Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Goście poszli, a ja padam na twarz. Ale chyba się przejdę do sklepu po jakieś piwko i opiję sobie w samotności skończony kolejny rok życia.
Dostałam zdjęcie, na którym mam podobno stawiać pierwsze samodzielne kroki. Przynajmniej dziadek tak twierdzi. Uwielbiam dostawać takie pamiątki. Na osiemnastkę dostałam zdjęcie jak zdmuchuje jedną świeczkę w pierwsze urodziny.
Poza tym to byłam z bratanicą na plaży. Siedziała w szoku i grzebała rączką w piasku. Umie już pokazywać nos, kolanko i brzuszek, ale tylko mamusi. Ma 11 miesięcy, a już taka mądra jest. Strasznie szybko rosną te maluchy. -
Co tak słabo naprodukowalyscie ? ah weekend
Ruda jaki avatar, miód malina ! :*
My właśnie wróciliśmy ze wsi, chyba jakaś burza idzie, wieje i czarne chmurki, ajaj. Co do mojej skromnej osoby....zbadalam właśnie szyjke - nisko do tego wejście jakieś rozpulchnione, no nic...W takim razie może jutro @ i do mnie zawita... -
Matko.. To kwestia rozmiaru taka wazna juz tak wczesnie?
Ehh. Padam na twarz a dziś jeszcze do 2giej w nocy mam dyżur na parkingu na ktorym mamy auto. Padnę.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Almanah wrote:Podziel się z klasą. Chętnie się pośmiejemy.
Przychodzi Jasiu do mamy i mówi :
Już wiem dlaczego dziewczynki nie mają siusiaków.
No dlaczego? pyta mama
Bo wam odpadają!
No ale jak?
No tak znalazłem Twojego siusiaka pod łóżkiemAlmanah lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
Offca88 wrote:Kredka gratulacje ;*
Dziewczynki nie pytają ale jak była u nas koleżanka z 2 latka a ja małego przewijalam to ona chwyciła mojego małego za dyndka i pyta a cio to
HahhaaBrak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Dzieki dziewczyny:* strasznie sie boje tej bety bo przy ostatni3j ciazy przyrastala na poczatku ładnie a w 10tc okazalo sie ze sie zarodek nie rozwinal tylko teofoblast dobrze funkcjonowal (stad dobra beta) ale tak porównuje ze teraz duzo wyzsza jak ostatnio wiec oby to byly dobry znak26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.