Marzec 2015 - Na pewno przecież ktoś zajdzie w ciążę :)
-
WIADOMOŚĆ
-
DZIEWCZYNY, KOLEJNY MIESIĄC. Jedno jest pewne, niektóre z nas na pewno ujrzą upragnione "II" w aktualnie trwajacym miesiącu. Ciekawe które?? Im więcej z nas się uda, tym większa nadzieja dla pozostałych, że trudne/ niemożliwe staje się możliwe
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymi sie udało w piątek 13 zobaczyłam 2 krechy i beta 16:) dzis na o wiele mniej czułym tescie ( ktory wczesniej dawal jedna kreche) juz 2 krechy i ta druga bardzo widoczna:) wiec beta chyba rosnie:) jutro wizyta na kolejene badanie krwi i kolejna beta i czekamy oby bylo dobrze:) pokonałam PCO
Anna82, alicja_, Marta8880, Foto_Anna, marta1987, JusWik, arturowa, Sanna, menka, Biedron, anja83, justa1234, halwaya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyailatan wrote:mi sie udało w piątek 13 zobaczyłam 2 krechy i beta 16:) dzis na o wiele mniej czułym tescie ( ktory wczesniej dawal jedna kreche) juz 2 krechy i ta druga bardzo widoczna:) wiec beta chyba rosnie:) jutro wizyta na kolejene badanie krwi i kolejna beta i czekamy oby bylo dobrze:) pokonałam PCO
Gratulacje!! Czyli piątek 13 nie był taki zły jak go malują … Po jakim czasie od ovu robiłas bete? -
nick nieaktualny
-
ailatan wrote:mi sie udało w piątek 13 zobaczyłam 2 krechy i beta 16:) dzis na o wiele mniej czułym tescie ( ktory wczesniej dawal jedna kreche) juz 2 krechy i ta druga bardzo widoczna:) wiec beta chyba rosnie:) jutro wizyta na kolejene badanie krwi i kolejna beta i czekamy oby bylo dobrze:) pokonałam PCO
Braaaaawo! Pozytywne zakończenia cykli sa dla nas staraczek nadzieją, że i nam się uda, nawet w piątek 13-nastego jak widać jest to możliwe, pięknie! życzę nudnej ciąży -
nick nieaktualnyMadziakana1 wrote:hej ja w sobotę miałam inseminację i pod koniec marca mam zamiar zobaczyć pozytywny test ailatan gratulację
no to bedziemy testować razem Ja niestety nie mierzyłam tempki w tym cyklu, ale podejrzewam kiedy była owuMadziakana1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaraluch wrote:Dołączam do marcowego testowania
Gratulacje Dziewczyny!
Ja testuje w swoje urodziny - czwartek - 13po
Albo będzie prezent albo dobicie kolejnym rokiem na karku
Dziś jeszcze dobił mnie progesteron 90!
Trzymam kciuki!
Bardzo wysoki progesteron!Karaluch lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej! przyłączam się do marcowego testowania
pełna nadziei i obaw...
jestem dopiero w 7 dpo, a dzisiaj rano już nie wytrzymałam i zrobiłam test ;] wyszedł negatywny, ale zwątpię dopiero w momencie, w którym dostanę @
dziewczyny trzymam za Was kciuki, grunt to pozytywne nastawienie
alicja_ lubi tę wiadomość
-
perła ziemi wrote:hej! przyłączam się do marcowego testowania
pełna nadziei i obaw...
jestem dopiero w 7 dpo, a dzisiaj rano już nie wytrzymałam i zrobiłam test ;] wyszedł negatywny, ale zwątpię dopiero w momencie, w którym dostanę @
dziewczyny trzymam za Was kciuki, grunt to pozytywne nastawienie
Kochana, ja dziś też robiłam test ciążowy, a nawet na betę pojechałam wracając z pracy taka pełna nadziei, a tu negatywy. Ale spokojnie, jeszcze jest wcześnie, Ty 7 dpo, ja 8 dpo. -
nick nieaktualnyKaraluch wrote:Czyli to dobrze, że jest aż tak wysoki? Gdzieś czytałam, że za wysoki może szkodzić ;/
Foto_Anna lubi tę wiadomość
-
ailatan wrote:ja dzis odebralam bete 82 i progesteron 42 ( norma dla 1szego trymestru jest 49) i teraz nie wiem co tu zorbic bo ja ciagle duphaston biore a moja lekarka wraca z urlopu dopiero w sobote i nie moge sie z nia kontaktowac.. takze mysle ze do konca tygodnia chyba nic sie nie stanie jak bedzie na gornej granicy.. nawet nie chce czytac czy to dobrze czy zle
A w jakich jednostkach? nmol/l czy ng/ml?