MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Koteczka przykro mi ((
Koteczka82 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Koteczka82 wrote:Dziewczyny dziękuję wam wszystkim za kciuki i wsparcie, niestety przeczucie mnie nie myliło i to ciąża biochemiczna. Dzisiaj beta już tylko 4,4 z poniedzialkowych 12,27. Odstawiam dupka i czekam na @. Potem wracam do starań jeśli mąż się nie wycofa. Trudno nie liczyłam od początku że coś z tego będzie i chyba nawet nie jest mi przykro. Trzeba walczyć dalej.
ściskam Cię mocno :*Koteczka82 lubi tę wiadomość
-
Koteczka, czekałam na informacje i bardzo mi przykro. Ściskam mocno i już zaciskam kciuki za kolejny cykl :* Sama mam dwie koleżanki, które zaszły w szczęśliwą ciążę od razu w cyklu po biochemicznej :*
-
nick nieaktualny
-
Koteczka
-
nick nieaktualnyKobieca intuicja nie zawodzi... Przykro mi. Ja tez mam zjenb@ny dzien, ale to przez wlasna glupote. I gdyby człowiek wiedzial jak sie pewne sprawy potocza w przyszlosci to bylby madrzejszy... A tak teraz trzeba pokutowac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2018, 17:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję kochane moje wasze wsparcie jest nieocenione.
Trzymam się nawet ok.
Mąż mimo tego że nic nie mówi to jednak mnie bardzo wspiera. Zawozi bez słowa na badania, pyta o wyniki, przyjeżdża po mnie do pracy, przytula i szykuje obiad jak wracam z pracy tak jak dzisiaj.
Napisałam już e-mail do gina i endokrynologa co mam dalej robić w kolejnym cyklu. Pytałam o acard.
Mimo wszystko cieszę się bo coś drgnęło i jednak jestem jeszcze płodnaMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
A ja poczułam lekkie skurcze, rano chwilowe i teraz tez chwilkę ale takie telikutaśne kurczę może wreszcie się zacznie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Koteczka82 wrote:Dziewczyny dziękuję wam wszystkim za kciuki i wsparcie, niestety przeczucie mnie nie myliło i to ciąża biochemiczna. Dzisiaj beta już tylko 4,4 z poniedzialkowych 12,27. Odstawiam dupka i czekam na @. Potem wracam do starań jeśli mąż się nie wycofa. Trudno nie liczyłam od początku że coś z tego będzie i chyba nawet nie jest mi przykro. Trzeba walczyć dalej.
29.10.21 dwie kreski 🥰
19.02.21 💔6tc [*]
2.02.21 kolejne dwie kreski ❤️
5.03.18 dwie kreski na teście !!!
Hiperinsulinemia, PCOS