Majówka za pasem, w lutym wózek z bobasem. 🌱
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia2309 nie testowałam, mam cykle nawet 60dni i uznałam że może to poprostu kolejny stracony bezowulacyjny. Myślę że spanikowałam i może to rzeczywiście okres się uregulowal😀 czekam na @
Lawedowe trzymam kciuki za twoja ciąże, należy ci się ona jak mało komu🙌💗
Staraczki testy w dłonie cyc do przodu i do boju💚lawendowePole lubi tę wiadomość
-
miska122 wrote:Lawendowe następną wizytę mam za 2 tygodnie i mam nadzieję, że w tym czasie nie będę musiała jechać do szpitala.
Jutro masz wizytę? Trzymam ogromnie mocno kciuki za Ciebie i okruszka ✊❤️
Tak, jutro, o 9:40. Jest to podobny okres jak w poprzedniej ciąży (wtedy wizytę miałam 6+6, teraz 6+4), więc boję się przeokropnie i mam czarne myśli. Już drugi raz śniło mi się, że krwawię 😞. Chociaż to nic nie znaczy chyba, bo poprzednio śniło mi się tylko na początku, że krwawię, a przed wizytą śniło mi się pulchne dziecko.
EDIT: Jusiu ✊🍀.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2021, 08:55
Polczi5, Jusia88 lubią tę wiadomość
02.12.2022 17:32, 40+2, 3540 g., 55 cm
Tadziu z Nami ❤
01.20 - start starań
05.20, 09.20 - cb
01.21 - poronienie 7tc
06.21 - poronienie ~9tc - T22
pauza do 01.2022
03.22 - (25.03. - II kreski -> 14.04. - CRL 0,8 cm ❤, YS 0,4 cm -> 28.04. - CRL 2,22 cm -> 06.05. - CRL 4,1 cm -> 16.05. - CRL 5,73, FHR 156 -> 15.06. - 147 g. -> 24.06. - 235 g. -> 13.07. - 344 g. -> 1.08. - 522 g. chłopca -> 14.09. - 1278 g. -> 05.10. - 1761 g. -> 30.11. - 3550 g.)
PAI-1 4G homo i MTHFR 1298A>C hetero
Kariotypy ok
Siła🔹️Spokój🔹️Miłość
Bądź dumny z tego co robisz, zwłaszcza, jeśli nikt inny tego nie docenia. -
Lawendowe, matko, jak ja trzymam za ciebie kciuki... czasu mi brakło by pisać, ale jestem tu z tobą i nie mogę wytrzymać do tego jutra...! O której masz wizytę?
lawendowePole, szona lubią tę wiadomość
-
lawendowePole wrote:Życzę Tobie, aby obyło się bez szpitala ✊✊.
Tak, jutro, o 9:40. Jest to podobny okres jak w poprzedniej ciąży (wtedy wizytę miałam 6+6, teraz 6+4), więc boję się przeokropnie i mam czarne myśli. Już drugi raz śniło mi się, że krwawię 😞. Chociaż to nic nie znaczy chyba, bo poprzednio śniło mi się tylko na początku, że krwawię, a przed wizytą śniło mi się pulchne dziecko.
Jutro 9:40 nie puszczam kciuków 😘 musi być dobrze, czekam na dobre wieści ✊lawendowePole lubi tę wiadomość
-
Lawendowe, wiem, że czekasz do jutra jak na wyrok i choćbyśmy stawały na rzęsach nie zmienimy Twojego nastawienia. Pamiętaj jednak, że każda z nas w Ciebie wierzy, w Twojego kropeczka, i trzyma za Ciebie kciuki ! 😊🍀🍀✊
lawendowePole, Asia2309, Mlodamezatka, szona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny brałyście Prolutex w zastrzykach? Rano czy wieczorem?
-
Lawendowe💜💜💜, trzymam kciuki! Mam nadzieję, że jutro usłyszysz dobre wieści! Nie puszczę tych kciuków, no!!!
Salv, Miska,bardzo mi przykro z powodu krwiaków. Mam nadzieję, że będą się oczyszczać, tak, aby nie robiły grozy i wyjazdów do szpitala.
Red 🤞🤞🤞
Ja od dziś na zwolnieniu. Rozłożyło mnie.
Czekam dziś na teleporadę. Chyba dobrze zrozumiałam, że to będzie teleporada.
Nie wiem czym na własną rękę się leczyć póki co...Apap daje ulgę na chwilę.
Piękna pogoda w końcu, a ja w łóżku...eh.Red555 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymam za Was kciuki żeby te krwiaki jak najszybciej się zmniejszyły a najlepiej zniknęły i żebyście miały już spokojne ciążę :* lawendowe mam nadzieję że jutro usłyszysz same dobre wiadomości ✊✊✊ u mnie już chyba pozamiatane wczoraj robiłam betę negatywna a jutro kończę brać duphaston chyba odpuszcze :*
-
nick nieaktualny
-
Anka, ja miałam wcześniej. W tym miesiacu juz nie.
Lawendowepole - będę jutro niecierpliwie czekać na pozytywne wieści.
Ja wczoraj wzielam ten Acard i normalnie czułam, jak mi krew płynie w żyłach 😅 muszę zaraz sprawdzić cisnienie.Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Jeju chwile mnie tu nie było a tyle się dzieje.
Lawendowe, trzymam mocno kciuki za jutrzejsza wizytę. Wiem, że ciężko być dobrych myśli, ale naprawdę wierzę, że się Wam uda i maleństwo da radę 💕
Miśka, Salv za Was tez trzymam mocno kciuki! Odpoczywajcie dużo 💕
Lilou, oby to był szczęśliwy cykl 😊
pocieszylaś mnie tym, bo u mnie tez cienkie endo i wczoraj byłam na monitoringu 9dc niecałe 4mm 2/3 pecherzyki, jutro idę na kolejny i zobaczymy. Mam właśnie tez dostać estrofem i mam nadzieje, ze coś pomoże.Lilou lubi tę wiadomość
Starania od 05.2020
PCOS❌
Drożność ✔️
od 01 2021 Letrozole = co mc owu
Ovitrelle
teraz: Duphaston, Estrofem -
nick nieaktualnyKsięgowa wrote:Anka, ja miałam wcześniej. W tym miesiacu juz nie.
Lawendowepole - będę jutro niecierpliwie czekać na pozytywne wieści.
Ja wczoraj wzielam ten Acard i normalnie czułam, jak mi krew płynie w żyłach 😅 muszę zaraz sprawdzić cisnienie. -
Jusia mocne kciuki, to Twoja ostatnia prosta przed ciążą 😍✊💚
Anka, ja mam wykupiony (chyba jakoś stówa za rok). Ale czytałam kiedyś na forum ze jak się jest długo na ovu to dają jakaś zniżkę 😊Jusia88 lubi tę wiadomość
17 cs All I want for Christmas is You Baby...🎄-> marzenia się spełniły 👶💙
👱🏻♀️ kocia mama, PAI homo, VR2 hetero, mthfr oba hetero, KIRy - brak 4 z 5 implantacyjnych, Puste jajo 8+3 ❤️🩹, CB 💔, Mój Cud 💙 -
nick nieaktualnyKaro123 wrote:Jusia mocne kciuki, to Twoja ostatnia prosta przed ciążą 😍✊💚
Anka, ja mam wykupiony (chyba jakoś stówa za rok). Ale czytałam kiedyś na forum ze jak się jest długo na ovu to dają jakaś zniżkę 😊 -
anka wrote:Kurde, bo chciałam SB przedłużyć zawsze brałam na 3 miesiące płaciłam 30 zł.. a terazmi się wyświetla że za miesiąc jest 1 za 3 mięs 3 zł za 12 miesięcy jest 12 zł... Nwm czy to jakaś promocja czy jakiś błąd 🤔
Zdecydowanie promocja - bierz!anka, Karo123 lubią tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
nick nieaktualny
-
anka wrote:O kurde to biere 🙈
U mnie jest 29zl za miesiąc 😂Hashimoto + GB.
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1)