Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaa, Kochana, jest tyle pięknych historii gdzie maluszek pogrywał na początku z mamusią, żeby za tydzień, dwa pokazać cudnie bijące serduszko, czemu Wasza historia nie miałaby się skończyć podobnie? Nie trać nadziei, wierz głęboko w to, że tak się stanie, bądź silna, my wszystkie tu wierzymy, trzymamy kciuki i nie zgadzamy się aby Wasza historia skończyła się wg jakiegoś czarnego scenariusza.
-
Bea_ wrote:Monitorowałam i dominujący był jeden. Ciałko żółte jest jedno.
Ja w każdym razie nie wierzę we wróżenie ciąży z poziomu hormonów, poza HCG oczywiście. Nie tak dawno w 7 dpo miałam estradiol powyżej 400 prog 55 a ciąży niestety nie było. No ale wtedy też miałam cykl monitorowany i były 3 pęcherzyki, więc dzieląc te wartości przez 3 wynik wychodzi taki sobie.Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
Emilkap11 wrote:Hmmm sama nie wiem. Kiedyś miałam podobną sytuację (estradiol ok 350, prog. 35)i pamiętam, że wtedy mój gin coś przebąkiwał, że to mogła być baaaardzo wczesna ciąża. Nie chcę Cie niepotrzebnie nakręcać, ale oby to było to.
Ja w każdym razie nie wierzę we wróżenie ciąży z poziomu hormonów, poza HCG oczywiście. Nie tak dawno w 7 dpo miałam estradiol powyżej 400 prog 55 a ciąży niestety nie było. No ale wtedy też miałam cykl monitorowany i były 3 pęcherzyki, więc dzieląc te wartości przez 3 wynik wychodzi taki sobie. -
Witam dziewczyny, wklejam linka jak któraś z Was jest z Katowic i chciałaby zbadać za darmo poziom AMH.
http://www.rynekzdrowia.pl/Serwis-Ginekologia-i-poloznictwo/Katowice-z-okazji-Dnia-Matki-bezplatne-badanie-plodnosci,173069,209.html
emi2016 takie bóle i rozpieranie są normalne, u mnie to trwało do jakiegoś 6-7 tygodnia, później przeszło.
Agniechaaa trzymam kciuki, musi być dobrze!beatka_c, Flowwer, emi2016 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa mama Majeczki :*
Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015 -
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Nie było mnie tu kilka miesięcy, z braku czasu trochę. Mam bardzo absorbującą pracę i nawet nie zauważyłam, że po wznowieniu starań pyknęły nam już 4 cykle. Dzisiaj wieczorem u ginekolog wyjaśni się co jest ze mną nie tak. Ponad 3 tygodnie opóźnienia @, 3 testy negatywne. Pierwsze takie opóźnienie, odkąd zaczęłam miesiączkować to @ zawsze w terminie, max 4 dni później.
Oczywiście wątpię w ciążę i nie liczę, ale każda się zgodzi, ze gdzieś tam podskórnie byłoby zaje***
Dam znać co się we mnie namieszało.
Lunaris, Maximmum lubią tę wiadomość
-
E_w_c_i_a wrote:Witam dziewczyny, wklejam linka jak któraś z Was jest z Katowic i chciałaby zbadać za darmo poziom AMH.
http://www.rynekzdrowia.pl/Serwis-Ginekologia-i-poloznictwo/Katowice-z-okazji-Dnia-Matki-bezplatne-badanie-plodnosci,173069,209.html
emi2016 takie bóle i rozpieranie są normalne, u mnie to trwało do jakiegoś 6-7 tygodnia, później przeszło.
Agniechaaa trzymam kciuki, musi być dobrze!35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok -
A a Warszawskim bocianie do konca maja można badanie nasienia zrobić za darmo
innamorata88, Bocianiątko lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Beta 2200... po temacie juz tak naprawdę, mam się pojawić w klinice za tydzień, chyba, ze zacznę krwawić wcześniej...
zubii lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości