Marzec 2015 - Na pewno przecież ktoś zajdzie w ciążę :)
-
WIADOMOŚĆ
-
wiem wiem, ale nawet nie mam kiedy iść na bete ale jak już to poczekam te trzy dni, coby się nie rozczarować .. niby światełko nadziei się pali, ale jednak tak jakoś mi smutno. Ale jutro robie test, który od 10 potwierdza ciąże ale to jak tempka nie spadnie
-
nick nieaktualnyNie patrz na tempkę. Ja wczoraj omal się nie popłakałam jak mi tempka spadła bo tak spadała przed okresem zawsze. Myślałam, ze cykl na straty byłam zdołowana, a patrz jestem w ciąży:) jeszcze nic nie wiadomo - powodzenia:)
Chichibi, sylwiaśta159 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Gratuluje zafasolkowanym:)
U mnie tempka nagle spadła i przyszła @.
Idę dziś do gina bo trzeba zacząć brać leki wspomagające.
Pierwszy raz w życiu mam anemię z braku żelaza,a to nie pomaga w zajściu w ciążę.
Niestety aby dojść do normy żelazo musimy łykać przynajmniej 3 miesiące.
Dieta: sok z buraków,czerwone mięsko,szpinak
Powodzenia w testowaniu,mam nadzieję, że uda mi się zajść do kwietniamarta1987 lubi tę wiadomość
-
Wy dziewczyny jesteście bliżej testowania niz ja , u mnie dopiero 6dpo temperatura dzis mi spadla bol jajnikow itd nie nakrecam sie chodz moj M twierdzi ze teraz na pewno sie udalo czyżby byl wróżbitą ? nie wiem co myslec o swoim cyklu chciala bym już móc testować ta nie pewność jest okropna. A za was trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 16:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
DZIEWCZYNY ! ja wiem, ze jest krótko po 5 ale... tempka mi nie spadła, za to poszła w górę o dwie kreski ! Niestety zapomniałam zatestować... ale to jutro zrobie na pewno, bo wole z porannego pierwszego moczu.
Jak myślicie, ta podwyżka tempki coś znaczy? jest nadzieja?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chichibi wrote:DZIEWCZYNY ! ja wiem, ze jest krótko po 5 ale... tempka mi nie spadła, za to poszła w górę o dwie kreski ! Niestety zapomniałam zatestować... ale to jutro zrobie na pewno, bo wole z porannego pierwszego moczu.
Jak myślicie, ta podwyżka tempki coś znaczy? jest nadzieja??
Ja myślę, że u Ciebie testowanie to już tylko formalność -
Serio Marta1987?? Haha ciesze sie:) ale jutro zatestuje.. Serio moj wykres to pokazuje? Przez was zaczelam sobie wkrecac juz haha.. Jej zeby @ nie przylazla daje jej dwa dni..ale i tak testuje juteo hah dzieki wam mam dobry humor
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 09:43
Madziakana1, marta1987 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny