Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kredka na pewno będzie dobrze ;*
Te pieluchy przeklęte mój nie chce i naprawdę mam problem. Próbuje ale jak grochem. Nie wyobrażam sobie 3 lata w pampersie. Samo zdjęcie pampersa nie jest takie łatwe bo sika wszędzie. Muszę się za niego zabrać. Ale jak będzie cieplej.
-
Kredka, wszystko będzie dobrze. Zobaczysz.
Dziewczyny, ja się kładę. Mój dzisiaj w Warszawie sam z kumplem na imprezę poszedł, więc wolę to przespać i nie rozmyślać co robi.
Dobranoc. :* -
No ja dziewczyny znowu sie zalamalam...nie mam siły do tego mojego mężczyzny...chciałam na spokojnie z nim pogadać o tym monitoringu, badaniach itd. I oczywiście co usłyszałam? że jestem za bardzo spieta, mam się ogarnąć i tak dużo o tym nie myśleć..stwierdził ze po tych badaniach jeszcze gorzej będę o wszystkim myśleć i narazie odradza mi na to iść. Takie mam wsparcie! Płakać się chce...taki miał być super wieczór, ja się nie odzywam, on śpi...
-
Kochane nadrobić Was od wczoraj graniczy z cudem . Mam nadzieję, że odpoczelyscie w ten słoneczny, ciepły dzień.
Marta, Betty jutro testujecie?
Wczoraj wieczorem zrobiłam jeszcze test 10 i wyszła cieniutenka kreseczka, a dziś rano 25 bobo pokazała już konkretną kreskę! Jestem w szoku, że tak szybko ciemnieje. Caly czas jednak mam wrażenie, że mam dostać okres przez ten ból brzucha... Termin okresu mam na jutro... Strasznie wszystko ciągnie i boli, już nie wspominam o kichnieciu, które myślałam, że rozerwie brzuch od środka. -
AJA_S wrote:Black życzę Ci aby to był tylko objaw początkowej ciąży :*
Martuś współczuję, ale może nie dojrzał to problemu? Daj mu jeszcze parę dni i spróbuj znów na spokojnie :* Powodzenia kochana :*