Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
innamorata88 wrote:Ja na Twoim miejscu już dawno po test biegła:D ja właśnie wracam z monitoringu mamy 2 20mm pęcherzyki:) z zastrzykiem mam się wstrzymać do 23, a przynajmniej poczekać, aż na testach owu ta druga kreska zacznie być wyraźniejsza. Dzisiaj pewnie relax na świeżym powietrzu Dolina Trzech Stawów z synkiem, a wieczorem mecz.
-
Offca88 wrote:Bardzo skąpe masz te @.
Noo. To prawda. Pierwszy dzień męczarnia. Bóle brzucha. Krwawienie... Takie ze jedna podpaska z tych mniejszych spokojnie starcza. Wczoraj z racji wyjsc i rury użyłam 2 najmniejsze tampony z czego drugi na sen usunięty na wpół czysty. Od rana na wszelki wypadek podpaska ale śladu nie ma. Takie to te moje okresy...PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
innamorata88 wrote:Ja na Twoim miejscu już dawno po test biegła:D ja właśnie wracam z monitoringu mamy 2 20mm pęcherzyki:) z zastrzykiem mam się wstrzymać do 23, a przynajmniej poczekać, aż na testach owu ta druga kreska zacznie być wyraźniejsza. Dzisiaj pewnie relax na świeżym powietrzu Dolina Trzech Stawów z synkiem, a wieczorem mecz.
6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Dzień dobry jeden dzień mnie z wami nie było a tu tyle zaległości do nadrobienia nadążyć za wami graniczy z cudem
U mnie malpa wczoraj dała mi popalić ale na szczęście dzisiaj już tylko plamienia i końcoweczka
Kredka gratuluję pięknej bety oby tak dalej pięknie przyrastala