Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ach tak, no to też jak zakupię to zacznę mierzyć sobie w pochwie od nowego cyklu
Zobaczę jak to w ogóle u mnie wygląda problem jest tylko w tym, że nie raz dziecku się coś śni i muszę wyskoczyć, no i nie raz się po prostu budzę nad ranem. Ale cóż może mimo to coś dobrego pokaże Zaraz sobie zamówię
Deneira no lepiej jak się przejdziesz mimo wszystko niech zbada czy wszystko jest ok :*
-
Offca88 wrote:ach tak, no to też jak zakupię to zacznę mierzyć sobie w pochwie od nowego cyklu
Zobaczę jak to w ogóle u mnie wygląda problem jest tylko w tym, że nie raz dziecku się coś śni i muszę wyskoczyć, no i nie raz się po prostu budzę nad ranem. Ale cóż może mimo to coś dobrego pokaże Zaraz sobie zamówię
Deneira no lepiej jak się przejdziesz mimo wszystko niech zbada czy wszystko jest ok :* -
Ja właśnie nie przywiązuję aż tak dużej wagi do godziny. Mierzę jak się obudzę pierwszy raz. Czasem to jest 5:30, czasem 7. Bo zazwyczaj właśnie jak budzę się o 5:30 i zmierzę, a potem zasnę i się obudzę o 7, to o 7 mam zaburzoną wyraźnie.
-
Offca88 wrote:Już zakupiłam sobie termometr, jak przyjdzie to prawie będzie nowy cykl
No ja też się budzę zwłaszcza jak mąż ma na rano.
Deneira, jakby owu była nawet tego 27 to i tak miałabyś szansę na dzidziusia. -
Almanah wrote:Ja właśnie nie przywiązuję aż tak dużej wagi do godziny. Mierzę jak się obudzę pierwszy raz. Czasem to jest 5:30, czasem 7. Bo zazwyczaj właśnie jak budzę się o 5:30 i zmierzę, a potem zasnę i się obudzę o 7, to o 7 mam zaburzoną wyraźnie.
-
Ja mierzyłam zawsze w pochwie tak plus minus koło 7 bo tak mi się dziecko budzi;) A wcześniej to miałam budzik ustawiony mierzyłam zawsze o tej samej i jak coś to dalej w kime.
A wogole to sie czuje mega na okres... Chociaż nibny jeszcze daleko a ja latam i sprawdzam czy nic nie mam na gatkach26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
kredkaczarna wrote:Ja mierzyłam zawsze w pochwie tak plus minus koło 7 bo tak mi się dziecko budzi;) A wcześniej to miałam budzik ustawiony mierzyłam zawsze o tej samej i jak coś to dalej w kime.
A wogole to sie czuje mega na okres... Chociaż nibny jeszcze daleko a ja latam i sprawdzam czy nic nie mam na gatkach -
Almanah wrote:Ja właśnie nie przywiązuję aż tak dużej wagi do godziny. Mierzę jak się obudzę pierwszy raz. Czasem to jest 5:30, czasem 7. Bo zazwyczaj właśnie jak budzę się o 5:30 i zmierzę, a potem zasnę i się obudzę o 7, to o 7 mam zaburzoną wyraźnie.
-
kredkaczarna wrote:Ja mierzyłam zawsze w pochwie tak plus minus koło 7 bo tak mi się dziecko budzi;) A wcześniej to miałam budzik ustawiony mierzyłam zawsze o tej samej i jak coś to dalej w kime.
A wogole to sie czuje mega na okres... Chociaż nibny jeszcze daleko a ja latam i sprawdzam czy nic nie mam na gatkach
-
Offca88 wrote:Na dziewczynkę to trzeba by 3 dni przed owu, a na chłopca w owu, dzień przed lub własnie dzień po jak u Ciebie
Problem z przeżywalnością plemników bo podobno 3 dni to mało u kogo daja rade a co dopiero 7 dni jak piszą gdzieniegdzie26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.