Mały gadzie, zrobię Ciebie w LISTOPADZIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfia trzymam jutro mooooocno kciuki!!!
ElfiaKsiężniczka lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
nick nieaktualny
-
Suszarka wrote:Inga jak pisze mamaginekolog zachowania sprzed terminu spodziewanej miesiączki (np. alkohol albo leki) nie mają wpływu na rozwój zarodka. Zresztą gdyby tak nie było to nie byłoby ciąż z wpadek. Dlatego ja żyję normalnie dopóki nie zobaczę II, mam ochotę napić się wina to je piję, mam ochotę na ciężki trening to go robię
Sylwia gratulacje!
Odnośnie diety i wagi to mogłabym książkę napisać. Jakieś dwa lata temu całkiem przypadkiem się wkręciłam w tematu zdrowego odżywiania i sportu. Nadal regularnie jem i dużo ćwiczę (4 razy w tygodniu to minimum). Niestety u mnie problemem jest to że zawsze byłam grubym dzieckiem (schudłam dopiero w gimnazjum), z którego się wyśmiewano i nadal mi to siedzi w głowie mimo że mam 27 lat 🙈 teraz waże jakieś 68-69 kg i mam taką budowę ciała, że noszę rozmiar 36, co mi nie przeszkadza w tym żeby ciągle się w sobie dopatrywać niedoskonałości. No ale oby tylko takie problemu były na świecie jak niezadowolenie że swojego wyglądu 😂😂 w każdym razie jeśli macie problemy ze zrzuceniem wagi a chciałbyście to zrobić to polecam konsultację z kimś ogarniętym, czasem się okazuje że decyduje jakiś jeden prosty błąd żywieniowy albo treningowy.
Same here! Za dużo dobrego wina i kalwadosu w tej Normandii
moni05, Sasanka55., ElfiaKsiężniczka lubią tę wiadomość
-
Sasanko co prawda nietrzymanie moczu mnie ominelo, ale skurczy dostaje od kazdego ruchu bardziej zwawego wuec prosze uprzedzac
Ciezko mi w to uwierzyc ale 85% planu zostalo wykonane. Na jutro zostalo zaakrylowanie listwe przypodlogowych, podmalowanie przy lampie sufitu bo ciut nam sie gips sypnal przy kablu od lampy, zamontowanie mojego wypsionego abazuru (Frez tez sie bronilam, ale to plastik i mozna w calosci wsadzic pod prysznic) i rozstawienue mebli we wlasciwe miejsca. I oczywiscie jakies dekoracje jak zaslonki i potem poumieszczanie rzeczy w szafach itp, ale ogolnie to juz jest prawie koniec
Co prawda dalej nie mozna sie w mieszkaniu ruszyc ale swiadomosc ze to juz chwila moment sprawia, ze od razu mi lepiej i nawet pyl drewniany nie gryzie tak mocno
Ide pod prysznic, bede ostroznaMonikA_89!, moni05, Madziandzia, Daniela, Ania_85_, Sasanka55., aeiouy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfia masz moje duchowe wsparcie. Bardzo bym chciała żeby tobie się udało.. myślę o Tobie, wspomnę o tobie jutro może góra w końcu się zlituje i da ci upragniona dzidzie !
Też uwielbiam święta, rok temu było ciężko ale obiecałam sobie,że te święta będą z lepszym nastawieniem . A i zajde w ciążę w grudniu tak postanowiłam ! 😌ElfiaKsiężniczka, Madziandzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfia, kciuków moc :* ✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊
Malgonia, ElfiaKsiężniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Elfia, od rana o tobie myślę. Mocno trzymam kciuki! ✊✊✊✊🍀
ElfiaKsiężniczka lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny