Maj abyś nam cuda dał :) Testowanie majowe :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde... ale skąd nagle tak? w głowie mi się poprzewracało i pewnie dlatego ja już hiperke wyleczyłam lata temu bromergonem... chyba że to nawrót... zwariuje do tego 8 maja!
-
Bocianiątko wrote:Muszę się Wam wyżalić... strasznie mi źle i smutno bo dzisiaj wieczorem musieliśmy uśpić nasza 17letnią kotkę ja juz z nią nie mieszkałam, została z rodzicami ale spędziłam z nią kawał życia... a dzisiaj juz nic nie mogliśmy zrobić, tylko ulżyć w cierpieniu...
Strata członka rodziny jest straszna !!!
Na samą myśl mam łezki w oczach. Rana w sercu zawsze zostanie i pamięć o naszych małych braciach...
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Lunaris wrote:Kurde... ale skąd nagle tak? w głowie mi się poprzewracało i pewnie dlatego ja już hiperke wyleczyłam lata temu bromergonem... chyba że to nawrót... zwariuje do tego 8 maja!
Lunaris lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Bocianiątko, tulę mocno. Wiem co czujesz, bo półtora roku temu przechodziłam to z moim ukochanym psiakiem
Maja, lekarka ma dobre podejćie, że najpierw eMka Twojego wysyła na badanie nasienia. Mój gin też nie zaczyna stymulacji póki partner się nie przebada, jednak liczba cykli na CLO jest ograniczona i stymulacja nie jest obojętna dla zdrowia. Głowa do góry kochana i walczcie. W Warszawie macie dużo więcej opcji niż np. ja na prowincji. -
Lunaris a i zawsze mam mlekotok po odwiedzinach niemowlaka. Moj mózg już całkiem oszalał i staram się dlatego unikać. Urojone matkowanie mam.
Lunaris lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
No nic ja to idę przespać! a rano to obsikam
Lepiej nie myśleć za dużo, jak znowu będzie kreskolipa to zapisuję się na czerwiec.
Dobrej nocy wszystkim -niech Wam się przyśnią pampersyBarbarka1984, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:No nic ja to idę przespać! a rano to obsikam
Lepiej nie myśleć za dużo, jak znowu będzie kreskolipa to zapisuję się na czerwiec.
Dobrej nocy wszystkim -niech Wam się przyśnią pampersy
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Kurcze, u mnie 8dpo progesteron 10,8 wyszedł
Dobrze, że mam jeszcze opakowanie duphastonu. Myślicie, że 2x1 wystarczy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 22:11
-
Barbarka1984 wrote:Kurcze, u mnie 8dpo progesteron 10,8 wyszedł
Dobrze, że mam jeszcze opakowanie duphastonu. Myślicie, że 2x1 wystarczy?Barbarka1984 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Estradiol zbadałaś?
Flowwer lubi tę wiadomość
-
Maja, tulę mocno, liczylam na jakues pozytywne wiadomosci od Ciebie. Domyslam sie, ze czujesz sie rozgoryczona, ale chociaz plan ginki wydaje Ci sie malo atrakcyjny, mysle ze jest dobry, eMek powinien sie zbadac przed stymulacja chocby ze względów, o ktorych mowi Summer. Walczcie Kochana, naklon go na badanie i rozwazcie wizyte w klinice.
Bocuaniatko, strasznie mi przykro, wiem co czujesz, przechodzilam to z psem i z kotem, kazdy z nich byl z nami 16 lat i byli jak czlonkowie rodziny, do dzis w domu rodzicow na scianach sa ich zdjecia, czesto sie o mich mowi, wspomina, a nie ma ich juz dobre 8 lat.Maja84 lubi tę wiadomość
-
Bocianiątko wrote:Majeczko moja, tulę Ciebie bardzo mocno! Ja tam chce wierzyć że to ciałko żółte gdzieś tam jest tylko ginka go nie widziała! A jeśli tylko czujesz ze może czas zmienić giną, zrób to! A ja zawsze trzymam za Ciebie mocno kciuki i kibicuję!
Kochany Anioł
Dziękuję za tyle ciepłych słów
Bocianiątko wrote:Muszę się Wam wyżalić... strasznie mi źle i smutno bo dzisiaj wieczorem musieliśmy uśpić nasza 17letnią kotkę ja juz z nią nie mieszkałam, została z rodzicami ale spędziłam z nią kawał życia... a dzisiaj juz nic nie mogliśmy zrobić, tylko ulżyć w cierpieniu...
Bardzo, bardzo, bardzo mi przykro Wiem jak potwornie boli strata ukochanego zwierzaka, sama ledwo takie momenty przechodziłam. Zawsze sobie powtarzam jak mantrę, że tam jej teraz lepiej, że już nie cierpi. Trzymaj się kochana i ja też Cię tulam baaaaaaardzo mocno!!!
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Rucola wrote:Hej Maja84. Bardzo mi przykri że tak sytuacja wyglada, ale patrzac racjonalnie na sytuacje uważam że powinniście z emkiem przede wszystkim działać w tym tygodniu intensywnie, bo pęcherzyk 17mm może dobrze rokować a jeśli masz opcje pójść na jsg za tydzień to pójść jeszcze raz.Nie sugeruj sie do końca temperaturą, testami itd bo usg jest najbardziej wiarygodne. W sprawie badania nasienia wg mnie jeet to konieczna procedura, mój gin wysłał emka na badania od razu jak do niego trafiłam czyli po pół roku bezowocnych starań a miesiac później mnie na hsg i dopiero dostałam clo, wiec wnioskuje że lekarze mają procedury i muszą się ich trzymać a przynajmniej powinni. Będzie dobrze a tymczasem działajcie i głowa do góry :*
W zeszłym cyklu miałam podobnie, przed owu były 2 pęcherzyki a po owu jeden pęcherzyk się wchłaniał - nie pękł, a drugi zniknął ale nie było ciałka, więc gin powiedziała że był pusty. @ przyszła w terminie i owu późnej nie było. Teraz też tak będzie, czuję to bo i śluz mam baaardzo niepłodny. Ale dziękuję, że próbujesz wzniecić we mnie iskierkę nadziei
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Lunaris wrote:Dziewczyny a ja trochę z innej beczki bo już dziś normalnie mam doła ((
Po owulacji (3-4) dni miałam wszystkie objawy ciąży (poza cyckami), im dalej w las tym bardziej byłam pewna że się udało. Zrobiłam 2 razy test i nawet raz betę wszystko oczywiście ujemne i przed czasem (8dpo, 11dpo). Zdawało mi się że było by widać już choćby cień cienia... a tu nic! Objawy przeszły -poza bólem brzucha, cycki jak były flaki tak dalej są... Dziś 12dpo, testowanie zaplanowałam na 8 (dzień po spodziewanym okresie) nastawiłam się już że będzie @ a tu dzisiaj (wczoraj na wieczór też) mleko w piersiach... ja chyba zwariowałam do reszty (( ktoś miał takie objawy bez ciąży? już sama nie wiem ale boje się jutro sikać i zobaczyć że to znowu moje urojenia ((
A badałaś prolaktynę? Bo płyny z piersi to za wysoka prolaktyna może być. Tak mi się obiło o uszy.Lunaris lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
summer86 wrote:Bocianiątko, tulę mocno. Wiem co czujesz, bo półtora roku temu przechodziłam to z moim ukochanym psiakiem
Maja, lekarka ma dobre podejćie, że najpierw eMka Twojego wysyła na badanie nasienia. Mój gin też nie zaczyna stymulacji póki partner się nie przebada, jednak liczba cykli na CLO jest ograniczona i stymulacja nie jest obojętna dla zdrowia. Głowa do góry kochana i walczcie. W Warszawie macie dużo więcej opcji niż np. ja na prowincji.
Tak zrobię, zaciągnę go na te badania. Miałam z nim dziś porozmawiać tak głębiej na ten temat, że moja płodność woła o pomstę do nieba, ale wrócił jakiś zadowolony z pracy i rzucił się na mnie więc nie miałam sumienia psuć nastroju, a i mi się dzięki temu poprawił troszkęFlowwer, Bocianiątko lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Kochane jesteście dziewczyny moje!!! Bez Was byłoby o wiele trudniej. Przede wszystkim nie wiedziałabym co mam ze sobą zrobić. A tak poczytałam Wasze rady, wzmocniłam się Waszym wsparciem i wiem, że muszę działać a nie płakać nad rozlanym mlekiem.
Po raz setny to powtórzę. Jak ja się cieszę, że tu jestem i Was mam!Flowwer, Bocianiątko lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja84 wrote:Kochane jesteście dziewczyny moje!!! Bez Was byłoby o wiele trudniej. Przede wszystkim nie wiedziałabym co mam ze sobą zrobić. A tak poczytałam Wasze rady, wzmocniłam się Waszym wsparciem i wiem, że muszę działać a nie płakać nad rozlanym mlekiem.
Po raz setny to powtórzę. Jak ja się cieszę, że tu jestem i Was mam!
Emek też przełamie się.
Jesteś naprawdę dzielną kobietą!!!!
I nie zapominaj fasolka czeka na odpowiedni moment by pojawić się na świecie a my musimy szcześciu tylko pomóc.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄