Majowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Offca88 wrote:kredka i co robiłaś?
Kozisina ale to takie jak zawsze miałaś ? Czy takie inne?
Zazwyczaj byly takie ciemne gęste plemienia brudzące wkładkę.
Patrzyłam na śluz. Kremowy, gęsty. Taki żółtawopomaranczowy. Dziś w sumie na razie mało, ale ciagle leżę. Szyjka chyba twarda. Ale ciężko powiedzieć czy wysoko.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Rudzielec91 wrote:hehe a no ja czułam że ten cykl będzie pokręcony... matko dobrze że w tym cyklu do gina
Dokladnie! To samo sobie mówię. Dobrze ze badania w nast cyklu. A on tuż tuż.Deneira lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Rudzielec91 wrote:a jeszcze PMS mnie dorwał hehe istne szaleństwo
Rozpędziłaś się dosłownie;) żeby się teraz nie zatrzymaćPCOS, niedoczynność, problem męski
Kozisina wrote:Rozpędziłaś się dosłownie;) żeby się teraz nie zatrzymać
-
Rudzielec91 wrote:wysłałam szwagierkę po test tym razem zapisała że ciążowy już jestem po @ więc powinno wyjść o każdej godzinie, jak wróci to robię bo zaczynam się schizować ;/
Koniecznie! W sumie ponoć w ciąży owulacyjne też wychodzą (tak czytałam)
A ja z paniką za każdym razem zaglądam w majtki w WC..PCOS, niedoczynność, problem męski
Offca88 wrote:Bitter a Ty byłaś już u tego lekarza?
Nie. Miałam pojechać wczoraj, ale odwołał wizytę.
W ciemno mąż podał mi Pregnyl.
Dziś jadę zobaczyć, że pewnie nie pękł. Tak jest zawsze
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
Rudzielec91 wrote:a własnie jak tam? plamienia póki co nie ma tak?
Właśnie już 2 gi dzień jest..
Na razie delikatne, bez brudzenia wkładki, tylko podbarwiony śluz.. ale jest:-(PCOS, niedoczynność, problem męski
Kozisina wrote:Właśnie już 2 gi dzień jest..
Na razie delikatne, bez brudzenia wkładki, tylko podbarwiony śluz.. ale jest:-( -
a tak w ogóle to straszna jestem weszłam sobie na ten maj jakbym tu była od zawsze bo tyle znajomych dziewczyn ale jak ten cham ostatni nie przywitałam się z nowymi tak więc: bittersweetharmony,fiolk@, czikosz, Anulk88k, channah, Agula, Monia, Magdzia, Mała Kasia, Ewela, Natala, aksamitna bardzo mi miło, że mogę w tak przesympatycznym gronie przebywać mam nadzieję, że nikogo nie ominęłam starałam się fajnie, że nas tyle jest
Mała Kasia, Fiolk@ lubią tę wiadomość
-
Wiecie co.....ja chyba kolejny cykl odpuszczam. Nie bede prowadzić żadnych wykresów. Mimo iz opłaciłam abonament na 3 miesiące. Jak widać jeden cykl prawie 2 miesiące mi zjadł akuratnie ten ktory postanowiłam notować. Zrobie badania i tyle. Ostatni cykl tzn ten ......przez to mierzenie obserwowanie itp.....kazdy dzien kręcił sie wokół niego. Moze wlasnie przez to mi sie tak wydłużył i wszystko poszło na marne. Teraz powinnam miec znowu płodne a co ja mam? Kuzwa czekam na cholerna@ nadal. Zaduzo nerwów mi to zjadło. Chyba bede tutaj mniej. Jestem zmęczona jak nigdy po tym cyklu a niepowodzenie wyjątkowo boleśnie mnie dotknęło. W tym momencie nie czuje sie szczęśliwa. Musze sie chyba odciąć od tego wszystkiego. Zacząć żyć a nie czekac az zajdę w ciaze. Chyba nie o to chodzi. także tyle z mojego ostatniego optymizmu. Juz nie pamietam kiedy byłam tak zdolowana.
-
Rudzielec91 wrote:a tak w ogóle to straszna jestem weszłam sobie na ten maj jakbym tu była od zawsze bo tyle znajomych dziewczyn ale jak ten cham ostatni nie przywitałam się z nowymi tak więc: bittersweetharmony,fiolk@, czikosz, Anulk88k, channah, Agula, Monia, Magdzia, Mała Kasia, Ewela, Natala, aksamitna bardzo mi miło, że mogę w tak przesympatycznym gronie przebywać mam nadzieję, że nikogo nie ominęłam starałam się fajnie, że nas tyle jest
Hahahaha... Ja też nie ogarnęłam, że jesteś tu po raz pierwszy xDRudzielec91 lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284