X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
Odpowiedz

Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)

Oceń ten wątek:
  • Toonney Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 9 dni po iui I dzis temperatura pole Isla w dol Wiec ja czekam na @

lMkbp1.png
    cv0ep1.png

• sunset06 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malka wrote:
    Może troche mocniej bolą niż wcześniej, ale bez szału. W ogóle w czasie dnia to jest zmienne. Najbardziej mnie bolą wieczorem. Ale i tak w sumie głównie przy dotyku.

Ja poinformuje na początku lipca. Mogłabym wcześniej, ale muszę zrobić ostatni staż do specjalizacji, a mi nie pozwolą jak się wyda że jestem w ciąży. A jak nie zrobię tego teraz jak już mam wszystko załatwione, to dopiero za 1.5 roku będę mogła. Nie chcę aż tyle tego przeciągać.
    Dziewczyny a czy czujecie głód? Ja non stop mam pusty żołądek:) dobrze mi wesele sobotnie zrobiły i wczorajsze poprawiny w tym temacie:):)

06.05.17 - IUI Gameta, 16.06.17 - okruszek z serduszkiem:)
    bl9cbd3mc2mh06nf.png[/url]
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Inna, jestem pewna, że dziewczyny na koniec czerwca przygotują Ci wygodną miejscówkę na fioletowej stronie :)

Ktoś dziś testuje lub wybiera się na betę? :)

Ja miałam testować, ale oficjalnie zgłaszam @, która mnie wczoraj nawiedzila:/
    Trzymam kcuki za reszte testerek:) i uciekam na czerwiec:)

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • Toonney Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy333 wrote:
    Ja miałam testować, ale oficjalnie zgłaszam @, która mnie wczoraj nawiedzila:/
    Trzymam kcuki za reszte testerek:) i uciekam na czerwiec:)

Amy tak bardzo mi przykro ;(

lMkbp1.png
    cv0ep1.png

• aishee Przyjaciółka

Wysłany: 22 maja 2017, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U minie juz po owulacji, były <3 więc tetaz czekanie na testowanie do 30.05. To czekanie jest najgorsze ale przynajmniej czlowiek zyje w nadziei :)

Poziomka92, admiralka, malinowaemi lubią tę wiadomość

f2w3gov3n7wr37i6.png
    03.2016 moje szczęście <3
    03.2017 ciąża bezzarodkowa (8tc)
    06.2017 ciąża biochemiczna
    4 cspp szczęśliwy <3

• Emilkap11 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarna84, key_b, Amy przykro mi dziewczyny.
    Oj coś nam się tydzień kiepsko zaczyna. Ale przecież promocja na Vizir też musi się kiedyś skończyć i od jutra chcę tu widzieć same II

Sarna84, Flowwer, Lunaris lubią tę wiadomość

Endometrioza,
    2 x laparoskopia
    4 x histeroskopia,
    leczenie napro
    2 x IUI 😢
    3 x IMSI 😢
    Aniołek 15 tc [*]💔
    10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
    11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
    <1,2 😢
    09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
    Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud...
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tule wszystkie z @ :(
    A ja jutro wizyta u immunologa!!!!

zubii, Maja84, Lunaris lubią tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Sarna84 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:

Będę trzymać kciuki bardzo mocno!!!

Bocianiątko lubi tę wiadomość

Yru0p1.png
    yusqp1.png
  • emi2016 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kochane !!! Przyśniła mi się dziś moja ginekolog :) Była taka radosna, uśmiechnięta i powiedziała, że wyglądam jakbym była w ciąży i ja się w tym śnie popłakałam i śmiałam - ogólnie szczęście :)

Zrobiłam sikańca zaraz po przebudzeniu (i po wyjściu M do pracy) i wyszła kreska !!! Jasna, ale ewidentnie jest w tym miejscu co trzeba i jest różowa ! Takiego wyniku nigdy nei miałam !! Poszłam już do labu na betę i progesteron i siedzę i płaczę i się śmieję :) Jeśli ten cud się wydarzył to tylko dowód na cud Matki Boskiej Pompejańskiej ! Oczywiście leczenie zrobiło swoje, ale leczyłąm się długo a dopiero z Nowenną wyszło ! Polecam Wam wszystkim tą Nowennę :)

A tutaj fota, neistety na zdjęciu kreska jest jaśniejsza niż w rzeczywistości i nie wiem czy ją widać ? Dziś jest 12 dpo.

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/78d08313cfba.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/55631e3a88de.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 09:27

aishee, Emilkap11, Bocianiątko, zubii, Sarna84, Agniechaaaa, Kaczorka, Magdalenna, KateHawke, i-feel-you, Toonney, sunset06, Amy333, innamorata88, Rucola, Poziomka92, Taliana85, Lunaris, beatka_c, E_w_c_i_a, -Monika-, sara9555, Pooziomka, malinowaemi, malka lubią tę wiadomość

3jvz3e5e43yz8gvz.png
    3jvzcwa1dqef2qp7.png
  • Emilkap11 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:

W takim razie trzymam kciuki, żeby doktor znalazł szybki i skuteczny sposób na rozwiązanie twoich problemów.

Endometrioza,
    2 x laparoskopia
    4 x histeroskopia,
    leczenie napro
    2 x IUI 😢
    3 x IMSI 😢
    Aniołek 15 tc [*]💔
    <1,2 😢
  • Emilkap11 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi2016 wrote:
    Dziewczyny kochane !!! Przyśniła mi się dziś moja ginekolog :) Była taka radosna, uśmiechnięta i powiedziała, że wyglądam jakbym była w ciąży i ja się w tym śnie popłakałam i śmiałam - ogólnie szczęście :)

Zrobiłam sikańca zaraz po przebudzeniu (i po wyjściu M do pracy) i wyszła kreska !!! Jasna, ale ewidentnie jest w tym miejscu co trzeba i jest różowa ! Takiego wyniku nigdy nei miałam !! Poszłam już do labu na betę i progesteron i siedzę i płaczę i się śmieję :) Jeśli ten cud się wydarzył to tylko dowód na cud Matki Boskiej Pompejańskiej ! Oczywiście leczenie zrobiło swoje, ale leczyłąm się długo a dopiero z Nowenną wyszło ! Polecam Wam wszystkim tą Nowennę :)

A tutaj fota, neistety na zdjęciu kreska jest jaśniejsza niż w rzeczywistości i nie wiem czy ją widać ? Dziś jest 12 dpo.

Uff wreszcie ktoś odczarował ten parszywy poniedziałek.
    Emi gratuluję!

Endometrioza,
    2 x laparoskopia
    4 x histeroskopia,
    leczenie napro
    2 x IUI 😢
    3 x IMSI 😢
    Aniołek 15 tc [*]💔
    <1,2 😢
  • aishee Przyjaciółka

Wysłany: 22 maja 2017, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi2016 wrote:

Jest druga kreseczka! Gratuluję Emi! :)

emi2016 lubi tę wiadomość

f2w3gov3n7wr37i6.png
    03.2016 moje szczęście <3
    03.2017 ciąża bezzarodkowa (8tc)
    06.2017 ciąża biochemiczna
    4 cspp szczęśliwy <3

• emi2016 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilkap11 wrote:
    Uff wreszcie ktoś odczarował ten parszywy poniedziałek.
    Emi gratuluję!

Poczekajmy jeszcze na betę - może test felerny ? :( Kurcze teraz sie boję, ale ufam Bogu, że będzie dobrze ! :)

3jvz3e5e43yz8gvz.png
    3jvzcwa1dqef2qp7.png
  • Flowwer Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi2016 wrote:

WIDAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niecierpliwie czekam na wyniki bety !!! Aż mi się buzia śmieje!!!

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • emi2016 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flowwer wrote:
    WIDAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niecierpliwie czekam na wyniki bety !!! Aż mi się buzia śmieje!!!

Dziękuję kochana ! Jeśli tylko beta będzie pozytywna wyślę wszystkim wiruski :) Mam nadzieję, że Ciebie i Innamoratę dopadną pierwsze ! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 09:33

Flowwer lubi tę wiadomość

3jvz3e5e43yz8gvz.png
    3jvzcwa1dqef2qp7.png
  • gg88 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi2016 wrote:

gratulacje i czekamy na betę :)

Tomasz 09.2018 :)
    MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
    Morfologia nasienia 2% w 2017

staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
    Morfologia nasienia 0% w 2022r
  • zubii Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi2016 wrote:
    Poczekajmy jeszcze na betę - może test felerny ? :( Kurcze teraz sie boję, ale ufam Bogu, że będzie dobrze ! :)

Gratulacje ! Ja miałam taką samą kreskę sciemniala dopiero po 4 dniach aż się martwić zaczynalam. Czekam na piękna betę!

wniddf9hp6rxkcqu.png
    n59yi09ken86ewr0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2017, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, ile trwa mniej wiecej cala procedura in vitro?

• Sarna84 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emi jest kreseczka, cudnie!!! <3 Czekam na betę!

Yru0p1.png
    yusqp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2017, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emi2016 wrote:

Aaaaaa kochana!!!!!!!!! Tak sie cieszę ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

‹‹ 190 191 192 193 194 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ