MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam z rana Jak się mierzy temp.to potem spać nie idzie ehhh Szkoda,że nie można se tak o 12 mierzyć
Nenusia no słów mi brakuje...Ja wierzę w pozytywne zakończenie tej historii
Malgonia a co było nie tak na Bali? Chodzi Ci może o widoki,krajobraz czy bardziej kłopoty z hotelem itp.? Ja tylko zdjęcia oglądałam i bardzo mi się podobało ale to tylko zdj.Natomiast mi się marzą Malediwy
P.S.dobrze,że wymęczyłaś męża-niech armia pracuje -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.
Nenusia trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie całej historii.
Bociek czekam na info czy mogę dziś bezkarnie leżeć i trzymać kciuki za betę czy muszę sprzątać...
Zjadlam już solidne śniadanie- mój debiut z mąką gryczaną naleśniki. Całkiem niezłe. Choć pierwszy jak to z mężem i naleśnikiem bywa do wy...rzucenia
Mam dziś czarny humor bo emek mi wczoraj popsuł wieczór.
Miłego dnia dziewczyny
Minie dobrze ze szef juz wie.. zawsze to lepiej wygląda i pozostałaś lojalna wobec niego -
nick nieaktualny
-
Lady Dior no wlasnie jak ogladam zdjecia to wszystkp jest ok. Generalnie Bali to wyspa na granicy katastrofy ekologicznej. Ilosc spalin w powietrzu jest taka, ze zbiera sie na wymioty. Ciagle stoisz w korku, smieci pala na ulicy. Nawet widzielusmy jak jedzenie griluja na plastikowych butelkach. Sa ladne muejsca ale ns zdjeciach nie widac jaki syf je otacza. A do tego ludzie sa jeszcze eiekszymi oszustamami niz ci z Kambodzy.
P.s. owulak już blwdszy wiec pozostaje oczekiwanie na testowanieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2018, 07:54
-
nick nieaktualnyBociek, my tu czekamy
Czarna, ty się obpohode nie martw, temperatura odczuwalna na kanarach jest zupełnie inna, nuz ta która pokazują. Tam jest praktycznie zawsze przyjemnie, a rzadko kiedy są upały...zobaczysz, będziesz zadowolonaCzrna 81, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cabrera wrote:Bociek, my tu czekamy
Czarna, ty się obpohode nie martw, temperatura odczuwalna na kanarach jest zupełnie inna, nuz ta która pokazują. Tam jest praktycznie zawsze przyjemnie, a rzadko kiedy są upały...zobaczysz, będziesz zadowolonaCzarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny