Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
To mi dzisiaj tez nogi puchły ale myślę że to od ciepła:)
No ja miałam ten tydzień ciężki na początku śmierć sąsiada wczoraj pogrzeb i wieczorem jeszcze wizyta z małą na pogotowiu także stresu tez miałam sporo. Wiec myślę że mam małe szanse na ciążę6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Brychra... Brzmi dobrze! Albo powtórz tescik w dniu @ albo lec na betę to wszystko bedzie jasne:)PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
nick nieaktualny
-
No tak ale jakoś ten pierwszy cykl myślałam że to będzie to no bo jak inaczej by mogło być. I dupa. Wiec ten drugi cykl na początku się cieszyłam a jak przyszedł dzień sądu to straciłam nadzieje.6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
mam podobnie:) to nasz drugi cykl po stracie i jak zaczęliśmy w zeszłym cyklu to ja byłam pewna, że to ciąża - wszystko mnie bolało co powinno - czuła to w kościach jak odebrałam wynik bety to ryczałam jak bóbr, powiedziałam sobie, że koniec mierze temperaturę robię testy, ale żadnego nakręcania się, żadnego detektora ciąży
spokojnie już teraz nie mamy na to wpływu, starałyśmy się tak jak umiałyśmy, nie można mieć sobie nic do zarzucenia, dalej to już natura a ona na pewno jest przychylna i da nam zieloną kropkę kurcze no bo w końcu musi się udać a Ty będziesz wiedziała już za 30min sama jestem podekscytowana -
Czincja wrote:Była i beta wynik o 12 powinnam juz odebrać. Ale jak na złość czuje że podpaske czas założyćMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Czincja wrote:Innamorata88 a ty nie masz jeszcze wyników? Na twoje czekam bardzie niż na swoje. Z wyrażenia chyba dostane okresu jak nic.
Hehehe mendo! Że niby Twoja @ to moja wina?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Kochane robię testy od 3 dni, ze względu na temperaturę.
Na testach ciążowych wychodzi jasna, blada kreseczka. Na testach owulacyjnych 2 grube takie same kreseczki.
Trzymajcie proszę kciuki!lis87, panan12 lubią tę wiadomość