Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
Odpowiedz

Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)

Oceń ten wątek:
  • calza Autorytet

Wysłany: 14 maja 2017, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Każda ma inaczej a ja mam tak jak Ty sle ona wyznacznikiem nie jest bo ty możesz być w ciąży a ja na pewno nie.
    Jedyny pewnik ciąży to beta

Flowwer, no właśnie, a betę sprawdzałaś? Nie? To nie mów, że na 100% nie jesteś ;)

Bocianiątko, Toonney lubią tę wiadomość

mjvyi09k1yghelay.png
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 14 maja 2017, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calza wrote:
    Flowwer, no właśnie, a betę sprawdzałaś? Nie? To nie mów, że na 100% nie jesteś ;)
    Ja dziś padam od 2 dni spałam 7h cały cas w pracy. Jutro rano na 8 muszę być w klinice na immunofenotyp.
    A moje wyniki estradiolu z 8dpo mówią że fasolki niet bo jeszcze nie czytałam że się komuś udało z poziomem poniżej 100 ;)
    Mojemu M własnie oświadczyłam że nic z tego.
    Plan mam taki że przyszły cykl będzie ostatnim z letrozolem a kolejny przycisne dr na gonatropiny bo ewidentnie problem z złą mam jakoscią jajeczek.

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • calza Autorytet

Wysłany: 14 maja 2017, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    Ja dziś padam od 2 dni spałam 7h cały cas w pracy. Jutro rano na 8 muszę być w klinice na immunofenotyp.
    A moje wyniki estradiolu z 8dpo mówią że fasolki niet bo jeszcze nie czytałam że się komuś udało z poziomem poniżej 100 ;)
    Mojemu M własnie oświadczyłam że nic z tego.
    Plan mam taki że przyszły cykl będzie ostatnim z letrozolem a kolejny przycisne dr na gonatropiny bo ewidentnie problem z złą mam jakoscią jajeczek.

Ojej to bardzo szkoda :( trzymam kciuki w takim razie za następny cykl, oby czerwiec był piękny i pełen fasolek!

mjvyi09k1yghelay.png
  • starawyga Przyjaciółka

Wysłany: 14 maja 2017, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, gratuluję wszystkim swiezym mamusiom :) ja mam pytanko :) czy moj spadek pasuje na zagniezdzienie?

Ninka-2009 po 12cs i wspomaganiem clo i duphaston
    TSH-1,22
    Pierwszy cykl z wiesiołkiem i w ogóle ;)
    Prolaktyna kiedys zbijana bromergonem a obecnie nie mam pojęcia czy mam z nią problem... próbujemy naturalnie
    http://ovufriend.pl/graph/31aca3d8bbd64a4cdfc149ffc57a5afc
  • madzia8lenka Autorytet

Wysłany: 14 maja 2017, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    starawyga wrote:
    Hej, gratuluję wszystkim swiezym mamusiom :) ja mam pytanko :) czy moj spadek pasuje na zagniezdzienie?

Pasuje,spójrz na mój też miałam podobny :) oby to było to <3

13 stycznia - 3450g Szczęścia ❤
    Marcelinka ❤❤❤
    bl9cp07w03m965a1.png
  • Magdalenna Autorytet

Wysłany: 14 maja 2017, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    starawyga wrote:

Może być, u mnie też były teraz takie dwa dni spadku, już myślałam, że znowu nic z tego. Powodzenia :)
    calza wrote:
    Dobra, ja mam jeszcze jedno głupie pytanie, na które nie znam nigdy odpowiedzi. Jaka powinna być szyjka jeśli to ciąża? Ja mam wysoką, twardą jak chrząstka, lekko rozpulchnioną i raczej zamkniętą.

Czy któraś się na tym zna? Ja jakoś zawsze mam z tym problem...

Ja już zwątpiłam czy szyjka w ogóle ma jakąś wiarygodność. U mnie teraz była raz wysoko, raz nisko. A wieczór przed dodatnim testem nie dość, że nisko, to jeszcze rozpulchniona.

ug37gu1r7v7qaicj.png
    f2w3rjjgmnulgd8d.png
  • nowa na dzielni Autorytet

Wysłany: 14 maja 2017, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    calza wrote:
    Dobra, ja mam jeszcze jedno głupie pytanie, na które nie znam nigdy odpowiedzi. Jaka powinna być szyjka jeśli to ciąża? Ja mam wysoką, twardą jak chrząstka, lekko rozpulchnioną i raczej zamkniętą.

Czy któraś się na tym zna? Ja jakoś zawsze mam z tym problem...

Ja jedyne co wywnioskowałam z tych 5 cyklu to, ze ze jeżeli szyjka zmienia sie w nos to zaraz będzie okres ;/ co do wysokości to nie umiem tego za bardzo określic :)

Lunaris lubi tę wiadomość

2019 początek - strata, 10 tc

Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️

Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 14 maja 2017, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalenna wrote:
    Ja już zwątpiłam czy szyjka w ogóle ma jakąś wiarygodność. U mnie teraz była raz wysoko, raz nisko. A wieczór przed dodatnim testem nie dość, że nisko, to jeszcze rozpulchniona.
    A wszędzie czytam że musi być twarda a rozpulchnionia się przed @. Ostatnio u mnie rozpulchniła sie dzień przed @ a teraz 5 dni przed.

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2017, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, trzymam kciuki za dzisiejsze testy i bety :) Niech ta druga połowa maja będzie bardzo zielona.

U mniej już po owu lub jest w trakcie, lekki wzrost tempki był rano, ale boli mnie brzuch typowo owulacyjnie - zauważyłam, że w okolicach owulacji mam strasznie spięty brzuch. Po IUI czuję się dobrze, nie plamiłam jak po pierwszej, więc wieczorem były jeszcze <3.

Karolina90, Toonney, 91Ewela09, Bocianiątko, Lunaris, Flowwer lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Karolina90 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2017, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was w poniedziałkowym poranek; )

Musze się Wam czymś pochwalić bo nie wytrzymam:

https://zapodaj.net/8d41e384d6335.jpg.html

<3 <3
    Moja Nowa Miłość! :) takie cudo dostałam wczoraj od męża! ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2017, 07:01

Bocianiątko, nowa na dzielni, summer86, Koliber, KateHawke, Karma88, Maja84, Barbarka1984, bazylkove, sunset06, Poziomka92 lubią tę wiadomość

👶 1.03.2023 synek 💓
    VIII - FET 4.2.1
    💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
    27 dpt ❤️

👶 30.05.2021 synek 💓
    IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
    💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
    22dpt ❤️
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2017, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) a ja wstalam z jakims smutkiem. Co chwilę czuję ze @ juz przyszla lece sprawidz a tam sucho, wczoraj opallilam sie na skawrke, wszystko mnie piecze, a do tego wszystkie kosci mnie bola po wycieczce rowerowej (ponad 30km). Jedyne co trzyma mnie przy zyciu to wizyta u gina.
    Kto dzis testuje?

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • malka Autorytet

Wysłany: 15 maja 2017, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina90 wrote:

<3 <3

Jaaaaaaa.... Ale piękny! Gratuluję heheh!

Karolina90 lubi tę wiadomość

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 maja 2017, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Ja zrezygnowalam z testowania. Czuje ze @ przyjdzie, dzis jej termin, a wczoraj bolal brzuch wiec test zostawie na przyszly miesiac:) no chyba ze jakims cudem sie nie pojawi do srody to zatestuje :)

• Sarna84 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2017, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina90 wrote:

<3 <3

Cudo!!! <3 <3

Yru0p1.png
    yusqp1.png
  • Paula_29 Autorytet

Wysłany: 15 maja 2017, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.mialyscie racje co do tego bobo testu.kupilam wczoraj w rosmannie I zrobilam wieczorem.bardzo ladna kreska 10dpo nie z porannego moczu. Tylko ta choroba mnie martwi.2 dni temu bralam aspiryne a w ciazy nie mozna
    P.s. przepraszam za brak polskich znakow ale pisze z telefonu.cos mi sie poprzestawialo I polskich nie moge wlaczyc

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • Toonney Autorytet

Wysłany: 15 maja 2017, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina90 wrote:

<3 <3

Jaki piekny :)

lMkbp1.png
    cv0ep1.png

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 15 maja 2017, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_29 wrote:
    Hej dziewczyny.mialyscie racje co do tego bobo testu.kupilam wczoraj w rosmannie I zrobilam wieczorem.bardzo ladna kreska 10dpo nie z porannego moczu. Tylko ta choroba mnie martwi.2 dni temu bralam aspiryne a w ciazy nie mozna
    P.s. przepraszam za brak polskich znakow ale pisze z telefonu.cos mi sie poprzestawialo I polskich nie moge wlaczyc
    Do terminu @ nic nie zaszkodzi ewentualnemu zarodkowi.

Toonney, Paula_29 lubią tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • beatka_c Przyjaciółka

Wysłany: 15 maja 2017, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina90 wrote:

<3 <3
    Kochaniutki, strasznie kocham psiaki, ja mam mopsa i jest przepocieszny :)

35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok
  • beatka_c Przyjaciółka

Wysłany: 15 maja 2017, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie te testujące dzisiaj ? Chwalić się tu szybko

35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok
  • Koliber Przyjaciółka

Wysłany: 15 maja 2017, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie biel aż w oczy kole :( pocieszam się że może za wcześnie testowałam, ale chyba jednak nic z tego... @ jutro albo pojutrze...

14 tc <3
‹‹ 161 162 163 164 165 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieudane in vitro nie przekreśla marzeń o dziecku – sprawdź, jak dobrze przygotować się do kolejnej próby.

Wiele par zmagających się z niepłodnością doświadcza ogromnego rozczarowania, gdy procedura in vitro nie kończy się ciążą. Choć taka sytuacja bywa trudna i często rodzi poczucie bezradności, nie oznacza to, że z marzenia o dziecku trzeba zrezygnować. Niepowodzenie nie przekreśla szans na sukces – przeciwnie, może stać się ważnym momentem, by zatrzymać się, dokładniej przeanalizować przebieg leczenia i lepiej przygotować się do kolejnej próby.

CZYTAJ WIĘCEJ