Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agusia_pia wrote:hej dziewczyny, zrobiłam dziś test i mam dwie kreseczki! 16 dpo
P.s to pierwszy test w tym cyklu?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Agusia_pia wrote:hej dziewczyny, zrobiłam dziś test i mam dwie kreseczki! 16 dpo
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Ale super!!!!! Gratuluje ❤️❤️❤️
A ja dziewczyny meeeeega pokłóciłam sie z M ... No masakra!!!
Oj nie możesz się denerować,uspokój się ... Będzie dobrze ;*Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
gg88 wrote:aa gratuluje i mamy pierwszą fasolke czas na zarażanie
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nie ma sensu, na razie mam ciągle problemy jeszcze żołądkowe że z testem byłby i tak problem a i tak zero symptomów ciązy piersi nawet nie bolą więc zastanawiam się czy wogóle owu była.. a przez to że byłam chora nie zrobiłam badania progesteronu więc nic niee wiem co się działo w tym cyklu... czekkam na @ i przepisuję się na 30 maja na rocznicę ślubu -troczę wczesnie bo to bedzie dopiero 12 dpo ala taka piękna data że zaryzykuję
nowa na dzielni, malinowaemi lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Agniechaaaa wrote:No jak on mnie potrafi wku*wic... nie dość ze juz wystarczająco denerwuje sie dniem jutrzejszym to ten jeszcze doklada
Dopamina tylko szkodziMaja84 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Weź głęboki oddech i olej go !!! Wiem ze to trudne ale musisz być spokojna bo fasolce możesz zaszkodzić. Jak urodzisz mozesz mu dać z pięści!! Ja pozwalam
Dopamina tylko szkodziTomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
Cudownie Gratulacje!!!innamorata88 lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pomóżcie ... wiem, ze zwariowałam, robiąc test 9dpo. Ale mam ich w domu 6 i z ciekawości skinęłam. Wiecie, jak to jest chcąc ujrzeć ta wymarzona druga krwske i nie wiem, czy po prostu jej sobie nie wmowilam. Spójrzcie prosze waszym sprawnym okiem https://zapodaj.net/880c95633e0d7.jpg.html
-
Agniechaaaa wrote:No jak on mnie potrafi wku*wic... nie dość ze juz wystarczająco denerwuje sie dniem jutrzejszym to ten jeszcze doklada
Powinien wiedzieć,że nie można Cię denerwować i uważać to co mówi ... I popieram słowa Flowwer. Olej go i pomyśl o Bałwankuzubii lubi tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:A nie moge mu przywalić juz teraz???? Mam ochote go rozszarpać!
Weź głęboki oddech odlicz od 100 do 0 i zreseruj głowę.
Faceci.......................
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Melevis wrote:Dziewczyny pomóżcie ... wiem, ze zwariowałam, robiąc test 9dpo. Ale mam ich w domu 6 i z ciekawości skinęłam. Wiecie, jak to jest chcąc ujrzeć ta wymarzona druga krwske i nie wiem, czy po prostu jej sobie nie wmowilam. Spójrzcie prosze waszym sprawnym okiem https://zapodaj.net/880c95633e0d7.jpg.html
Kochana przykro mi,ale ja nic nie widzę powtórz z porannego. -
Melevis, coś tam majaczy na tym teście jak przechylę ekran, ale tak jak napisała madzialenka - powtórz z porannego moczu.
-
madzia8lenka wrote:Kochana przykro mi,ale ja nic nie widzę powtórz z porannego.