Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe staraczki :)
Odpowiedz

Majowe staraczki :)

Oceń ten wątek:
  • Almanah Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to nic. Pozostaje ci czekać do wizyty u gina, może on ci wyjaśni o co chodzi. Bo ja tu widzę owu koło 27, albo 32. :D 32 jednak by chyba było lepiej. :P

Alicja | 24 l | 11 cs
    I will try to find a little more good in me to give to you.
    9tZNp1.pnghftpp2.png
  • Deneira Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    32? Hahah wtedy kiedy powinnam dostac @ ;) juz słyszałam takie historie hHah

• Offca88 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie Deneira jak się temu przyjrzeć to owu wychodzi jakby po tym skoku. Masakra, tak by Ci się cykl całkiem zmienił?

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba sobie jednak kupie ten termometr owulacyjny. Bo kurcze może ja po prostu źle celuję. A gdzie Wy kochane mierzycie sobie tę temperaturę? W pochwie czy oralnie?

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Deneira Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pochwie. Kurcze jakas masakra. Ja nie wiem czemu tak wszystko mi sie rozjechalo. Jakby nie patrzec oby to był rozjechane cykl tylko i do gin pojde na stowe

• Almanah Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też w pochwie. Czytałam, że w ustach daje zaburzony pomiar czasem.

Alicja | 24 l | 11 cs
    9tZNp1.pnghftpp2.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ach tak, no to też jak zakupię to zacznę mierzyć sobie w pochwie od nowego cyklu :)
    Zobaczę jak to w ogóle u mnie wygląda :) problem jest tylko w tym, że nie raz dziecku się coś śni i muszę wyskoczyć, no i nie raz się po prostu budzę nad ranem. Ale cóż może mimo to coś dobrego pokaże :) Zaraz sobie zamówię :)

Deneira no lepiej jak się przejdziesz mimo wszystko niech zbada czy wszystko jest ok :*

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Deneira Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle ze 32 jest mniej prawdopodobny. Pamietam ze wlasnie do tego skoku temp w 27 bardzo bolały mnie jajniki. Potem sie uspokoiły.

• Deneira Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    ach tak, no to też jak zakupię to zacznę mierzyć sobie w pochwie od nowego cyklu :)
    Zobaczę jak to w ogóle u mnie wygląda :) problem jest tylko w tym, że nie raz dziecku się coś śni i muszę wyskoczyć, no i nie raz się po prostu budzę nad ranem. Ale cóż może mimo to coś dobrego pokaże :) Zaraz sobie zamówię :)

Deneira no lepiej jak się przejdziesz mimo wszystko niech zbada czy wszystko jest ok :*
    Mnie codziennie maz budzi godzine przed mierzeniem temp. I Lbo usne albo nie. Trudno. Nic nie poradzę.

• Offca88 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już zakupiłam sobie termometr, jak przyjdzie to prawie będzie nowy cykl :D

No ja też się budzę zwłaszcza jak mąż ma na rano.

Deneira, jakby owu była nawet tego 27 to i tak miałabyś szansę na dzidziusia.

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Almanah Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie nie przywiązuję aż tak dużej wagi do godziny. Mierzę jak się obudzę pierwszy raz. Czasem to jest 5:30, czasem 7. Bo zazwyczaj właśnie jak budzę się o 5:30 i zmierzę, a potem zasnę i się obudzę o 7, to o 7 mam zaburzoną wyraźnie.

Alicja | 24 l | 11 cs
    9tZNp1.pnghftpp2.png
  • Deneira Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    Już zakupiłam sobie termometr, jak przyjdzie to prawie będzie nowy cykl :D

No ja też się budzę zwłaszcza jak mąż ma na rano.

Deneira, jakby owu była nawet tego 27 to i tak miałabyś szansę na dzidziusia.
    Raczej znikome :/ a w rodzinkę mojego męża same chłopy sie do tego rodzą wiec raczej plemniki na dIewczynke maja słabe.

• Deneira Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Almanah wrote:
    Ja właśnie nie przywiązuję aż tak dużej wagi do godziny. Mierzę jak się obudzę pierwszy raz. Czasem to jest 5:30, czasem 7. Bo zazwyczaj właśnie jak budzę się o 5:30 i zmierzę, a potem zasnę i się obudzę o 7, to o 7 mam zaburzoną wyraźnie.
    Ja o6 mierze

• kredkaczarna Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mierzyłam zawsze w pochwie tak plus minus koło 7 bo tak mi się dziecko budzi;) A wcześniej to miałam budzik ustawiony mierzyłam zawsze o tej samej i jak coś to dalej w kime.

A wogole to sie czuje mega na okres... Chociaż nibny jeszcze daleko a ja latam i sprawdzam czy nic nie mam na gatkach :/

26.09.2014 Aluś :*
    Aniołek [*] Listopad 2015r.
    ckai3e3kdf77majo.png
  • Deneira Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kredkaczarna wrote:
    Ja mierzyłam zawsze w pochwie tak plus minus koło 7 bo tak mi się dziecko budzi;) A wcześniej to miałam budzik ustawiony mierzyłam zawsze o tej samej i jak coś to dalej w kime.

A wogole to sie czuje mega na okres... Chociaż nibny jeszcze daleko a ja latam i sprawdzam czy nic nie mam na gatkach :/
    To dobry objaw ;)

• Offca88 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Almanah wrote:
    Hm no ja wstaję dosyć późno ogólnie bo około 8:D A jak idę do pracy to o 6 więc duża różnica.

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira wrote:
    Raczej znikome :/ a w rodzinkę mojego męża same chłopy sie do tego rodzą wiec raczej plemniki na dIewczynke maja słabe.
    Na dziewczynkę to trzeba by 3 dni przed owu, a na chłopca w owu, dzień przed lub własnie dzień po jak u Ciebie ;)

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kredkaczarna wrote:

Ja też sie tak czuję, mam też takie bóle miesiączkowe non stop. Mierzi mnie tam i mierzi.

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • kredkaczarna Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    Na dziewczynkę to trzeba by 3 dni przed owu, a na chłopca w owu, dzień przed lub własnie dzień po jak u Ciebie ;)

Problem z przeżywalnością plemników bo podobno 3 dni to mało u kogo daja rade :P a co dopiero 7 dni jak piszą gdzieniegdzie :D

26.09.2014 Aluś :*
    Aniołek [*] Listopad 2015r.
    ckai3e3kdf77majo.png
  • Deneira Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien po owu tez jest szansa? Chyba w moim wieku mniej hahah

‹‹ 11 12 13 14 15 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ