @ jakoś często chciało sie siku, z tydzień po terminie miesiączki pojawiła się senność i zawroty głowy troche, po paru dniach pewien dyskomfort po jedzeniu sie załączał, że jedzenie pomogło a potem cos kurczę nie leży, tylko co?
Ahh no i odruch wymiotny przy myciu górnych zębów od środka
Dopiero pare dni temu rano jakieś mdłości bardziej sie pojawiły, wczoraj wieczorem a dziś z przerwami cały dzień mnie muli, choć rzygać za bardzo nie No i to ciągłe bieganie siku...
Gratulacje kolejnych serduszek i pięknych bet
Flowwer lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
malka wrote:https://zapodaj.net/26a11169853aa.jpg.html
Widzicie? Cieniuteńka ale jest. Na żywo różowa.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Malka - mi niestety na różnych testach pokazywały sie czasem takie kreski. Nawet na Facelle tym strumieniowym pokazał mi się cień i to w regulaminowym czasie, a beta negatywna. Dlatego ja jestem zwolenniczką sikania na testy różnych firm na raz
Ale 10dpo jesteś? To jeszcze wcześnie i mogli nie być widać. U mnie w tej ciąży po 10 minutach pokazał sie jakiś widmo cień a po 15 min bylo cos jak u ciebie, kolejnego dnia odrobina krwi i myślałam że okres wcześniej ale cos mnie tknęło i kolejnego dnia nasikałam na 3 różne testy i bach IIWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2017, 17:00
Flowwer, malka lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Malka widzę że spadek temp miałaś wczoraj wiec za szybko testowałaś i fasolek dopiero się mości. Powtorz za 2 dni i już powinno lepiej pokazać a ja wierzę ze tam jest !!!
malka lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
malka wrote:Dziewczyny! Ja wiem że ten temat powraca jak bumerang. Ale znowu mam kreskę po czasie. Tylko że tym razem na bobotescie! Któraś tak miała? Wychodziłam do pracy nie bylo a jak wróciłam to jest. Poprzednio taką sytuację miałam na pinkteście.03.2015 - początek starań
13.01.17r - laparoskopia ( niedrożne jajowody, endometrioza 1 st.- naprawione)
Czekamy na efekty -
Malka, ja też widzę. Może sprobuj wytrzymać do rana? jesli coś jest na rzeczy to kreseczka jutro powinna się szybciej pojawić. Trzymam kciuki
Bertha, cieszę się, że się odezwałaś. Trzymam mocno kciuki za transfer
Inna, o Tobie to codziennie myślę. Wierzę, że jest Ci ciężko, ale wierzę rownież, że poradzisz sobie z przeciwnościami i osiągniesz wymarzony cel! Powodzenia kochana
-
monia10291 wrote:raz tak miałam. Po kilku godzinach wygrzebałam test z kosza A tam kreska. Nigdy mi się to nie zdarzyło więc byłam nakręcona jak nigdy. Okazało się że to nie to. Ale za Ciebie trzymam kciuki
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
malka wrote:https://zapodaj.net/26a11169853aa.jpg.html
Widzicie? Cieniuteńka ale jest. Na żywo różowa.
Mi nigdy nie pokazała sie druga kreska bez ciazy, nawet po kilku dniach (tak, wygrzebywałam test z kosza ), zrob jutro z porannego albo od razu Beta, jeśli test coś wykrył to z krwi tym bardziej powinno wyjsć.Lunaris, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalka wrote:Dziewczyny z dwoma kreseczkami! Mówcie jakie objawy macie?! Bo nie wiem czy nie było jeszcze takiego pytania czy mi umknęło. I od kiedy się zaczęły
Aktulalnie brak jakichkolwiek (oprócz siusiania i śluzu ale do tego sie przyzzwyczilalam) aż dzis mówiłam na fiolecie ze dziwne i niepokojące taka cisza organizmu :pmalka lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Właśnie jakie objawy !!!
U mnie pierwszym objawem w 10dpo były mega wrażliwe sutki, nie tylko bolały piersi-tak mam zawsze przed @ ale doszła tkliwosc sutków.
W 10dpo doszedł tez metaliczny smak w buzi i utrzymuje się do teraz, czyli już 13dpo. Wczoraj test negatyw. Dziś pozytyw.
Jestem też śpiąca, trochę boli mnie brzuch.
W sumie od tego 10dpo czułam ze się udało. Nie wiem jak to określić. Te symptomy były troszkę inne niż @.
W pierwszej ciąży czułam tylko ból brzucha i piersi, ale dowiedziałam się 2 dni po terminie @. Nie wsłuchiwalam się w objawy.
Teraz mąż mnie zdiagnozowal (jest lekarzem) po tym metalicznym smaku. Ze to musi być ciąża, bo wszystkie inne przyczyny wykluczył Śmiesznie było, bo on mi tu ciążę wróży, a testy negatywne. Jakiś cień cienia cieniowego cienia był, ale nawet na foto nie było widać, bo chciałam Wam tu wrzucic i pojawiał się po kilku godzinach. -
Agniechaaaa wrote:Aktulalnie brak jakichkolwiek (oprócz siusiania i śluzu ale do tego sie przyzzwyczilalam) aż dzis mówiłam na fiolecie ze dziwne i niepokojące taka cisza organizmu :p
Ja aktualnie mam objawy typowe II fazy dużo białego śluzu i piersi szczypią aaaa przyznam się ze pierwszy raz zjadłam hot-doga !! Czyli zwiększa mi się apetyt ale nigdy nie miałam na fast-fudy nie cierpie ichPooziomka, Maja84 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Malka, trzymam za Ciebie i inne dziewczyny kciuki, ale nigdy nie bylam w ciazy, a dwie kreski, nawet pare minut po wskazanym czasie, mialam niemal zawsze. Drogie, tanie, obojętnie. Cien cienia, ale byl. Na drugi dzien to nawet gruba krecha byla. W ogole uwazam sikacze za slabe potwierdzenie ciąży na jej samym poczatku.
Jedynymi testami, ktore od razu wykluczaly ciaze, byly te elektroniczne.malka lubi tę wiadomość
A. - 03.18 ❤️
V. - 05.19 💜
O. - 10.22 🩷 -
Agniechaaaa wrote:Aktulalnie brak jakichkolwiek (oprócz siusiania i śluzu ale do tego sie przyzzwyczilalam) aż dzis mówiłam na fiolecie ze dziwne i niepokojące taka cisza organizmu :p
Dzięki Agniechaaaa za odpowiedź. Bo to pewnie właśnie tak jest. Że nie ma tak wcześnie żadnych objawów tylko staraczki sobie cały czas cos wkręcają
Ja dzisiaj już na pewnie sobie będę wkręcać przeróżne objawy. Już miałam taką sytuację jak dzisiaj ale i tak nadziei mi to narobiło. A standardowo pewnie się rozczaruję.