Mały gadzie, zrobię Ciebie w LISTOPADZIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Szona no to do boju wojowniczko!
Maria ✊
Kittinko jestem dzisiaj z Tobą całym serduszkiem...
Ochmanko jak u Ciebie?
Sasanko nie rób sobie jaj i wracaaaaaj! Nie pamiętasz że ten rok będzie nasz? Mamy jeszczw trochę czasu :*szona lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Elfia, wizyta jutro o 8:45, wyszło elegancko - będę w 3 dc.
Maria, bardzo mi się podoba to, co napisałaś o sobie. Otóż to! My czasami naprawdę wyszukujemy w sobie niestworzone rzeczy. Piękna owulacja, ciałko żółte, ładne endo i wielki PMS... mmmmhhhhhhmmmmmmmm 🤔✊✊MagdalenaMaria2, Salome, Madziandzia, aeiouy, ElfiaKsiężniczka lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj z czystej ciekawości - no dobra z niecierpliwosci powtórzyłam bete 😂
Wyniki do 15 maja być, a wizyta dopiero za 6 dni 😱
Czas się mega dłuży 😂
Dobrze, że jest to forum bo pizdzielca idzie dostac 😂MagdalenaMaria2, Salome, szona, Pati96, Irola, Misiaa, agge, syllwia91, Ania_85_, aeiouy, Ochmanka, Madziandzia, Malinaa90, Malgonia lubią tę wiadomość
-
Mildred wrote:To dobrze że jest okres...
A twoja tobiel to już przeszłość ! Zobaczysz.
Mam takie pytanie z innej beczki, chce kupić testy a już sama nie wiem jakie. Nordy dają dziwne kreski, facelle to porażka, może bobo test a jest ich tyle na rynku że nie wiadomo który to ten bobo..
Co polecacie..
Mildred, ja lubię Bobo. Wiem, że niektórych oszukał - ale zastanawiam się czy to na pewno oszustwo czy ultra niskie wyłapane bety. Ten test pokazał mi mojego kropka 2 dni przed terminem @ i mam sentyment. Nord też następnego dnia wyszedł pozytywny, ale bardzo delikatnie. Nord nigdy mnie nie oszukał. Facelle nie lubię. Ogólnie strumieniowych nie lubię. A teraz kupiłam Nordy, Bobka i jakieś nołnejmy z Auchan. A tak, na spróbowanie
A i tak pozytywa wysikam na zaczarowanym Nordzie od Ani
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2019, 11:27
Ania_85_, Ochmanka, Madziandzia, Mildred lubią tę wiadomość
-
Kittinka83 wrote:Dziękuję Wam za kciuki.
Mój Malutki Dzidziuś odszedł w 8 tc.
Jutro o 7.30 mam się stawić na zabieg w szpitalu.
Nie ma tu już dla mnie miejsca. Dziękuję Wam za te chwile z Wami spędzone. Nie ustanę w modlitwach za Wasze szczęsliwe ciąże i zdrowe dzidziusie.
Szono, wykreśl mnie z listy koszarowej, dziś rano dosięgnęła mnie kula, która roztrzaskała moje serce na milion kawałków. Muszę je teraz trochę posklejać dla moich starszaków, ale już nigdy nie będzie takie samo.
Walczcie! -
Wczoraj wieczorem Szczesliwa Mamusia zwolniła swój brzuszek, a ja dziś melduję się z ciążą donoszoną, więc do kilku tygodni też zwalniam swój
Dorota1989, szona, malamisia, Gosiek1993, Pati96, MagdalenaMaria2, Irvine90, Suszarka, Izape_91, frezyjciada, Salome, Iseko, moyeu, aeiouy, Ochmanka, Madziandzia, Mildred, syllwia91, MonikA_89!, Ona-na-na, Malinaa90, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Kittinko tak strasznie mi przykro ((((((( nie mogę w to uwierzyć, życie jest takie niesprawiedliwe Przeraża mnie to, że to szczęście jest taki ulotne ( Trzymaj się jakoś... Daj znać po zabiegu, tak mocno Cię tulę ((Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
szona wrote:Mildred, ja lubię Bobo. Wiem, że niektórych oszukał - ale zastanawiam się czy to na pewno oszustwo czy ultra niskie wyłapane bety. Ten test pokazał mi mojego kropka 2 dni przed terminem @ i mam sentyment. Nord też następnego dnia wyszedł pozytywny, ale bardzo delikatnie. Nord nigdy mnie nie oszukał. Facelle nie lubię. Ogólnie strumieniowych nie lubię. A teraz kupiłam Nordy, Bobka i jakieś nołnejmy z Auchan. A tak, na spróbowanie
A i tak pozytywa wysikam na zaczarowanym Nordzie od Ani
Jak dla mnie to też albo bobki albo nordy. Bobek mi pokazał nawet biochema, gdzie beta niby była ujemna, a na drugi dzień urosła, więc może faktycznie to nie jest do końca z tym, że oszukują. Często wychodzą evapy, ale napewno nie w przepisowym czasie i nie różowe.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyKitinka niech ten mały aniołek uprosi dla mamy spokój ducha.... Tule mocno i pamiętaj, że tutaj nie tylko cieszymy się radościami, ale dzielimy smutki i zmartwienia. Jesteśmy tutaj i będziemy, zawsze :*
Szona no to wio! Ku chwale ojczyzny!
Szczęśliwa Mamusia brawo! Czekamy na relację porodową i poporodową!
To może Szonka z okazji rozpoczęcia tego cyklu przejmie brzuszek?
My nadal w szpitalu. Ale jest ok, młody to tutaj jest jak na jakiś dopalaczach normalnie. W życiu bym nie powiedziała, że dziecko w tydzień po operacji będzie w takim stanie to raz, a dwa będzie miało AŻ tyle energii. Ja jestem po prostu zmęczona, bo jestem z nim sama non stop. Mój organizm nie miał jeszcze gdzie i jak odreagować tych wszystkich emocji, a jeszcze doszło zmęczenie, niewyspanie i tak o. Kawa mnie ratuje 😅 swoją drogą zdzierstwo! 8 zl za kawę z mlekiem! Miałam kupić sobie do parzenia, ale tutaj jest tak paskudna woda i taki zakamieniony czajnik, że nawet herbata jest paskudna.szona lubi tę wiadomość
-
Madziandzia wrote:Czy któraś faszerowała eMka Extra spermem?
Lekarz zalecił suplementy, wypisał trzy do wyboru profertil, fertilman plus i właśnie extra sperm. Zamówiłam mu ten ostatni.
Jak ja kocham zadaniowosc facetów. Przypominajki poustawiane na osłonę, na antybiotyki, na witaminy. Posegregowane wszystko w pillboxie. Czuję, że droga będzie bardziej wyboista niż zakładaliśmy przy rozpoczęciu starań, ale damy radęMagdalenaMaria2, Ochmanka, Madziandzia, Ania_85_ lubią tę wiadomość
30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
frezyjciada wrote:Kitinka niech ten mały aniołek uprosi dla mamy spokój ducha.... Tule mocno i pamiętaj, że tutaj nie tylko cieszymy się radościami, ale dzielimy smutki i zmartwienia. Jesteśmy tutaj i będziemy, zawsze :*
Szona no to wio! Ku chwale ojczyzny!
Szczęśliwa Mamusia brawo! Czekamy na relację porodową i poporodową!
To może Szonka z okazji rozpoczęcia tego cyklu przejmie brzuszek?
My nadal w szpitalu. Ale jest ok, młody to tutaj jest jak na jakiś dopalaczach normalnie. W życiu bym nie powiedziała, że dziecko w tydzień po operacji będzie w takim stanie to raz, a dwa będzie miało AŻ tyle energii. Ja jestem po prostu zmęczona, bo jestem z nim sama non stop. Mój organizm nie miał jeszcze gdzie i jak odreagować tych wszystkich emocji, a jeszcze doszło zmęczenie, niewyspanie i tak o. Kawa mnie ratuje 😅 swoją drogą zdzierstwo! 8 zl za kawę z mlekiem! Miałam kupić sobie do parzenia, ale tutaj jest tak paskudna woda i taki zakamieniony czajnik, że nawet herbata jest paskudna.
Jesteście super dzielni! Cieszę się, że Florek tak sprawnie wraca do sił. No i mam nadzieję, że i Tobie uda się w końcu trochę odetchnąć choć na razie to pewnie mission impossible. Dobrze, że najgorsze za Wami! Bo za Wami, prawda? 🙏
-
Oooo szczęśliwa wypakowana? Super! Gratki Mamusiu😚
Madziandzia jestem sto lat do tyłu ale doczytałam o wynikach emka. Teraz jeszcze bardziej mnie ciekawi co lekarz powiedziałby na mojego orła. Kciukiiii!!
Frez moja obsesja na punkcie kamienia w czajniku chyba by mi nie pozwoliła pić kawy z takiej wody. Chociaż pracując w terenie już z różnych źródeł "jadło się i piło"😋
Szonka kciukasy nad kciukasy za jutrzejszą wizytę! Mocno wierzę że listopad to Twój czas.😅✊✊
Maria bardzo pozytywne nastawienie! Podoba mi sie😎
Ja dziś teoretycznie jestem 2dpo ale nie wiem co tam było ciekawego bo dziś dalej mocno czuję jajniki. Jak @ się zachowa kulturalnie to będę na wizytę w 2dc.
A! Ma któraś na zbyciu dosłownie kilka tabletek euthyroxu? Biore teraz 75 ale może być 50 albo 100 to sobie podzielę. Zabraknie mi do wizyty chyba z 5 dawek a mocno nie po drodze mi do rodzinnego w najbliższych dniach.Salome, Madziandzia, szona lubią tę wiadomość
-
Ochmanka wrote:Oooo szczęśliwa wypakowana? Super! Gratki Mamusiu😚
Madziandzia jestem sto lat do tyłu ale doczytałam o wynikach emka. Teraz jeszcze bardziej mnie ciekawi co lekarz powiedziałby na mojego orła. Kciukiiii!!
Frez moja obsesja na punkcie kamienia w czajniku chyba by mi nie pozwoliła pić kawy z takiej wody. Chociaż pracując w terenie już z różnych źródeł "jadło się i piło"😋
Szonka kciukasy nad kciukasy za jutrzejszą wizytę! Mocno wierzę że listopad to Twój czas.😅✊✊
Maria bardzo pozytywne nastawienie! Podoba mi sie😎
Ja dziś teoretycznie jestem 2dpo ale nie wiem co tam było ciekawego bo dziś dalej mocno czuję jajniki. Jak @ się zachowa kulturalnie to będę na wizytę w 2dc.
A! Ma któraś na zbyciu dosłownie kilka tabletek euthyroxu? Biore teraz 75 ale może być 50 albo 100 to sobie podzielę. Zabraknie mi do wizyty chyba z 5 dawek a mocno nie po drodze mi do rodzinnego w najbliższych dniach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2019, 16:01
Ochmanka lubi tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
Basiu ja mam 25.. mogę się podzielić tylko pisz ile byś potrzebowała to zobaczę czy będę tyle miała
Ochmanka lubi tę wiadomość
24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
IV.2019 CB
24tc...11.12.2020 córeczka👼💔
9tc... VI.2021 😇💔
05.05.2022 na świecie pojawił się CUD BARTUŚ ❤
"Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
- przypominam sobie kto mi się przygląda..." -
Kochane mam wynik 🥰
Beta 16417 wydaje się wysoka, dzisiaj 5t + 1d, 37dc 25dpo ❤
Sprawdzalam w kalkulatorze wynik miedzy tym z 24dc A dzisiejszym to przyrost 144.9% ❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2019, 16:22
Fiore, Misiaa, Suszarka, i'm_back, frezyjciada, Ona-na-na, Malinaa90, moyeu, Salome, aeiouy, Malgonia, syllwia91, MagdalenaMaria2, Gosiek1993, Madziandzia, MonikA_89!, Ochmanka, Madlene28, Iseko, szona, Ania_85_, agge lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zajsonek bardzo się cieszę! ❤️
Ja niestety nie mam dobrych wieści.. Beta dzisiaj 5,20, progesteron spadł na 1. Lekarz pisał, że to bardzo wczesna ciąża biochemiczna mogła być. Mam czekac na krwawienie.
Dziękuję Wam za wsparcie! ❤️
PCOS
Starania - 01.2019
Czerwiec 2019 - usunięty polip trzonu macicy
1 cs z letrozolem ovu 12 dc
11.2019 - ciąża biochemiczna
2 cs z letrozolem ovu 15 dc
5.12 II 🙏❤️
"I wzywaj mnie w dniu niedoli, ja cię wybawie a ty Mnie uwielbisz" Ps. 50:15 -
Irola wrote:Zajsonek bardzo się cieszę! ❤️
Ja niestety nie mam dobrych wieści.. Beta dzisiaj 5,20, progesteron spadł na 1. Lekarz pisał, że to bardzo wczesna ciąża biochemiczna mogła być. Mam czekac na krwawienie.
Dziękuję Wam za wsparcie! ❤️
Przeżywałam 3 miesiące temu to samo. Bardzo ci współczuję. Ciężkie to przeżycia, ale najczęściej ciąża biochemiczna to zły zlepek komórek więc to w jakiś sposób okropna selekcja naturalna ale potrzeba niestety.
Tule cię mocno! Oby szybko się udało zajść w zdrowa twarda ciążę.
Irola lubi tę wiadomość