MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kargo31 wrote:Dzięki Dziewczyny! Mam nadzieję, że uda mi się zrobić badania w tym cyklu...
Edit: na stronie Invimedu w opisie AMH jest, że można zrobić w dowolnym dniu cyklu.
W teorii tak a w praktyce jak masz niskie wartości AMH to w 15 dc czy później wyjedzie jeszcze niżej więc szkoda w tym momencie kasy. Na " z pomocą medyczną " jest temat AMH , poczytaj.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:W teorii tak a w praktyce jak masz niskie wartości AMH to w 15 dc czy później wyjedzie jeszcze niżej więc szkoda w tym momencie kasy. Na " z pomocą medyczną " jest temat AMH , poczytaj.
Dzięki Przewaliłam już pół neta, mamę ginekolog i teraz sprawdzam na forum. Jednak będę musiała odłożyć te badanie do przyszłego cyklu Ale w tym mam kontrole tsh, kwas foliowy, żelazo i jakieś inne cuda od neurologa, akurat tez się przydadzą u gina, więc zawsze to coś. Ni ma to jak leczenie "prawie na cito" na dwa fronty... wysiadam już*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny przepraszam ze jak tak z doskoku.... ale właśnie siknelam
......... 21 marca dokładnie pierwszy dzień wiosny jak rok temu......lamka, Bajkaaa, blue00, summer86, Koteczka82 lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata - udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Phnappy wrote:Dziewczyny przepraszam ze jak tak z doskoku.... ale właśnie siknelam
......... 21 marca dokładnie pierwszy dzień wiosny jak rok temu......
...i??? -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c9a83169c32.jpg
Siwulec, Anaaa90, Sanka, Meśka, nenusia, JuicyB, Yoselyn82, Luna1993, Malgonia, Malwas, KateHawke, by7mistake, Frelcia, Lunaris, ANkaG, Minie Black, Kargo31, Jeżowa, Lucia88, Jedna_z_Wielu, lamka, MaryAnn, Bajkaaa, Bocianiątko, Flowwer, Angelika83, Morusek, Czrna 81, Karma88, Barbarka1984, Emiilka, blue00, summer86, moyeu, Kaczorka, malka, Koteczka82, problemik lubią tę wiadomość
Phnappy wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c9a83169c32.jpg
ELEGANCKO !!!! gratulacje -
Miałam sikać pojutrze (u mnie jest teraz 6 rano)... Jestem w stanach, służbowo... sama rety nie wiem trochę co robić... cała się trzęsę... nie wiem czy wysłać mojemu zdjęcie czy czekać z niespodzianką jak wrócę... jeszcze to może być biochem
To trochę niesamowite, że dokładnie w ten sam dzień co w poprzedniej ciąży wysikałam dwie kreski...
Naprawdę Was przepraszam, że wpadam z tymi dwoma krechami... wiem, że nenusia dzisiaj zobaczyła biel a były duże nadzieje...MOJE lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Pharnapy daj spokój, my tu tylko czekamy na takie wieści.
Bo rewelacja po prostu.
Słuchajcie ja tak bym się też na wasze kciuki chętnie załapała, a ze śluz jest, szyjka otwarta jakbym rodzić miała to olewam że temperatura jakaś dziwna wracam do domu i gwałcę męża. Trzymajcie za niego kciukinenusia, KateHawke, lamka, Bajkaaa, Emiilka, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Jestem naprawdę przerażona betę oczywiście najwcześniej w poniedziałek zrobię... mam jeszcze jeden test to zrobię w piątek i zobaczę czy jest ciemniejszy...
Z objawów - to nic szczególnego wczoraj tylko mnie mdliło cały czas, poszłam spać popołudniu, ale zwaliłam to na tłuste amerykańskie śniadanie.
nick nieaktualnyMałgonia wykorzystaj go porządnie, temp nie zawsze się sprawdza. Owocnych seksow i prezentu wielkanocnego :*
Phnappy cudownie spokojnie powtórz test sobie w piątek, spróbuj się nie martw na zapas. To, że się udało akurat w ten sam dzień może świadczyć tylko o tym, że tym razem wszystko będzie dobrze !Phnappy lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Pharnapy daj spokój, my tu tylko czekamy na takie wieści.
Bo rewelacja po prostu.
Słuchajcie ja tak bym się też na wasze kciuki chętnie załapała, a ze śluz jest, szyjka otwarta jakbym rodzić miała to olewam że temperatura jakaś dziwna wracam do domu i gwałcę męża. Trzymajcie za niego kciukiMalgonia lubi tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Malwas wrote:Piękna kreseczka . A nie chcesz zrobić bety jutro?
Kochana jestem w stanach i to z pół obcymi ludźmi z pracy... na dużej konferencji...
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane