Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry. Ja dopiero wstalam... Do 2 bylam na tym parkingu wiec padlam do 9:)
Zaraz lecimy pooglądać zawody w skokach przez przeszkody bo w naszej szkole są. I trzeba instruktorce kibicować !PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
MisiaZ88 wrote:Za 4 dni. Z jednej strony wydaje mi się,że za wcześnie. No ale z drugiej 11 dpo. ehh nie wiem
To bardzo bardzo wcześnie na siekańca nasza Justyna dopiero w dniu @ miala pozytyw.Almanah lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale wczoraj się obkupiłam - oeparol, kompleks witamin dla mężulka, testy owulacyjne no i ten...4 ciążowe, bo może w końcu się przydadzą
Almanah lubi tę wiadomość
Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Misiaimis wrote:Ale wczoraj się obkupiłam - oeparol, kompleks witamin dla mężulka, testy owulacyjne no i ten...4 ciążowe, bo może w końcu się przydadzą
Wszystkie jedziemy na wiesiołku.. Oby nas nie zawiódł!
Noo... A ja juz właściwie po @.PCOS, niedoczynność, problem męski
nick nieaktualnyAlmanah wrote:Misia, musimy trenować robienie testów ciążowych, żeby ten ostatni zrobić idealnie. Taki do ramki na pamiątkę.
Tyle tu super dziewczyn, tyle par, które pragną dziecka. Nigdy tego nie zrozumiem dlaczego jedni, którzy go nie chcą, katują, nie dbają zachodzą w ciążę od razu, a Ci, którzy tak bardzo pragną męczą się latami. Sama po takim czasie widzę ile się traci przez to czekanie na 2 kreski. I jednego jestem pewna, już nigdy nie wyluzuje i nie odpuszczę. Życzę każdej z Was dzieciątka. Pamiętajcie, to tylko kwestia czasu. -
Kozisina wrote:Wszystkie jedziemy na wiesiołku.. Oby nas nie zawiódł!
Noo... A ja juz właściwie po @.
Ja też już właściwie po jedziemy równoAlmanah lubi tę wiadomość
Brak wiary w lepsze jutro... 18msc, 16cs...
16mscy, 15cs...5t0d (*)
12 mscy, 10cs...5t6d (*) -
Hej! dziękuję wam za wsparcie :*:*
Dzisiaj już trochę lepiej, przeprosił, z rana hahaha.
Co do tego monitoringu i badań stwierdziliśmy że jak będę bardzo chciała iść to pójdę, jak nie to jeszcze mogę poczekać. Sama nie wiem co mam zrobić, ale narazie dzisiaj o tym nie myślę. Temperatura znowu w górę i przecież mierze ja zawsze tak samo śluz dzisiaj jakiś zoltawy, no zobaczymy, czekam na rozwój sytuacji plany na dzisiaj - wieś mamy tylko 6 km więc blisko A wy jakie plany ? :*Almanah lubi tę wiadomość
-
U mnie 4 dzień cyklu, @ nagle zniknęła, przez noc i od 4 jak wstałam żadnych plamień nie ma. Oficjalnie kocham castagnus, bo chyba pierwszy raz od półtorej roku przeszłam przez @ bez skręcania się z bólu i wykrwawiania tydzień. Za to już mam jakieś skurcze z lewej strony, więc może być ciekawie w tym cyklu.
Jakiś ślinotok mam też. Od ostatniego dnia cyklu do wczoraj miałam Saharę w ustach, a teraz mogłabym trenować plucie do celu, amunicji by nie zabrakło.
Cholera, żeby ten wiesiołek w drugą stronę nie poszedł. -
marta95 wrote:Hej! dziękuję wam za wsparcie :*:*
Dzisiaj już trochę lepiej, przeprosił, z rana hahaha.
Co do tego monitoringu i badań stwierdziliśmy że jak będę bardzo chciała iść to pójdę, jak nie to jeszcze mogę poczekać. Sama nie wiem co mam zrobić, ale narazie dzisiaj o tym nie myślę. Temperatura znowu w górę i przecież mierze ja zawsze tak samo śluz dzisiaj jakiś zoltawy, no zobaczymy, czekam na rozwój sytuacji plany na dzisiaj - wieś mamy tylko 6 km więc blisko A wy jakie plany ? :*Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Ja na Twoim miejscu już dawno po test biegła:D ja właśnie wracam z monitoringu mamy 2 20mm pęcherzyki:) z zastrzykiem mam się wstrzymać do 23, a przynajmniej poczekać, aż na testach owu ta druga kreska zacznie być wyraźniejsza. Dzisiaj pewnie relax na świeżym powietrzu Dolina Trzech Stawów z synkiem, a wieczorem mecz.
A wy dzialajcie! Trzymam kciukasy :*