Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, dla dramaturgii ja się zapisuję na 26go maja
Wątpię, że coś z tego będzie, bo w tym miesiącu dowiedziałam się, że do wszystkich naszych problemów dochodzi jeszcze moja trochę za wysoka tarczyca.
Wszystkie złe wyniki, które można mieć i które przeszkadzają w zajściu w ciąże mam chyba ja, więc teraz już może być tylko lepiej, prawda?
A tak przy okazji, wiecie może ile po podaniu pregnylu przychodzi owu?
Miłego dnia kobietki, trzymam kciuki za wszystkie testująceLunaris lubi tę wiadomość
starania od 2015 roku
-
Karolina90 wrote:Witam Was w poniedziałkowym poranek; )
Musze się Wam czymś pochwalić bo nie wytrzymam:
https://zapodaj.net/8d41e384d6335.jpg.html
Moja Nowa Miłość! takie cudo dostałam wczoraj od męża!
wkońcu was nadrobiłam gratuluję nowych fasolek i trzymam kciuki za IUI i te które dzisiaj testują
Ja miałam ciężki weekend pracujący ale cóż jeszcze 2lub 3 tygodnie i urlop trzeba się trochę pomęczyć... Najśmieszniejsze że wczoraj miałam urodziny i część rodziny chciała mi zrobić niespodziankę i przyjechali do mnie a ja z pracy wróciłam dopiero po 18 a miałam być o 15 w domu... trochę się na mnie naczekali ale przynajmniej wieczorkiem od piątku trochę zadbałam o endo bo wypiłam 2 butelki wina wytrawnegoLunaris lubi tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Agusia_pia wrote:u mnie był plusik, teraz jest minusik. idę dalej.Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Summer trzymam kciuki! Niech się uda
Dziewczyny czekamy na pozytywy, pozostałe naciągają majtki Bridget Jones i zapisują się na czerwiec, prędziutko!
ALEŻ CUDOWNA POGODA! U Was też?Maja84 lubi tę wiadomość
-
Kurczaki, czekam wciaz na wyniki progesteronu z piątku. Mam nadzieje, ze Duphaston daje rade, z 14 na 23 weszłam w kilka dni wiec chyba spoko. Ale mam nieodparte wrażenie, ze to niedobór progesteronu był powodem ostatniej ciazy biochemicznej.
Karolina90 co to za rasa ? Słodziak
Lunaris u mnie deszcz od rana, cały weekend piękny a dzisiaj klops, dzień z synem w domu, jupiiii ...
Lunaris lubi tę wiadomość
-
To wysyłam wszystkim duuuużo słoneczka z Lubelskiego
-
Witajcie, trzesę się jak osika przed dzisiejszą wizytą. Oby coś się wyjasniło dzisiaj z tą torbielą. Jeżeli nadal tam jest to odpuszczam scratching, bo to nie ma sensu. Jedyny plus taki, że niezależnie od sytuacji wykonam panel immunologiczny z NK. Tyle dobrego.
Bertha, cholera jasna może przez czas do następnej próby pomyśl o suplementacji dhea eljot i q10? Bo jak zarobki tak szybko padają to problem raczej tkwi po stronie jakości komórek.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Lunaris to jest syneczek nazywa się Majami
Melevis to jest malutki amstaff
Ogolnie to skradł całe moje serceLunaris, Koliber, Maja84 lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
Ja się dziwnie czuję na tych ziółkach ;P. Jajniki mi szaleją i ja też trochę szaleje. Libido pod sufitem, mam dużo energii, generalnie czuję się trochę przyćpana ;P Mam nadzieję że się nie przestymuluje bo w sumie nic nie wskazywało na to że coś wymaga u mnie stymulacji póki co ;P. No w każdym razie jak już kupiłam to sobie będę piła te co najmniej 3 cykle, zobaczymy. Janik mi zaraz wystartuje w kosmos ;P Ciekawa jestem czy to placebo, przypadek czy faktycznie na coś to tam wpływa.
Bocianiątko lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
W sumie na zwyczajne, wiosenne ocieplenie też poza jajnikiem reaguję podobnie .
Nadzieja - ja myslę że czerwcowy u Flower będzie wyjątkowo obfitujący w fasolki2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnynowa na dzielni wrote:W sumie na zwyczajne, wiosenne ocieplenie też poza jajnikiem reaguję podobnie .
Nadzieja - ja myslę że czerwcowy u Flower będzie wyjątkowo obfitujący w fasolkiLunaris lubi tę wiadomość
-
ale cudakKarolina90 lubi tę wiadomość
-
nowa na dzielni wrote:Ja się dziwnie czuję na tych ziółkach ;P. Jajniki mi szaleją i ja też trochę szaleje. Libido pod sufitem, mam dużo energii, generalnie czuję się trochę przyćpana ;P Mam nadzieję że się nie przestymuluje bo w sumie nic nie wskazywało na to że coś wymaga u mnie stymulacji póki co ;P. No w każdym razie jak już kupiłam to sobie będę piła te co najmniej 3 cykle, zobaczymy. Janik mi zaraz wystartuje w kosmos ;P Ciekawa jestem czy to placebo, przypadek czy faktycznie na coś to tam wpływa.
Ja też myślę o tych ziółkach ale jestem świeżo po hsg także liczę na efekt uboczny grzebania w tym cyklu. Potem mam monitoring jak sie okaże że znowu coś nie tak i nie udało się zaskoczyć to od czerwcowego cyklu zacznę chyba stosować. W tym cyklu dorzucam jeszcze Conceive Plusa.nadzieja73 lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny.mialyscie racje co do tego bobo testu.kupilam wczoraj w rosmannie I zrobilam wieczorem.bardzo ladna kreska 10dpo nie z porannego moczu. Tylko ta choroba mnie martwi.2 dni temu bralam aspiryne a w ciazy nie mozna
P.s. przepraszam za brak polskich znakow ale pisze z telefonu.cos mi sie poprzestawialo I polskich nie moge wlaczyc
gratulacje :0
myślę, ze aspiryna na tym etapie nie powinna zaszkodzić.Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Ogarniacie to? Ja jeszcze nie...
https://zapodaj.net/fbc7d98fef487.jpg.html
Cieszę się, chociaż powiem szczerze - nie spodziewałam się Zrobiłam test, nie patrzyłąm na niego, położyłam się na 2 minuty do łóżka, wracam a tam...!!!Koliber, Melevis, 91Ewela09, Karolina90, Lunaris, madzia8lenka, Kaczorka, nowa na dzielni, be_aduska, Sarna84, Barbarka1984, beatka_c, emi2016, Flowwer, Psuła, Bajkaaa, Roxanne, Bocianiątko, aishee, Poziomka92, malka, E_w_c_i_a, Paula_29 lubią tę wiadomość