Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOd lutego mam już 2 lekarza od niepłodności. Pierwszego nie zainteresowały moje plamienia, skierował na hsg, tarczycę, prolaktynę i chlamydię. Badania oczywiście ok. Zaproponował inseminację. Na kolejnej wizycie trafiłam na innego lekarza ponieważ pierwszy był chory. I oczywiście cała historia od nowa. Po wywiadzie powiedział, że to na pewno problem z zagnieżdżeniem. Chodzę na nfz do lekarzy, czasami mam wrażenie, że tracę czas, ale z drugiej strony nie mamy kasy na prywatne wizyty, bo mamy mieszkanie do wykończenia. Jakoś nie mogę zaufać lekarzowi bo mimo dobrych wyników ciąży brak tak długo..
-
Offca88 wrote:Ja nie raz pod koniec cyklu miewam nie raz lekko żółtawe, u mnie to akurat nie było nic złego. Wybierasz się do gina?
-
Dziewczyny wiecie co, to tak nie do końca kasa świadczy o lekarzu, znam wielu specjalistów świetnych na NFZ , myślę, że i paproki znajdą się za kasę . A taki więcej zleci bo wiadomo też liczy się kasa. Może popatrz na opinie w internecie, czasami jeden lekarz a przyjmuje i na NFZ i prywatnie
-
Chyba się do was przeniosę. Bo w końcu ten cykl idzie w diabły.
Deneira, u ciebie ciężko cokolwiek powiedzieć, tak szczerze mówiąc. 27 dc miałaś spadek, potem w sumie temperatura była na tym samym poziomie co przed spadkiem, więc nie wiem czy można mówić o skoku. Potem 32 dc prawdziwy skok. I ciężko w sumie ocenić kiedy mogła być ta owu. Na to by musiał spojrzeć chyba ktoś bardziej oświadczony niż ja. A jakbyś tą ignorowaną temp odznaczyła, to może OF pokaże coś ciekawego? -
Almanah wrote:Chyba się do was przeniosę. Bo w końcu ten cykl idzie w diabły.
Deneira, u ciebie ciężko cokolwiek powiedzieć, tak szczerze mówiąc. 27 dc miałaś spadek, potem w sumie temperatura była na tym samym poziomie co przed spadkiem, więc nie wiem czy można mówić o skoku. Potem 32 dc prawdziwy skok. I ciężko w sumie ocenić kiedy mogła być ta owu. Na to by musiał spojrzeć chyba ktoś bardziej oświadczony niż ja. A jakbyś tą ignorowaną temp odznaczyła, to może OF pokaże coś ciekawego?