MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Veles - jak to się stało, że nagle tak dużo badań zrobiłaś? Mnie by nie było stać
Pisała ze za swoją kasę może robić badani a mąż da jej na chleb -
... mnie już dziś cierpliwość siada powoli ale jeszcze się hamuję... bardzo trudno się powstrzymać ale widać że brak reakcji to najlepsza reakcja
Aicha przynajmniej wiesz czemu ten kontrast wypływał -w ogóle nie mógł dostać się do szyjki ale dobrze że polip usunęli, może nie przeszkadzał by w zagnieżdżaniu ale blokował wejście. Ja swoje usuwałam w pazdzierniku. Lekarz mi powiedział że takie do 4mm nie mają wpływu na płodność większe niestety tak. Po usunięciu dalej w ciążę nie zaszłam więc odpusciłam, nawet kilka cykli przestałam monitorować. Mam nadzieję że szybko znajdą u Ciebie rozwiązanie i niebawem zajdziesz w upragnioną ciążę.Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Zapiszcie mnie na testowanie na 11.03 choć wynik znam.
Kingulla lubi tę wiadomość
"Cokolwiek zasiejesz, po jakimś czasie zbierzesz ! Twoje myśli to ziarno i od nich będą zależeć żniwa ".
21.03.2022 transfer 2AA
5 dpt 21,4 7 dpt 61,2 10 dpt 205,9 14 dpt 955 23 dpt 💗
7.06.22 prenetralne, synek
18.07.22 pierwsze ruchy 19+5
22.07.2020 20+2 waga 329g połówkowe
30.09.22 3 genetyczne 30+2 1445g
12.12.2022 40+5 56 cm, 3550 g, g.15.55 😍
02.01.2020 *IVF *ICSI MACS
15.01.2020 punkcja ❄❄ ❄
15.02.2020 transfer 3AA
6 dpt 49,5 9 dpt 181,5 11 dpt 286 13 dpt 446 16 dpt 1446 19 dpt 3893
26 dpt ❤️ 12.03.2020
18.06.2020 20+3 połówkowe- waga 385 g szczęścia 💕 będzie synek
19.06.2020 pierwsze ruchy💗
21.07.2020 25+1 waga 776 g
21.08.2020 29+5 gene 1502g
09.09.2020 waga 1944g
34+2 waga 2200, 35+2 waga 2600
09.10.2020 36+4 - 54 cm, 2620g godz 23.21 😍 -
nick nieaktualny
-
Esperanza Mia wrote:Zapiszcie mnie na testowanie na 11.03 choć wynik znam.
Tak mam nadzieję że pozytywnie odbieracie moje wpisy bo taki był zamysł
Jednak jeśli komuś np nie odpowiada że piszę to proszę napiszcie mi czy tu czy w prywatnej wiadomości uszsnuje to bo wiem że różne etapy są starania i zrozumiem -
Bajkaaa wrote:Życzę ci byś pozytywnie się zaskoczyła
Jednak jeśli komuś np nie odpowiada że piszę to proszę napiszcie mi czy tu czy w prywatnej wiadomości uszsnuje to bo wiem że różne etapy są starania i zrozumiem
Mnie cieszy każde zdjęcie USG i dobre wiesci o maluszkach i każdej życzę jak najlepiej KAŻDEJBajkaaa, Emiilka, Lunaris, Czrna 81, Rucola, MOJE lubią tę wiadomość
-
Siwulec wrote:Mnie cieszy każde zdjęcie USG i dobre wiesci o maluszkach i każdej życzę jak najlepiej KAŻDEJ
a jak ty sie czujesz? cos ruszylo czy dalej czekasz?
Bajkaaa kazda mila wiadomosc cieszy i daje nadzieje ze reszcie tez sie uda !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2018, 19:58
Bajkaaa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Życzę ci byś pozytywnie się zaskoczyła
Jednak jeśli komuś np nie odpowiada że piszę to proszę napiszcie mi czy tu czy w prywatnej wiadomości uszsnuje to bo wiem że różne etapy są starania i zrozumiemBajkaaa, Karma88, Emiilka, Phnappy, Lunaris, Czrna 81, Diamond92 lubią tę wiadomość
-
-Mamunia- wrote:... To ja pierwsza rzucę kamieniem... Czemu nie masz udostepnionego wykresu?Uwielbiam oglądać ciążowe Gratuluje córeczki tez mi się taka różowa Bajeczka marzy
Ja nie mierzyłam ani temp ani nie robiłam testów owulacyjnych, nie sprawdzałam nic bo ja chodziłam na monitoring a ja lubię za bardzo się nakręcac wiec dla mojej psychiki lepiej ze to były tylko monitoringi -
Yoselyn82 wrote:a jak ty sie czujesz? cos ruszylo czy dalej czekasz?
Bajkaaa kazda mila wiadomosc cieszy i daje nadzieje ze reszcie tez sie uda !
Dziekuje czuje się dobrze, nic się nie dzieje i już lekko się niecierpliwie, głowę próbuje ciagle zająć czymś innym ale różnie bywa. Obawiam się ze jednak będę musiała iść na ten zabieg -
hm jak to sie stało na cześć naciągnęłam poradnie niepłodności ,której jestem pacjentką.Reszta kosztowała 1tys zł na kartę zgranej rodziny, która mam- z okazji dnia kobiet zniżka 30procent więc 700 .Urodziny mam na dniach dostałam w prezencie część. Na resztę zadłużyłam kartę kredytową spłacę po wypłacie .Już mam wrażenie że tyle czasu zmarnowałam, że płakać mi się chce .PLamię więc z inseminacji nici. A z tym trollem to chyba o mnie przepraszam was za wszystko dajcie już spokój zbyt mi smutno na potyczki słowne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2018, 20:13
-
Lunaris zrobiłam
Coś co narusza twoją cierpliwość?Malgono?Lucia? Źle zaczęłyśmy za emocjonalnie zareagowałam wy za szybko mnie oceniłyście przepraszam możemy już odpuścić?potrzebuje pomocy a nie utarczekWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2018, 20:15
-
Przekonałyscie mnie mam wino o pije Wasze zdrowie !
Siwulec, Luna1993, lamka, Lunaris, Jeżowa lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izape_91 wrote:Przekonałyscie mnie mam wino o pije Wasze zdrowie !
saludIzape_91 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Veles teraz musisz grzecznie czekać na wyniki wszystkich zrobionych badań. A dopiero jak coś wyjdzie albo nie wyjdzie to będziesz się zastanawiać co dalej. Na razie zluzuj, odpocznij bo wyników nie przyspieszysz. A nakręciłaś się jak katarynka i już byś następne badania chciała:D chill out
-
Yoselyn82 dzielkuje ci . A jesli cos jest nie tak zomminopresja to ana wyjdzie zle tak? A jak wyjdzie dobrze tzn ze jest ok? Czy trzeba wtedy dalej szperać w imunopresji? Sory jeśli głupoty piszę ale nie znam się zbytnio wiem ze na ana mam czekać 2tygodnie