Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gumisia wrote:Może komuś się przyda:
Dni po owulacji Zakres hCG inmIU/ml
10 DPO —- 5 - 50
12 DPO —- 10 - 100
14 DPO —- 20 - 200
16 DPO —- 40 - 400
18 DPO —- 70 - 800
20 DPO —- 140 - 1600
22 DPO —- 180 - 3200motylek1909, marta1987, KASIAG24, Morella, lisa, M@linka lubią tę wiadomość
-
Dla oderwania myśli, to pośmiania się https://www.youtube.com/watch?v=sGSaXPwiero&feature=youtu.be może któraś z Was już widziała, punkt widzenia kobiety i mężczyzny, trzeba obejrzeć do końca bo w połowie jest wersja faceta
(miałam sprzątać, a czekam na wyniki Gumisi ha ha)Morella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo chyba muszę prywatną szkołę założyć, bo z taką kulturą języka to każdy dyrcio mnie wyrzuci:D
Kolejna historia:
Miałam praktyki w podstawiaku. Dostałam najbardziej gangsterską klasę jaka tam była. 6B.
Dyrektorka zawsze sprawdzała jak sobie radzę i za każdym razem, jak wchodziła na lekcję, w klasie było absolutnie cicho, dzieci pięknie pisały, odrabiały albo omawiały ze mną zagadnienia. Dyrektorka była w notorycznym szoku, mój opiekun piał z radości bo dzięki mnie miał okienka w pokoju nauczycielskim, przy kawce.
Na koniec praktyk, lecę z bombonierą do dyrektorki, opiekun ze mną. Słodko, cukierkowo, wazelina płynie, obie strony w obopólnych zachwytach.
W końcu dyrektorka pyta: "dziecko, jak ty to zrobiłaś, że oni tacy spokojni byli? przecież to klasa nie do ogarnięcia".
A ja oczywiście musiałam coś na koniec odwalić i powiedziałam konspiracyjnym szeptem: "nad gazem trzymałam". ;]
Nie chcieli mnie tam zatrudnić;/motylek1909 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorella wrote:To chyba muszę prywatną szkołę założyć, bo z taką kulturą języka to każdy dyrcio mnie wyrzuci:D
Kolejna historia:
Miałam praktyki w podstawiaku. Dostałam najbardziej gangsterską klasę jaka tam była. 6B.
Dyrektorka zawsze sprawdzała jak sobie radzę i za każdym razem, jak wchodziła na lekcję, w klasie było absolutnie cicho, dzieci pięknie pisały, odrabiały albo omawiały ze mną zagadnienia. Dyrektorka była w notorycznym szoku, mój opiekun piał z radości bo dzięki mnie miał okienka w pokoju nauczycielskim, przy kawce.
Na koniec praktyk, lecę z bombonierą do dyrektorki, opiekun ze mną. Słodko, cukierkowo, wazelina płynie, obie strony w obopólnych zachwytach.
W końcu dyrektorka pyta: "dziecko, jak ty to zrobiłaś, że oni tacy spokojni byli? przecież to klasa nie do ogarnięcia".
A ja oczywiście musiałam coś na koniec odwalić i powiedziałam konspiracyjnym szeptem: "nad gazem trzymałam". ;]
Nie chcieli mnie tam zatrudnić;/ -
nick nieaktualnyMorella wrote:To chyba muszę prywatną szkołę założyć, bo z taką kulturą języka to każdy dyrcio mnie wyrzuci:D
Kolejna historia:
Nie chcieli mnie tam zatrudnić;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny