Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:Każda ma inaczej a ja mam tak jak Ty sle ona wyznacznikiem nie jest bo ty możesz być w ciąży a ja na pewno nie.
Jedyny pewnik ciąży to beta
Flowwer, no właśnie, a betę sprawdzałaś? Nie? To nie mów, że na 100% nie jesteśBocianiątko, Toonney lubią tę wiadomość
-
calza wrote:Flowwer, no właśnie, a betę sprawdzałaś? Nie? To nie mów, że na 100% nie jesteś
A moje wyniki estradiolu z 8dpo mówią że fasolki niet bo jeszcze nie czytałam że się komuś udało z poziomem poniżej 100
Mojemu M własnie oświadczyłam że nic z tego.
Plan mam taki że przyszły cykl będzie ostatnim z letrozolem a kolejny przycisne dr na gonatropiny bo ewidentnie problem z złą mam jakoscią jajeczek.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ja dziś padam od 2 dni spałam 7h cały cas w pracy. Jutro rano na 8 muszę być w klinice na immunofenotyp.
A moje wyniki estradiolu z 8dpo mówią że fasolki niet bo jeszcze nie czytałam że się komuś udało z poziomem poniżej 100
Mojemu M własnie oświadczyłam że nic z tego.
Plan mam taki że przyszły cykl będzie ostatnim z letrozolem a kolejny przycisne dr na gonatropiny bo ewidentnie problem z złą mam jakoscią jajeczek.
Ojej to bardzo szkoda trzymam kciuki w takim razie za następny cykl, oby czerwiec był piękny i pełen fasolek! -
Hej, gratuluję wszystkim swiezym mamusiom ja mam pytanko czy moj spadek pasuje na zagniezdzienie?Ninka-2009 po 12cs i wspomaganiem clo i duphaston
TSH-1,22
Pierwszy cykl z wiesiołkiem i w ogóle
Prolaktyna kiedys zbijana bromergonem a obecnie nie mam pojęcia czy mam z nią problem... próbujemy naturalnie
http://ovufriend.pl/graph/31aca3d8bbd64a4cdfc149ffc57a5afc -
starawyga wrote:Hej, gratuluję wszystkim swiezym mamusiom ja mam pytanko czy moj spadek pasuje na zagniezdzienie?
Może być, u mnie też były teraz takie dwa dni spadku, już myślałam, że znowu nic z tego. Powodzenia
calza wrote:Dobra, ja mam jeszcze jedno głupie pytanie, na które nie znam nigdy odpowiedzi. Jaka powinna być szyjka jeśli to ciąża? Ja mam wysoką, twardą jak chrząstka, lekko rozpulchnioną i raczej zamkniętą.
Czy któraś się na tym zna? Ja jakoś zawsze mam z tym problem...
Ja już zwątpiłam czy szyjka w ogóle ma jakąś wiarygodność. U mnie teraz była raz wysoko, raz nisko. A wieczór przed dodatnim testem nie dość, że nisko, to jeszcze rozpulchniona.
-
calza wrote:Dobra, ja mam jeszcze jedno głupie pytanie, na które nie znam nigdy odpowiedzi. Jaka powinna być szyjka jeśli to ciąża? Ja mam wysoką, twardą jak chrząstka, lekko rozpulchnioną i raczej zamkniętą.
Czy któraś się na tym zna? Ja jakoś zawsze mam z tym problem...
Ja jedyne co wywnioskowałam z tych 5 cyklu to, ze ze jeżeli szyjka zmienia sie w nos to zaraz będzie okres ;/ co do wysokości to nie umiem tego za bardzo określic
Lunaris lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Magdalenna wrote:Ja już zwątpiłam czy szyjka w ogóle ma jakąś wiarygodność. U mnie teraz była raz wysoko, raz nisko. A wieczór przed dodatnim testem nie dość, że nisko, to jeszcze rozpulchniona.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Hej dziewczyny, trzymam kciuki za dzisiejsze testy i bety Niech ta druga połowa maja będzie bardzo zielona.
U mniej już po owu lub jest w trakcie, lekki wzrost tempki był rano, ale boli mnie brzuch typowo owulacyjnie - zauważyłam, że w okolicach owulacji mam strasznie spięty brzuch. Po IUI czuję się dobrze, nie plamiłam jak po pierwszej, więc wieczorem były jeszcze .Karolina90, Toonney, 91Ewela09, Bocianiątko, Lunaris, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Witam Was w poniedziałkowym poranek; )
Musze się Wam czymś pochwalić bo nie wytrzymam:
https://zapodaj.net/8d41e384d6335.jpg.html
Moja Nowa Miłość! takie cudo dostałam wczoraj od męża!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2017, 07:01
Bocianiątko, nowa na dzielni, summer86, Koliber, KateHawke, Karma88, Maja84, Barbarka1984, bazylkove, sunset06, Poziomka92 lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Hej a ja wstalam z jakims smutkiem. Co chwilę czuję ze @ juz przyszla lece sprawidz a tam sucho, wczoraj opallilam sie na skawrke, wszystko mnie piecze, a do tego wszystkie kosci mnie bola po wycieczce rowerowej (ponad 30km). Jedyne co trzyma mnie przy zyciu to wizyta u gina.
Kto dzis testuje? -
Karolina90 wrote:Witam Was w poniedziałkowym poranek; )
Moja Nowa Miłość! takie cudo dostałam wczoraj od męża!
Jaaaaaaa.... Ale piękny! Gratuluję heheh!Karolina90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny.mialyscie racje co do tego bobo testu.kupilam wczoraj w rosmannie I zrobilam wieczorem.bardzo ladna kreska 10dpo nie z porannego moczu. Tylko ta choroba mnie martwi.2 dni temu bralam aspiryne a w ciazy nie mozna
P.s. przepraszam za brak polskich znakow ale pisze z telefonu.cos mi sie poprzestawialo I polskich nie moge wlaczyc
-
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny.mialyscie racje co do tego bobo testu.kupilam wczoraj w rosmannie I zrobilam wieczorem.bardzo ladna kreska 10dpo nie z porannego moczu. Tylko ta choroba mnie martwi.2 dni temu bralam aspiryne a w ciazy nie mozna
P.s. przepraszam za brak polskich znakow ale pisze z telefonu.cos mi sie poprzestawialo I polskich nie moge wlaczycToonney, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
Karolina90 wrote:Witam Was w poniedziałkowym poranek; )
Moja Nowa Miłość! takie cudo dostałam wczoraj od męża!35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok