MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malwas wrote:A zawsze Ci wychodzi owulak? Jeśli tak, no to pozostaje czekać cierpliwie i sikać i ruchać . Ja np. mam tak zachwianą równowagę hormonalną, że nigdy mi nie wychodziły, owulację musiałam mieć po stymulacji z monitoringiem, no ale co tu porównywać. Ja myślę, że jeszcze będziesz miała owulkę w tym cyklu i dopiero teraz Ci się zaczyna okres płodny . Kciuki!
Z tymi owulakami to tak rożnie bywa. wcześniej sikałam na domowe laboratorium i nigdy mi nie wychodziły. potem przerzuciłam się na rossmannowe i od razu przy pozytywie zaszłam w ciążę. robiłam te rossmanowe w cyklu minionym to miałam bardzo wyraźne krechy a teraz testy są niemal białe (z tego samego pudełeczka wiec nawet ta sama seria). Gdyby ten cykl miał być taki jak przed ciąża to dziś lub jutro powinnam być ten dzień na serduszkowanie. Zazwyczaj owulację miałam w pierwszym dniu gdzie pojawiał się śluz "bezpłodny" więc mam nadzieję, że mnie maż dziś nie zawiedzie. A jak będzie już po owulacji to go wyślę na badania prostaty, bo już mi ręce opadają do niego.
Nenusia, nie zostaje nic jak poczekać do weekendu i znów zatestować
Ja tam sikańcom tak na 100% nie wierzę.
Moje - Twój wykresik to piękny chciałabym żeby mi dzis po seksie tak tak poszybowała temperaturaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2018, 09:51
-
Nenusia Przykro mi...
Frelcia może warto spróbować? Widze, że M zaplanował juz wszytko
U mnie w rodzinie to bardzo częste sytuacje, że różnice pokoleń się pozacierały. Mam kuzyna w tym samym wieku co ciocię, a prawnuki są starsze od wnuków. połowa mówi do siebie po imieniu, bo by tego nie ogarnął jużnenusia lubi tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynenusia wrote:Dziewczyny może głupie pytanie jak co to wybaczcie.. Czy któraś z Was wie co może powiedzieć badanie CRP?
Przykro mi że dziś biel.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2018, 09:54
-
nenusia wrote:Dziewczyny może głupie pytanie jak co to wybaczcie.. Czy któraś z Was wie co może powiedzieć badanie CRP?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
Chciałam się was poradzić, jestem w trakcie leczenia ureaplasmy, mój emek wraca na święta do domu i też mam dla niego zestaw doxycyliny, lekarka powiedziała żeby nie uprawiać seksu podczas leczenia aż do momentu ponownego wymazu. Czyli seks z gumką też odpada ?
Wiadomo że jeśli trzeba to się powstrzymamy ale ja ostatnio miesiąc temu mojego męża widziałam i mam ochotę się na niego rzucićSzczęśliwa mama Szymonka 2008 r.
AMH 1,62
Endometrioza 3 stopień
8.12 2016 - 1 IUI • 2.02 2 IUI •
Maj 2020 Angelius ,startujemy z procedurą ivf -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e1467ff2afbd.jpg
Wybór należy do Was_Hope_, nenusia, Flowwer, Meśka, Bajkaaa, Kotowa, Diamond92, Lunaris, Yoselyn82, blue00, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Nenusia no qrde no
-
nick nieaktualnySiwulec ja przed 9 oddałam krew na bete poprosiłam na cito choć mam tak zabieramy dzień że nie mam czasu na stres i klikanie co 5 min! Dam znać ale jest ok buzia się cieszy raduje bo już na niebieskim alegraku krechy sa dwie
Malgonia, KateHawke, nenusia, Siwulec, Lunaris, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Tak mnie naszło... w planach na następne cykle mam HSG (czekam jeszcze na wyniki M-ka) i stymulacje lamettą. No i teraz moje pytanie. opłaca się stymulowac cykle bez drożności czy lepiej dać sobie spokój i na razie ciągnąc na naturalnych dopóki nie zrobię HSG?
Szeroko pojęte internety twierdza bardzo rożnie na ten temat, raz że nie ma sensu stymulować przed hsg, drugi raz kompletnie odwrotnie.
Bo w sumie i w jednym i w drugim podejściu jej jakiś sens i zastanawiam się jak do tego podejść teraz.*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Kargo31 wrote:Tak mnie naszło... w planach na następne cykle mam HSG (czekam jeszcze na wyniki M-ka) i stymulacje lamettą. No i teraz moje pytanie. opłaca się stymulowac cykle bez drożności czy lepiej dać sobie spokój i na razie ciągnąc na naturalnych dopóki nie zrobię HSG?
Szeroko pojęte internety twierdza bardzo rożnie na ten temat, raz że nie ma sensu stymulować przed hsg, drugi raz kompletnie odwrotnie.
Bo w sumie i w jednym i w drugim podejściu jej jakiś sens i zastanawiam się jak do tego podejść teraz.
Gdy trafiłam do Invimedu i miałam zacząć przygodę ze stymulacją to wolałam najpierw zrobić HSG i sprawdzić jajowody bo chyba bym sobie w łeb strzeliła gdy po kilku miesiącach stymulacji okazałaoby sie że wszystko na marne bo np jajowody były niedrożne. Takie moje zdanie.Kargo31 lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Siwulec wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e1467ff2afbd.jpg
Wybór należy do Was
Musiałabym przytulić kilku ludzi z pracy w tym prezesa ... wybieram więc opcję nr dwanenusia, Siwulec lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Kargo31 wrote:Tak mnie naszło... w planach na następne cykle mam HSG (czekam jeszcze na wyniki M-ka) i stymulacje lamettą. No i teraz moje pytanie. opłaca się stymulowac cykle bez drożności czy lepiej dać sobie spokój i na razie ciągnąc na naturalnych dopóki nie zrobię HSG?
Bo w sumie i w jednym i w drugim podejściu jej jakiś sens i zastanawiam się jak do tego podejść teraz.
Moje zdanie jest takie- to tak jak by się zastanawiać nad jazdą bez pasów, głosy są tu też podzielone
1.stymylacja bez HSG to rosyjska ruletka, zwłaszcza że masz tylko 2 jajowody.
2. Jakie masz AMH ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
blue, Tobie już gratulowałam gdzie indziej, ale tu też chętnie to zrobię, bo bardzo się cieszę! Gratulacje
ankaG ogromne gratulacje!
Ja dziś czekam za wynikiem drugiej bety i proszę znów o kciuki.Siwulec, Meśka, Frelcia, Bajkaaa, nenusia, Sanka, Jedna_z_Wielu, blue00, Diamond92, Flowwer, Kotowa, Malgonia, Morusek, Jeżowa, Karma88, by7mistake, KateHawke, ANkaG, Lucia88, Czrna 81, Koteczka82 lubią tę wiadomość