MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySanka wrote:Nenusia! Czekam i zaciskam kciuki!
Nadzieja, ja miałam na studiach w grupie kolegę który do dziewczyny z innej grupy mówił „ciotka”. Myślałam, że to taka jej ksywka bo wiedziałam że wcześniej chodzili do jednego LO i znali się. Ale potem mi wyjaśnił że to rzeczywiście siostra jego mamy, z tego samego rocznika byli. Co najlepsze ten chłopak miał jeszcze starszego brataSanka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nenusia wrote:Poczekam jeszcze z 15 minut i wyrzucam, ale nic się nie przebija nawet cień cienia
a jakiej firmy ten test? -
Sanka wrote:
Nadzieja, ja miałam na studiach w grupie kolegę który do dziewczyny z innej grupy mówił „ciotka”. Myślałam, że to taka jej ksywka bo wiedziałam że wcześniej chodzili do jednego LO i znali się. Ale potem mi wyjaśnił że to rzeczywiście siostra jego mamy, z tego samego rocznika byli. Co najlepsze ten chłopak miał jeszcze starszego brata
z moim synem do klasy chodzą dwie dziewczynki o tym samym nazwisku - ciotka i bratanicaSanka, nenusia lubią tę wiadomość
-
Nenusia nie tak miało być tulę mocno7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
nick nieaktualnyNie teraz to może w następny cykl.. Ja już nie mam takiego parcia po rozmowach z eMkiem. Cieszymy się trzema szczęściami , a jak będzie czwarte szczęście to super, a jak nie to się nie załamujemy. Trzeba żyć i cieszyć się tym co teraz mamy.
Ale to nie zmienia faktu, że @ mogłaby przyjść bo w poniedziałek miałam troche badań porobić, lekarz stwierdził, że za często choruje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nenusia wrote:Bobo test
no to nie czekamy na @ i mam nadzieję że test za wcześnie kiedy powinnaś nie dostać @? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nenusia to jakiś uszkodzony Bobek
-
również myślę, że póki nie ma @ jest nadzieja
nenusia lubi tę wiadomość